Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt C184a DOM NA GÓRCE

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 5 months później...
  • 4 weeks później...
Witam,

Poszukuję osób zainteresowanych wymienionym w temacie projektem.

Witam. Czy budujecie ten domek??

A tak poza tym opinie o projekcie mile widziane :)

[/url]http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=1076&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=na+g%C3%B3rce&symbol=&x=0&y=0&nr=0

pozdrawiam

• 5 months później...
Iza 30 szukałam kogoś kto buduje ale nie znalazłam, mi się bardzo domek podobał, ale odpadł przede wszystkim ze względu na zbyt dużą powierzchnię zabudowy jak przy garażu na jedno auto, poza tym strop betonowy, drogi!, no i zobacz ile narożników ma ten dom, kosztowne to a i mostki termiczne.

I ZNOWU SZUKANIE.... :evil:

Iza rozumię Cię bo mam ten sam problem hehe :) Opisywałam już wcześniej jakie mi się podobają projekty. Też szukam parterówki ale trudno mi się zecydować. Podam Ci moje tytpy, może akurat coś Ci w oko wpadnie:)

Z muratora- "dom w zaciszu" i niedługo będzie w sprzedaży "dom w dolinie" i "dom na czasie"

Z http://www.extradom.pl - "Renia", dość ciekawy jest "K4". Podam Ci też te co ja odrzuciłam metodą redukcji, z tej samej strony, ale też są fajne" BM81", "Rufus", "Z10" i "Brutus"

Życzę powodzenia i Tobie i sobie :lol:

• 3 weeks później...
I ZNOWU SZUKANIE.... :evil:

Iza rozumię Cię bo mam ten sam problem hehe :) Opisywałam już wcześniej jakie mi się podobają projekty. Też szukam parterówki ale trudno mi się zecydować. Podam Ci moje tytpy, może akurat coś Ci w oko wpadnie:)

Z muratora- "dom w zaciszu" i niedługo będzie w sprzedaży "dom w dolinie" i "dom na czasie"

Z http://www.extradom.pl - "Renia", dość ciekawy jest "K4". Podam Ci też te co ja odrzuciłam metodą redukcji, z tej samej strony, ale też są fajne" BM81", "Rufus", "Z10" i "Brutus"

Życzę powodzenia i Tobie i sobie :lol:

MNIE SIE PODOBA NADAL moze odezwie sie ktos kto buduje DOM NA GÓRCE ??

• 1 month później...
  • 3 months później...

Witam

ja własnie zaczynam budowę tego domku. Jeżeli jest ktoś kto zaczął już budowę mile widziane fotki. Jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądał po ukończeniu, u mnie jest zmieniony kąt nachylenia dachu na 45 st więc będzie troszke wyższy

• 1 month później...
Gość rob***
Witam

ja własnie zaczynam budowę tego domku. Jeżeli jest ktoś kto zaczął już budowę mile widziane fotki. Jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądał po ukończeniu, u mnie jest zmieniony kąt nachylenia dachu na 45 st więc będzie troszke wyższy

Ile wynosi kosztorys na stan surowy zamknięty ? Robiłaś już szacunki ? Też się przymierzam do kupna tego projektu, ale nie wiem czy nie trafię na jakąś niespodziankę budowlaną !

pozdrawiam,

robertg