Margoth1719503976 04.01.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ale się czepiliście Claudii. I co z tego, że napisała, że dom znajomych to koszmarek; że przykryli mokre deski styropianem; że mają krzywe ściany itp.? Przecież tego wszystkiego nie zmyśliła. A Wy wszyscy tacy święci jesteście, że nigdy, przenigdy złego słowa na bliźniego nie powiedzieliście? Tu mi kaktus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 04.01.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam Claudia napisała, jak napisała, mnie też ten styl nie odpowiada, ale już dajcie jej spokój i jej domkowi, jednemu się podoba, drugiemu nie, ważne, żeby się mieszkało wygodnie, funkcjonalnie pomieszczenia były rozmieszczone, i żeby ciepło było i sucho. A jak kto buduje na "ładność" to już nie raz tu napisano, że o gustach sie nie dyskutuje. Acha, ja mam tez dwuspadowy, czerwony dach i okna w złotym dębie, i powiem więcej będzie żółta elewacja, a co tak mi się podoba i już pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 04.01.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 "-Taaak. - Zawisza stęknął z ulgą i popatrzył w niebo - Wiedz jednak, że cię nie potępiam, albowiem temu jeno kamieniami godzi się miotać, kto sam jest bez grzechu. I tym sposobem podsumowawszy, nie mówmy już o tym więcej. - Miłość wielką jest rzeczą i niejedno ona ma imię - odezwał się Reynewan, nadęty nieco" [Andrzej Sapkowski, Narrenturm] PS. Przeczytałem cały wątek, straciłem kwadrans życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tautek3 07.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__Marek 07.01.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jak na koncercie Pei Ktoś sprowokował, ten podjudził, a reszta się rzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DIY 03.05.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Może jeste świnią.... ale to co zobaczyłam na fotkach i co usłyszałam z opowiadań moich znajomych oraz z opowiadań samych bohaterów tejże farsy powaliło mnie z nóg. Budują dosłownie jak w bajce "sąsiedzi", ludzie wykształceni Objechali na czym tylko się da : -projekt domu zmienil tak ,że wyszedł im z tego bunkier (jest dosłownie brzydki i bezsensowny) - cegła mieszana , zbierana - murarza chyba mieli "spod budki z piwem" - ściany krzywe co się bardzo rzuca w oczy, schody-rozjechane , rozwalił im się szalunek podczas lania z gruchy - okna -koszt 4tys , zaledwie kilka i to takich malutkich jak w kibelku , w domu ciemno,pomieszczenia niedoświetlone - różnica w poziomach stropu 13 cm - dach pokryty mokrymi zczerniałymi dechami, ocieplony styropianem (na te mokre dechy),papa - centralne na piecu za 1900zł , toż to chyba koza tyle kosztuje , minimum kaloryferów najtańszych z marketu - żałowali ocieplenia stropów - piwnice,garaż nieocieplone - tynki robione przez babę z chłopem na kleju i siatce - i jeszcze innych szczegółów Czy nie szkoda im kasy na taką fuszerę ,przecież budują dla siebie,dzieci,czy nikt ich nie oświecił czy nikt im nie powiedział ludzie co wy robicie ? Fakt ,że gusta są różne ale tu juz nawet o gust nie chodzi tylko o jedną wielką spapraną robotę.Jaki klimat będzie panował w domu jak te zbutwiałe dechy zaczna pleśnieć a zaczną. A może budują z zawiści ,bo ich znajomi też wybudowali,więc oni muszą się pokazać choćby po trupach. Jak im powiedziałam ile mnie wyszło same centralne to o mało ze stołków nie spadli bo oni to chyba za tę cenę SSZ zrobili. Mieli kontrolę z PINB ,pewnie wpadła na sam widok tego co się tam dzieje (skutków nie znam). Podnoszę, tylko z samego wrażenia. Powinnaś była raczej zapytać 'kończę budowę, więc ją oceńcie'. I jako obronę przed zbytnią krytyką jurorów pokazać, tę właśnie budowę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts