dawidw 01.01.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Witam. Nie wiem, czy dobry dział- jeżeli nie, proszę o wyrozumiałość i przeniesienie.Mam pytanie odnośnie materiałów na ścianę zewnętrzną bez izolacji domku jednrodzinnego- chodzi o grubość 35 cm. Generalnie są na 36, 34,5- ale jakoś nie mogę znaleźć na 35. Z góry wielkie dzięki za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.01.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 w budownictwie jeden kilometr w tą czy drugą stronę to nie odgrywa roli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 01.01.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 no Kolego nie przesadzajcie! Tyle co mi wiadomo to w budowlance najmniejszą jednostką długości jest metr!!! ...i nic mniejszego niż metr nie ma!!! ...dopiero wykończeniówka używa jako najmniejszej jednostki centymetr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 01.01.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Witam. Nie wiem, czy dobry dział- jeżeli nie, proszę o wyrozumiałość i przeniesienie. Mam pytanie odnośnie materiałów na ścianę zewnętrzną bez izolacji domku jednrodzinnego- chodzi o grubość 35 cm. Generalnie są na 36, 34,5- ale jakoś nie mogę znaleźć na 35. Z góry wielkie dzięki za pomoc. Pozdrawiam ...no a teraz na poważnie... Możesz wyjaśnić czemu to ma służyć? Dlaczego akurat 35cm a nie 34.5? ...jak podasz więcej szczegół to może rozwiążemy problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 01.01.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 "......Generalnie są na 36, 34,5- ale jakoś nie mogę znaleźć na 35." Noooo , to masz wymagania Cena pewnie nie gra roli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts