retrofood 01.01.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Jakos idzie, ale chyba troche wolniej , bo tu strzyka, tam boli, itp. I znów się nie zgodzę, bo "wesołe jest życie staruszka..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 01.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 I oto jak złoto -,,merytoryczne" wypowiedzi Retrusia w tym wątku .......... tu go strzyka ,tam go boli każdy wątek r........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 02.01.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 ...tu go strzyka ,tam go boli każdy wątek r........ eee , od razu tam r..... Przeszkadza Ci taki "przecinek" z humorem ? ...może ten Rus - Śniegodeptacz nie w Twoim typie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 02.01.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 A ja kiedyś stojąc któryś raz z rzędu w kolejce po odkurzacz (stary był na wykończeniu) kupiłam ekspres, bo odkurzacza dla mnie już zabrakło I w ogóle człowiek nie miał dylematów założycielki wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.01.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 A ja kiedyś stojąc któryś raz z rzędu w kolejce po odkurzacz (stary był na wykończeniu) kupiłam ekspres, bo odkurzacza dla mnie już zabrakło I w ogóle człowiek nie miał dylematów założycielki wątku A jaki był szczęśliwy gdy coś się udało upolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 02.01.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 A jaki był szczęśliwy gdy coś się udało upolować Ba! I jak dbał o zdobyczne I jakie by nie było to podobało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.01.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 i nie było problemu z kolorami, funkcjami etc - wszystko bylo PIĘKNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 02.01.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 To były czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 02.01.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 tak i się przypomniało... widziałam w Ikei ogromne i śliczne drzewko bonsai - ma je ktoś może w domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 To były czasy gdy Babcia żyła... Dziadkowi pod pierzyną stawała żyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 14.01.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Myślę, że to jest również kwestia budżetu. My 10 lat temu robiliśmy wykończeniówkę. Nie budowaliśmy na kredyt tylko z własnej kasy. Wiedzieliśmy, że na wykończeniówkę mamy kwotę X i więcej nie będzie. I trzeba było iść na kompromis: na "tym" nie oszczędzamy a "co innego" kupimy tańsze ze zmianą za czas jakiś. Poruszanie się w ograniczonym budżecie nie stwarza takich dylematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 14.01.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Jestem dość młody ale za pierona nie podobają mi się nowoczesne wnętrza ale wnętrz Ludwik XVI to również nienawidzę. Mebli szukam już od pół roku i nic mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Jestem dość młody ale za pierona nie podobają mi się nowoczesne wnętrza ale wnętrz Ludwik XVI to również nienawidzę. Mebli szukam już od pół roku i nic mi się nie podoba. obejrzyj meble kolonialne. Nie są nowoczesne, są z litego drewna i robią klimat. Drogie i tanie znajdziesz w necie, też na allegro. Tanie to np składy TOTU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.01.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Jestem dość młody ale za pierona nie podobają mi się nowoczesne wnętrza ale wnętrz Ludwik XVI to również nienawidzę. Mebli szukam już od pół roku i nic mi się nie podoba. obejrzyj meble kolonialne. Nie są nowoczesne, są z litego drewna i robią klimat. Drogie i tanie znajdziesz w necie, też na allegro. Tanie to np składy TOTU Dobry pomysł z kolonialnymi. Zobacz jeszcze Sicret BRW i Onyks firmy Mebin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.01.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Wkleje pare zdjęć:http://img148.imageshack.us/img148/7858/witrynanaksiki.jpg ' alt='>'>http://img148.imageshack.us/img148/7858/witrynanaksiki.jpg To powyżej to onyks A to sicret:[/img][/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 też obejrzałam ten Mebin, hm, całkiem ładne meble, ciekawe, jak cenowo, bo nie zauważyłam Można ich "mieć w pamięci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 też obejrzałam ten Mebin, hm, całkiem ładne meble, ciekawe, jak cenowo, bo nie zauważyłam Można ich "mieć w pamięci" Cenowo średnio. Nie pamiętam teraz dokładnie, ale jakoś specjalnie drogie nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 15.01.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Onyx kupują właśnie teraz rodzice a dla mnie trochę za bardzo przypominają PRL-owskie meble dziadków. Czas do namysłu mam nawet wiele bo meble to dopiero do nowego domu będę chyba kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.01.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Onyx kupują właśnie teraz rodzice a dla mnie trochę za bardzo przypominają PRL-owskie meble dziadków. Czas do namysłu mam nawet wiele bo meble to dopiero do nowego domu będę chyba kupował. No to czego jęczysz? Jak masz dużo czasu, to napewno coś wypatrzysz. No i przeglądaj dzienniki, to może coś Ci sie spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 15.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Kiedyś było lepiej... brało się to co akurat rzucili Brało sie tyle ile dawali, nawet jak potrzebne nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts