IZA30 22.09.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 ma ktos fotki tego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 27.09.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Fajny domek,szkoda ,ze nikt nie buduje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 06.11.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 teraz i ja podciągam temat. Nadal nie ma zwolenników tego projektu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam346 25.11.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Witam.Ja tez byłam zakochana w tym uroczym domku. Na naszą prośbę i wg naszego pomysłu powstał projekt c184a. Właśnie skończyliśmy budowę tego domu , na razie stan surowy, prawie zamknięty:). Chętnie odpowiem na pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezik77 03.01.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Projekcik zapowiada się ciekawie. Niestety po przeszukaniu forum stwierdzam, że informacje na temat realizacji tego domku są znikome. Czy ktoś spotkał się może ze zdjęciami z realizacji C184? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezik77 04.01.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Witam ja własnie zaczynam budowę tego domku. Jeżeli jest ktoś kto zaczął już budowę mile widziane fotki. Jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądał po ukończeniu, u mnie jest zmieniony kąt nachylenia dachu na 45 st więc będzie troszke wyższy i na jakim jesteś etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evii 16.02.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Witaj, właśnie przymierzamy się do zakupu tego projektu, podzielisz się swoimi uwagami. Z góry dziekuje Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evii 16.02.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ja też szukam i nic niemożliwe taki ładny projekt ... podzielcie się koniecznie Ci którzy już w nim mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XxMartaxX 21.02.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Nam też się strasznie podoba ten projekt, prawdopodobnie go wybierzemy. Tylko trzeba kasę zebrać narazie tylko działkę mamy. odpowiada nam przede wszystkim wnetrze, dokonałabym chyba tylko 1 czy 2 małych przeróbek i tyle. Z tego co wiem to projekt jest nowy i jeszcze nie ma wielu osób co budują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gość22 09.03.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam!Sorry , że tak długo nie odwiedzałam stronki. Zima przyszła szybko więc ja na razie jestem na etapie skończonych fundamentów, tylko zrobi się ciepło to ruszamy do góry. Wielkość robi wrażenie, no i oczywiście jest już po czym się przejść. Mam kilka zdjęć, ale na tym etapie nie ma chyba co oglądać. Jeśli jest ktoś zainteresowany lub ma pytania spróbuję pomóc. Co do kosztorysu to mam, ale nie do stanu zamkniętego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monisiamuua 11.04.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 ja jestem właśnie w trakcie rozpoczynania budowy tego domu. jest on mega funkcjonaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk. 04.10.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Witam wszystkich zainteresowanych budową domu na górce, zanim wrzucę fotki z budowy (a jestem na etapie krycia dachem) podnoszę taki oto temat: mam do odsprzedania pustaki akermana przewidziane na strop (8 zabezpieczonych palet, tj. 1280 pustaków http://www.hadykowka.pl/pustak_eko_ackermana,katalog_produktow.html - tutaj można zobaczyć szczegóły i producenta) strasznie mi dużo tego zostało i chętnie odsprzedam nawet po cenie zakupu (przedstawiając oryginał faktury) zainteresowanych zapraszam do pisania lub dzwonienia: Tadeusz Napora, [email protected] / 695 729 149 p.s - domek śliczny, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 04.10.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Witam wszystkich zainteresowanych budową domu na górce, zanim wrzucę fotki z budowy (a jestem na etapie krycia dachem) podnoszę taki oto temat: mam do odsprzedania pustaki akermana przewidziane na strop (8 zabezpieczonych palet, tj. 1280 pustaków http://www.hadykowka.pl/pustak_eko_ackermana,katalog_produktow.html - tutaj można zobaczyć szczegóły i producenta) strasznie mi dużo tego zostało i chętnie odsprzedam nawet po cenie zakupu (przedstawiając oryginał faktury) zainteresowanych zapraszam do pisania lub dzwonienia: Tadeusz Napora, [email protected] / 695 729 149 p.s - domek śliczny, polecam Oj jak ja chciałam ten domek wybudować...niestety wyszło jak wyszło,wybudowałam inny...ale zdjęcia z chęcią zobaczę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk. 31.10.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Oj jak ja chciałam ten domek wybudować...niestety wyszło jak wyszło,wybudowałam inny...ale zdjęcia z chęcią zobaczę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 01.11.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 [ATTACH=CONFIG]82396[/ATTACH] :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk. 07.11.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) ostatecznie postanowiłem oszczędzić Wam etapów przejściowych, obecnie tak to wygląda p.s - ciągle mam akermany na sprzedaż - chętni? Edytowane 7 Listopada 2011 przez sceptyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 08.11.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 [ATTACH=CONFIG]83640[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]83641[/ATTACH] ostatecznie postanowiłem oszczędzić Wam etapów przejściowych, obecnie tak to wygląda p.s - ciągle mam akermany na sprzedaż - chętni? bardzo ładny!!zmieniałeś coś w środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobsonW 09.11.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Cześć, świetny ten domek, właśnie zamierzam kupić ten projekt. Interesują mnie wszelkie zmiany jakie robiliście w tym projekcie. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk. 23.11.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 witam, szczerze mówiąc, nie zmienialiśmy właściwie nic: domek, jako projekt, spodobał nam się w 100%. pewnie zmiany wynikły z działań budowlańców, np. podnieśli nam dach o "jeden pustak" (swoją drogą domek nie stracił nic ze zwartości, a przestrzeni na strychu jakby przybyło - to akurat polecam. nawet dwa pustaki nie zaszkodzą; koszty już właściwie żadne, a przestrzeni przybywa - trzeba tylko pamiętać, że wchodzi wtedy więcej blachy i drewna, i jeszcze kwestia kąta dachu!!! ze zmian, to może tylko jedno okno dachowe z przodu. planujemy też powiększyć taras ogrodowy o kilka m2. jest jeszcze kwestia łazienki, trochę mała i trzeba ją będzie dobrze zagospodarować. ewentualnie można zrezygnować z ubikacji i nie budując ścianki działowej, "włączyć" ją do łazienki - i mamy miejsce na prysznic! a domek i budowę, oczywiście polecam - fantastyczna sprawa. pozdrawiam ps. - warto budować na płaskim terenie, bo dom jest naprawdę długi i wręcz "pożera" przestrzeń wokół siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk. 24.11.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 jeszcze jedno, najbardziej aktualne zdjęcie w miarę dobrym świetle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts