Chef Paul 04.01.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ... Ale jak na amatora to nie poddaje się i nie mam zamiaru. ... Obecnie jestem za granicą i nie mam dostępu do ostatnich moich zdjęć i wiem że te zdjęcia nie są imponujące ale moim głównym celem jest temat. ... no dobra, niech będzie pozdrówka ps - jednakowoż, nawet pobyt "za granicą" nie usprawiedliwia do "walenia takich kup ortograficznych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 04.01.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No i dobrze - grunt ,że pracujesz i jesteś zadowolony ....jak tylko masz zbyt ..no problem ....a jak sie wprawisz jeszcze mam oko zbieleje .....Grunt to pasja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klin trujdzielny 04.01.2010 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ... Ale jak na amatora to nie poddaje się i nie mam zamiaru. ... Obecnie jestem za granicą i nie mam dostępu do ostatnich moich zdjęć i wiem że te zdjęcia nie są imponujące ale moim głównym celem jest temat. ... no dobra, niech będzie pozdrówka ps - jednakowoż, nawet pobyt "za granicą" nie usprawiedliwia do "walenia takich kup ortograficznych" Dzięki za cenną uwagę dowiedziałem się że jestem cienki z ortografii wielkie dzięki !! Czy tylko tyle dostrzegł pan w moich tekstach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrul 05.01.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nie wiem po co ta cała nagonka. Jak komuś nie pasi to niech sobie zamawia kamień w supermegazajebistym zakładzie kamieniarskim. Ja też się czasami popastwię nad okolicznym kamieniem i układam sobie z tego chodniczek. Jak ktoś lubi mieć wszystko pod linijkę to chwała mu za to, ale są tacy co lubia inaczej. Klin tak trzymaj PS Zmeń przegladarke na firefox, podkreśla błedy i bedzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 05.01.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ja tam akurat lubię jak jest przaśnie więc stopnice mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klin trujdzielny 05.01.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Rysunek dla domowych majsterkowiczów jak wykonać kliny. Jeśli ktoś chce znać szczegóły proszę pisać!http://img10.imageshack.us/img10/1569/zdjeciefullasp.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.01.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ja tam akurat lubię jak jest przaśnie więc stopnice mi się podobają Mnie też I szkoda klin , że Cię nie znałam jak swoje schody układałam czy Ty tylko w rejonach mazurskich działasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klin trujdzielny 05.01.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ja tam akurat lubię jak jest przaśnie więc stopnice mi się podobają Mnie też I szkoda klin , że Cię nie znałam jak swoje schody układałam czy Ty tylko w rejonach mazurskich działasz ? Niestety moje prace są tylko w rejonach mazur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 05.01.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dla mnie bomba...A jest jakis sposób na maskowanie tych odwiertów? idzie to jakoś odłupać czy coś żeby tak nie straszyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klin trujdzielny 06.01.2010 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dla mnie bomba... A jest jakis sposób na maskowanie tych odwiertów? idzie to jakoś odłupać czy coś żeby tak nie straszyło? Tak jest taka możliwość,te odwierty mają 10mm średnicy ,głębokość 4cm , po rozpołowieniu zostanie 5mm . Trzeba odłupać 3cm-4cm w zależności od łupliwości materiału co zwiększy krzywość materiału. coś za coś można też wyciąć wzory podobne do tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klin trujdzielny 06.01.2010 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 SłUPEK z numerem posesiihttp://img69.imageshack.us/img69/3190/009dtt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klin trujdzielny 07.01.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Usuń ślady po odwiertach!! sposobów na usuwanie (maskowanie )śladów jest wiele. STOPNICA http://img94.imageshack.us/img94/230/obraz025s.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poselrulez 08.01.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 super sprawa chcialbym mies takiem kaieniem wykonane oczko wodne tzn jakis wodospad i do okola stopnice fajnie wyglada taki naturalny kamien niz taki uciety do mm z kastoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomciooo 29.01.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 a widzieliście coś takiego?:kostka brukowa z kamienia polnego http://www.pwartpol.eu/big/PIC_0020.JPG[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 01.02.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 A klin trójdzielny wygląda tak : (no i pisze się przez "ó") http://granity6.webpark.pl/klin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.02.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A klin trójdzielny wygląda tak : (no i pisze się przez "ó") http://granity6.webpark.pl/klin.jpg Jedna osoba w trzech postaciach. Skąd my to znamy. O Wielki Klinie myślałem żeś człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts