jacek1968 22.07.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Witam,Poszukuję osób zainteresowanych wymienionym w temacie projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek1968 13.08.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 http://projekty.muratordom.pl/pliki/dom_1077_27.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek1968 16.09.2008 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam,Szukam ludzi budujących lub planujących budowę Domu na górce z Muratora w celu wzajemnej wymiany doświadczeńJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek1968 01.10.2008 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Naprawdę nie ma tu osób zainteresowanych tym projektem? Te 20 osób, co tu zaglądało na ten wątek, ujawnijcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek1968 08.10.2008 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 "Podciąganie" wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 05.04.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Witam. Czy zakupiliście projekt, jeśli tak to jak idzie budowa??? Bardzo mi się podoba ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 27.04.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam, Poszukuję osób zainteresowanych wymienionym w temacie projektem. Witam. Czy budujecie ten domek?? A tak poza tym opinie o projekcie mile widziane [/url]http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=1076&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=na+g%C3%B3rce&symbol=&x=0&y=0&nr=0 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 13.10.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 hej czy ktos buduje ten fajny domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 13.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Iza 30 szukałam kogoś kto buduje ale nie znalazłam, mi się bardzo domek podobał, ale odpadł przede wszystkim ze względu na zbyt dużą powierzchnię zabudowy jak przy garażu na jedno auto, poza tym strop betonowy, drogi!, no i zobacz ile narożników ma ten dom, kosztowne to a i mostki termiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 13.10.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 I ZNOWU SZUKANIE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 14.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 I ZNOWU SZUKANIE.... Iza rozumię Cię bo mam ten sam problem hehe Opisywałam już wcześniej jakie mi się podobają projekty. Też szukam parterówki ale trudno mi się zecydować. Podam Ci moje tytpy, może akurat coś Ci w oko wpadnie:) Z muratora- "dom w zaciszu" i niedługo będzie w sprzedaży "dom w dolinie" i "dom na czasie" Z http://www.extradom.pl - "Renia", dość ciekawy jest "K4". Podam Ci też te co ja odrzuciłam metodą redukcji, z tej samej strony, ale też są fajne" BM81", "Rufus", "Z10" i "Brutus" Życzę powodzenia i Tobie i sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 02.11.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 I ZNOWU SZUKANIE.... Iza rozumię Cię bo mam ten sam problem hehe Opisywałam już wcześniej jakie mi się podobają projekty. Też szukam parterówki ale trudno mi się zecydować. Podam Ci moje tytpy, może akurat coś Ci w oko wpadnie:) Z muratora- "dom w zaciszu" i niedługo będzie w sprzedaży "dom w dolinie" i "dom na czasie" Z http://www.extradom.pl - "Renia", dość ciekawy jest "K4". Podam Ci też te co ja odrzuciłam metodą redukcji, z tej samej strony, ale też są fajne" BM81", "Rufus", "Z10" i "Brutus" Życzę powodzenia i Tobie i sobie MNIE SIE PODOBA NADAL moze odezwie sie ktos kto buduje DOM NA GÓRCE ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika720 02.01.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Czy ktoś buduje dom na górce, wariantI, może w okolicach Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjano 08.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Rónież chciałbym wybudować ten domek w okolicach poznania,zatem podłączam sie do pytania czy ktos buduje go w wielkopolsce ewentualnie łodzkie bo tak się skałada że również często tam bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwitkowicz 09.01.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witam !! Buduję dom na górce 2 bez garażu w okolicach Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ergo 11.01.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ja buduję projekt "dom na górce" , ale nie wiem czy chodzi o projekt z pracowni MGProjekt czy z pracowni Archon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjano 12.01.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Chodzi o dom na gorce z muratora jesien 2009 symbol c184ajestem ciekawy jak ksztaltuja sie koszty budowy jak również czy są jakieś specjalne problemy na róznych etapach budowypozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika720 18.01.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Tak,mnie również chodzi o ten projekt, czyżby nikt go nie budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gość22 03.05.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witamja własnie zaczynam budowę tego domku. Jeżeli jest ktoś kto zaczął już budowę mile widziane fotki. Jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądał po ukończeniu, u mnie jest zmieniony kąt nachylenia dachu na 45 st więc będzie troszke wyższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość rob*** 14.06.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam ja własnie zaczynam budowę tego domku. Jeżeli jest ktoś kto zaczął już budowę mile widziane fotki. Jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądał po ukończeniu, u mnie jest zmieniony kąt nachylenia dachu na 45 st więc będzie troszke wyższy Ile wynosi kosztorys na stan surowy zamknięty ? Robiłaś już szacunki ? Też się przymierzam do kupna tego projektu, ale nie wiem czy nie trafię na jakąś niespodziankę budowlaną ! pozdrawiam, robertg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts