berat 02.01.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam wsztstkich, mam prośbę o poradę jak w łatwy sposób dobrze zamontować fronty do szuflad. Widziałem jakieś regulatory BLUMa, ale nie mam pojęcia z czym to się je. Będę wdzięczny za wszelkie porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 02.01.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 kolego jeżeli sam wykonałes szafki kuchenne to powinieneś przynajmniej napisać jakie chcesz zamontować prowadnice bo ogólnikowo to żbyt wiele do myślenia aby trafić w cel http://www.blum.com/pl/pl/01/30/10/40/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
berat 02.01.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 No tak! racja... Szuflady będę robił sam, a mocowanie ich w korpusach na prowadnicach Tandem z częściowym wysuwem. kolego jeżeli sam wykonałes szafki kuchenne to powinieneś przynajmniej napisać jakie chcesz zamontować prowadnice bo ogólnikowo to żbyt wiele do myślenia aby trafić w cel http://www.blum.com/pl/pl/01/30/10/40/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 02.01.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 więc można to jakoś sprecyzować i wejdz na link po lewej stronie przerzucaj kartki muisz wejsc na pierwszy link i pobrać po prawej u dołu stronie katalog produktów na 231 stonie masz tandem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
berat 02.01.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 dzięki wielkie! więc można to jakoś sprecyzować i wejdz na link po lewej stronie przerzucaj kartki muisz wejsc na pierwszy link i pobrać po prawej u dołu stronie katalog produktów na 231 stonie masz tandem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts