daggulka 03.01.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ostatnio na forum daje się we znaki kilka osób która mają wybitnie wkurzający sposób pisania .... smykałkę do zaczepek, pisania bzdur jakich mało, siania zamętu .....Zaś nakasztaniły tu i ówdzie ..... Więc do sprowokowanych : na zaczepki Lumpa, MARTINA1 i innych trolli forumowych proszę odpowiadać tutaj, bo szkoda przydatnych wątków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 03.01.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 zmieniłbym tytuł na "trolowisko" Gratis dokładam Pana "kst" Wyjątkowo irytujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 zmieniłbym tytuł na "trolowisko" mówisz -masz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 jak dla mnie - jeszcze mariankossy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Więc do sprowokowanych : na zaczepki Lumpa, MARTINA1 i innych trolli forumowych proszę odpowiadać tutaj, bo szkoda przydatnych wątków.... Eeee tam, po prostu nie odpowiadać... co ja niniejszym od dzisiaj postanawiam. Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 niekiedy się nie da .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 03.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 (...) co ja niniejszym od dzisiaj postanawiam. Howgh! Blada Twarz nie powinna posługiwać się takim słowem! To ja tu mam pierze na głowie! ...jak trolowisko to mogę trochę potrolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Rom-Kon .... z Ciebie to żaden troll .... nie kwalifikujesz się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 (...) co ja niniejszym od dzisiaj postanawiam. Howgh! Blada Twarz nie powinna posługiwać się takim słowem! To ja tu mam pierze na głowie! ...jak trolowisko to mogę trochę potrolić Mógłbyś z raz zezwolić, Wielki Wodzu! (postawię Ci kiedys flaszkę wody ognistej...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 03.01.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Smoczyco mam prawie 1600 postów więc mi nie wciskaj że żaden nie trolił! Było parę takich oj było retro ...no wiesz... po propozycji tej wody ognistej to mocno się zastanawiam czy aby nie wykopać Siekierki Wojennej ...tylko nie pamiętam po której stronie ścieżki wojennej ją ostatnio zakopałem.... ...ale ewentualnie.... w Nowym Roku... chyba odstąpię prawa do Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Smoczyco mam prawie 1600 postów więc mi nie wciskaj że żaden nie trolił! Było parę takich oj było hm ... to co by tu ... patrząc na moją ilość wpisów to ze mnie powinna być trollica a nie smoczyca wedle Twoich kryteriów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.01.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 O mnie i beze mnie? I niech wszystkim, ten Nowy Rok radosnym będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 [quote name='MARTINA1" Daga lepiej bym CI NIE PISAŁA jaki problem masz TY ....- jak kogoś coś interesuje co Tobie lata i powiewa - to nie znaczy ,że TY masz TU patent na wszystko ... Aw kwestii obszczekiwania TO SAMO MOŻNA O TOBIE NAPISAĆ - tylko ,że TY siedzisz tu długo i WG Ciebie TO Cię uprawnia do takiego podejścia ........ I tyle w temacie teoretyzowania .... ależ nie krępuj się ... napisz wreszcie co masz do mnie .... że co? że nie dałam się wciągnąć w jakieś gierki na priv? że Ci nie przyklaskuje? że się nie próbuję nawet domyślać , co dyktuje Ci Twój pokręcony umysł - bo nie piszesz prosto z mostu tylko owijasz w bawełnę i wymyślasz jakieś teorie spiskowe dziejów ....? napisz ... może się wreszcie dowiem.... nie mam patentu na wszystko ..... i nic nie uprawnia mnie do podejścia jakiegośtam ... podejście mam jakie mam bo jestem jaka jestem .... nie dlatego, ze siedzę tu dłużej niż Ty ... ale dobrze wiedzieć, ze oceniasz innych swoja miarą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Jesteś jaka jesteś -TYLE .... Za bardzo mnie to nie interesuje ....sorry .... Każdy ocenia ,,swoją miara "- indywidualnie . I jak na razie to TY robisz jakieś HALO i masz z tego radochę ...nowy wątek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Martina róbmy jednak Praefę i do tego Legalett , ja ci mówię.Pójdziemy razem, jak dadzą nam 30% rabatu to robimy.Ze wszystkich dziwnych wynalazków typu ściany ze styropianu,gipsu , szkieletory itp ten wynalazek (Legalett i praefa) chyba najlepszy MARTINA1 napisał: I może dadzą nam okładkę w M......u i odkurzacz centralny GRATIS jak jakiemuś tam Lucjanomarkowi ...i będziemy zgodni z założeniami reklamowymi i NAS POKOCHAJĄ .....zdobędziemy rekordum popularności I sami BĘDZIEMY ŻYWĄ REKLAMĄ no naprawdę - bardzo dużo wnosząca do sprawy wypowiedź ... Pani wszechwiedząca w temacie ... no ale najważniejsze , że Cie poczucie humoru nie opuszcza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Jesteś jaka jesteś -TYLE .... Za bardzo mnie to nie interesuje ....sorry .... Każdy ocenia ,,swoją miara "- indywidualnie . I jak na razie to TY robisz jakieś HALO i masz z tego radochę ...nowy wątek ... nowy wątek jest po to , żebym i ja i inni nie musieli się wdawać w dyskusje osobiste na wątkach tematycznych .... dlatego .... że wiele przydatnych wątków zostało rozpierniczone tudzież zeszło na psy przez osobiste wycieczki ..... dlatego odpowiedzi nie związane z tematem na zaczepki .... będe wklejać tutaj i tutaj na nie odpowiadać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A ty tutaj moderatorem jestes ? A jak na razie to raczej było co TY masz do mnie i innych ,nie odwrotnie ....WIĘC DLACZEGO MAM mieć COŚ do Ciebie ?Info nt. pustaczków i opinie mnie interesowały - przypomnę ........... a i ten wątek nie miał szansy zaistnieć -gdyż materiał się nie podobał .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A ty tutaj moderatorem jeste nie ... jak każdy mam prawo se założyć wątek ... więc założyłam bo uważam, że to w tej sytuacji uzasadnione...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Troolka z 3City tez chetnie potrolluje Melduje ze w ramach walki z grypa odzwierzeca ze spaceru ze sfora psow - swoich i sasiedzkich wrocilam Na dworze jest bosssko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Info nt. pustaczków i opinie mnie interesowały - przypomnę ........... już nie podyskutujesz ... zamknęli wątek .... podyskutujesz oczywiście ironicznie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts