pyrka 18.01.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Skosy zabierają dużo przestrzeni a czymś trzeba oddychać. Otwarte okno i wentylacja wskazane latem, zimą powodowałyby wyziębienie. Optymalna wysokość w najwyższym miejscu 2,70m po wykończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gosc 18.01.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Jezeli masz 190 cm -2m wzrostu to nie rob tego.Moj kolega[199cm] ma u siebie 240 cm i powiedzial mi ,ze bardzo zle sie czuje zwlaszcza wokresie grzewczym.On odczuwa dusznosc .Zreszta sam zobacz jaka jest temperatura powietrza 40 cm od sufitu.Ponadto dzis na gorze chcesz miec sypialnie.A jezeli zmienisz kiedys plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 18.01.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Tak się tylko mówi sypialnie a dzieci nastoletnie się izolują i użytkują je cały dzień, zwłaszcza gdy w odwiedziny przyjdą koledzy lub koleżanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 19.01.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 no a do tego jak młodzież ma buty od rana do wieczora na nogach to te 2,4 może być za mało aby wymiana powietrza była właściwa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.01.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Jak mają na nogach to pół biedy, gorzej gdy je zdejmą i siedzą w skarpetkach. Do mojego syna przychodziło na raz kilku kolegów. Zawsze proponowałam, żeby nie zdejmowali butów. pyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 19.01.2004 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Ja mam dość wysokie poddasze 3 m w najwyższym miejscu- ale zaraz potem są skosy, Jak zobaczyłam, co się stało u sąsiada, który zrobił sufity podwieszane na wysokości 2,50- to pomyślałam, że nie chcę mieć wrażenia, że zaraz mnie te skosy przygniotą. Ale pewnie to trochę inaczej wygląda w domu jednorodzinnym, a inaczej na strychu budynku wielorodzinnego, gdzie w kalenicy było ok. 4,80 m, a ściany kolanowe mają 1,20 m. Moim zdaniem, nieco większa wysokość równoważy wrażenie ciasnoty wywołane istnieniem skosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bucha 03.06.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 też mam wysokość 2,40 na gotowo w najwyższym punkcie - da się żyć i mieszkać ale jak większość wolałbym jeszcze jakieś 10-20 cm wyżejw moim przypadku majster wymurował ściany na 2,50 doszedł stelaż i płyta GK, jakieś panele na podłodze i na gotowo wyszło 2,40....jedno co trzeba przyznać to ze jest tam zimą ciepłoco ciekawe pokoje są dość duże więc powietrza nikomu nie brakuje ale wysokość 2,40 jest bardziej uwidoczniona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts