Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TROLLOWISKO.......

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 188
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No i za co ?

też tam ,,kwiatki'' wrzuciłaś.

POPRAWNOŚĆ :roll:

zaś te Twoje teorie spiskowe ... Ty to musisz mieć bogate życie psychiczne ...

zamknęli najprawdopodobniej za autoreklamę - zresztą - według mnie wątpliwego jakościowo materiału ...

I oto jak złoto -,,merytoryczne" ...

Wje...ło kolejny wątek :evil:

zaciekawiło mnie , gdzie to padło skoro nie tu i nie tam :wink:

znalazłam całość ... aż grzech nie zacytować ... piękna rymowanka .....

I oto jak złoto -,,merytoryczne" wypowiedzi Retrusia w tym wątku .......... :lol:

tu go strzyka ,tam go boli każdy wątek r........

to tak odnośnie obszczekiwania ....

innych obszczekujesz , MARTINA1 przeważnie nie wnosząc do wątku nic .... więc i ktoś powinien Ciebie .... Ty masz swojego Retra , ja mam swoją MARTINE , Lumpa .... równowaga w przyrodzie jest najważniejsza ....

może trochę da do myślenia ..... takie wiesz:

jak kuba bogu ..... i takie tam.... :roll:

Widzisz jest pewna różnica - NIE JAK LECI i dla zasady - tylko w zależności od okoliczności ....

Ma to coś wspólnego ze sprawiedliwością ,a nie WYPUNKTOWYWANIEM za nick ...... :lol: Był bardzo konkretny wątek i to Retruś prowadził go na manowce -------

WIĘC w zależności od okoliczności ...

A i jeszcze jedno lubię Retro - ale wczoraj mając ,,dobry humorek " dyskutował w każdym temacie w którym byłam :lol: właśnie w taki sposób ..

I absolutnie nie uważam bym była z Nim zwaśniona :lol:

Daga może jeszcze znajdzie się miejsce w kuligu w ostatnich saniach dla wszystkich zwaśnionych ? !tam w zaspach wszystkie złości szybko zostaną zapomniane :roll: Proponuje przejazd za free :wink:

Ja bym poszedł dalej. Zorganizujmy Wiosenne Trollowisko, gdzieś w Polsce. Będzie konfrontacja znakomitości, które może osiągną apogeum po spożyciu „dotrollnika”.

Ja tam, już się piszę na taka imprezę. I to bez obaw, że ktoś mnie zdetronizuje – w gębie jestem mocniejszy niż w pisaniu, choć znam kilka osób (na FM i w realu), które mogą tego dokonać i to mimo swojej wrodzonej dobroci.

Ale uwaga, po spotkaniu może okazać się, że są Trolle i kundelki. :lol:

Daga może jeszcze znajdzie się miejsce w kuligu w ostatnich saniach dla wszystkich zwaśnionych ? !tam w zaspach wszystkie złości szybko zostaną zapomniane :roll: Proponuje przejazd za free :wink:

Ja bym poszedł dalej. Zorganizujmy Wiosenne Trollowisko, gdzieś w Polsce. Będzie konfrontacja znakomitości, które może osiągną apogeum po spożyciu „dotrollnika”.

Ja tam, już się piszę na taka imprezę. I to bez obaw, że ktoś mnie zdetronizuje – w gębie jestem mocniejszy niż w pisaniu, choć znam kilka osób (na FM i w realu), które mogą tego dokonać i to mimo swojej wrodzonej dobroci.

Ale uwaga, po spotkaniu może okazać się, że są Trolle i kundelki. :lol:

niezłe, niezłe .... :lol:

ja się nie piszę .... przy moim cholerycznym charakterze w konfrontacji z niektórymi osobnikami mogłoby się skończyć rękoczynem .... :oops: :-?

A Daga NIE MOŻE ...żadne tam wymówki ...............- klub KPP....

kolejna Twoja teoria ..... marnujesz się , kryminały powinnaś pisać .... :roll:

choć też nie - z powieści w odcinkach też Cie wywalili....

to nie wiem .... może zajmij się czymś konstruktywnym , dom zbuduj - bedziesz miała przynajmniej powód żeby tu bywać .... :roll: