Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

za dużo rzeczy mi się podoba...

emilus18

Recommended Posts

A ja kiedyś stojąc któryś raz z rzędu w kolejce po odkurzacz (stary był na wykończeniu) kupiłam ekspres, bo odkurzacza dla mnie już zabrakło :roll: :lol:

I w ogóle człowiek nie miał dylematów założycielki wątku :lol: :lol: :lol:

A jaki był szczęśliwy gdy coś się udało upolować :lol:

• 2 weeks później...
Myślę, że to jest również kwestia budżetu. My 10 lat temu robiliśmy wykończeniówkę. Nie budowaliśmy na kredyt tylko z własnej kasy. Wiedzieliśmy, że na wykończeniówkę mamy kwotę X i więcej nie będzie. I trzeba było iść na kompromis: na "tym" nie oszczędzamy a "co innego" kupimy tańsze ze zmianą za czas jakiś. Poruszanie się w ograniczonym budżecie nie stwarza takich dylematów.

Jestem dość młody ale za pierona nie podobają mi się nowoczesne wnętrza ale wnętrz Ludwik XVI to również nienawidzę. Mebli szukam już od pół roku i nic mi się nie podoba.

obejrzyj meble kolonialne. Nie są nowoczesne, są z litego drewna i robią klimat. Drogie i tanie znajdziesz w necie, też na allegro. Tanie to np składy TOTU

Jestem dość młody ale za pierona nie podobają mi się nowoczesne wnętrza ale wnętrz Ludwik XVI to również nienawidzę. Mebli szukam już od pół roku i nic mi się nie podoba.

obejrzyj meble kolonialne. Nie są nowoczesne, są z litego drewna i robią klimat. Drogie i tanie znajdziesz w necie, też na allegro. Tanie to np składy TOTU

Dobry pomysł z kolonialnymi.

Zobacz jeszcze Sicret BRW i Onyks firmy Mebin.

Onyx kupują właśnie teraz rodzice a dla mnie trochę za bardzo przypominają PRL-owskie meble dziadków. Czas do namysłu mam nawet wiele bo meble to dopiero do nowego domu będę chyba kupował.

No to czego jęczysz? :wink: :lol:

Jak masz dużo czasu, to napewno coś wypatrzysz. No i przeglądaj dzienniki, to może coś Ci sie spodoba.