amalfi 05.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A mój ojciec ma taki sposób, że jak o czymś nie chce zapomnieć, to sobie robi czarną kropę długopisem na wierzchu dłoni Ale to krótkoterminowa metoda, bo sie zmywa. No i głupio tak rękę komuś podać z taką ozdobą głupio to by było gdyby sobie pod okiem robił. Wiesz - grypdera, te sprawy... Ale na dłoni? Eeeeeeeee tam, git jest Na szczęście nie jest. Ja tam już wole frajerskie pochodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2010 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 A mój ojciec ma taki sposób, że jak o czymś nie chce zapomnieć, to sobie robi czarną kropę długopisem na wierzchu dłoni Ale to krótkoterminowa metoda, bo sie zmywa. No i głupio tak rękę komuś podać z taką ozdobą głupio to by było gdyby sobie pod okiem robił. Wiesz - grypdera, te sprawy... Ale na dłoni? Eeeeeeeee tam, git jest Na szczęście nie jest. Ja tam już wole frajerskie pochodzenie nie przejmuj się, to mija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts