Szymon 14 25.09.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Witam, właśnie rozpocząłem budowę rebeca odbicie lustrzane czy jest możliwość przesłania zdjęć jak domek wygląda i jakie zmiany zrobiliście.Z góry dziekuje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi31 05.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Witam jestem tutaj nowa i przymierzamy się z mężem do budowy tego domku. Patrzę na te zdjęcia i nie mogę się napatrzeć i zastanawiam się kiedy mój domek będzie na takim etapie. Jeżeli ktoś może to niech napisze ile kosztuje stan surowy zamknięty tego domku? czy 340000 wystarczy aby się do niego wprowadzić? bo nie za bardzo się orientuje w cenach? napisałam 340000 bo tyle mam kasy a nie chce wyjść na idiotkę. dziękuję za odpowiedź pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMINIKA08 18.10.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witam po długiej przerwie. Nasz dom już gotowy. Nasza Rebeca to też odbicie lustrzane. Zmiany jakie zrobiliśmy omówiłam trochę wcześniej. Napewno nie ma co bardzo kombinować bo można tylko zepsuć ten funkcjonalny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMINIKA08 18.10.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Szymon14 zdjęcia mogę przesłać ci na emaila bo tu mam jakiś problem z ich umieszczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon 14 09.12.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Cześć Dominika mam pytanko na jakiej wysokości masz okna dachowe zamontowanepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanbru 09.07.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 To jest niesamowite jak elewacja zewnętrzna zmienia wygląd całego domu. U nas będzie ten etap robiony we wrześniu, ale ja już się nie mogę doczekać Przeglądam dalej wasze forum może i bedzie zdjecie z kolorem elewacji http://img232.imageshack.us/img232/8205/201005011304.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
presik 13.11.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Chcialbym nieco odswiezyc watek, dlugo szukalem projektu domu i Rebeca idealnie wpasowuje sie w moje wymagania, pytam tych ktorzy juz wybudowali co zostalo zmieniane w projekcie, jak po zamieszkaniu podoba sie wam funkcjonalnosc tego domku, czy garaz nie jest za waski itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts