Mały 06.01.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ok - przebrnąłem przez te 3 stronki i: DAJCIE NAMIARY NA TO CO PIJECIE!!! Ja też chcę się zresetować . Choćby troszkę... plissss. PS - mocne piwo nie pomaga już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ok - przebrnąłem przez te 3 stronki i: DAJCIE NAMIARY NA TO CO PIJECIE!!! Jak to co? Wino za tych co moga i za tych, co nie moga tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.01.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 W Warszawie - 7 , ciemno jak w lochu i ma padac snieg ............................. Jakby ktos chcial nakrecic cos z filmow grozy to zapraszam - doskonale warunki . to rzeczywiście niespotykane jak na tę porę roku. Te wybuchajace autobusy ? Tez uwazam, ze jak wybuchac to tylko o tej porze roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.01.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ok - przebrnąłem przez te 3 stronki i: DAJCIE NAMIARY NA TO CO PIJECIE!!! Ja też chcę się zresetować . Choćby troszkę... plissss. PS - mocne piwo nie pomaga już. Jak to co - mle- ko . Pij mleko - bedziesz trollem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.01.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 W Warszawie - 7 , ciemno jak w lochu i ma padac snieg ............................. Jakby ktos chcial nakrecic cos z filmow grozy to zapraszam - doskonale warunki . to rzeczywiście niespotykane jak na tę porę roku. Te wybuchajace autobusy ? Tez uwazam, ze jak wybuchac to tylko o tej porze roku . Zochno - naprawde nie dostrzeglas tej zalezności, ze w 7-stopniowym mrozie, o ciemnym poranku i przy wiszącym w powietrzu sniegu wybuchaja w Warszawie autobusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.01.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 zależność jest oczywista. ale zawsze wybuchały przy minus osiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.01.2010 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ok - przebrnąłem przez te 3 stronki i: DAJCIE NAMIARY NA TO CO PIJECIE!!! Ja też chcę się zresetować . Choćby troszkę... plissss. PS - mocne piwo nie pomaga już. http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1262262873_by_Lechu9400_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.01.2010 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 zależność jest oczywista. ale zawsze wybuchały przy minus osiem. ... to niechybnie niedokładność thermo-metrów ... albo ... thermo-zapalniki ktoś przestawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.01.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 zależność jest oczywista. ale zawsze wybuchały przy minus osiem. ... to niechybnie niedokładność thermo-metrów ... albo ... thermo-zapalniki ktoś przestawił No tak...bo na wschodzie ciale bez zmian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts