MARTINA1 03.01.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 No i za co ? też tam ,,kwiatki'' wrzuciłaś. POPRAWNOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 03.01.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 I oto jak złoto -,,merytoryczne" ... Wje...ło kolejny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 No i za co ? też tam ,,kwiatki'' wrzuciłaś. POPRAWNOŚĆ zaś te Twoje teorie spiskowe ... Ty to musisz mieć bogate życie psychiczne ... zamknęli najprawdopodobniej za autoreklamę - zresztą - według mnie wątpliwego jakościowo materiału ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 I oto jak złoto -,,merytoryczne" ... Wje...ło kolejny wątek zaciekawiło mnie , gdzie to padło skoro nie tu i nie tam znalazłam całość ... aż grzech nie zacytować ... piękna rymowanka ..... I oto jak złoto -,,merytoryczne" wypowiedzi Retrusia w tym wątku .......... tu go strzyka ,tam go boli każdy wątek r........ to tak odnośnie obszczekiwania .... innych obszczekujesz , MARTINA1 przeważnie nie wnosząc do wątku nic .... więc i ktoś powinien Ciebie .... Ty masz swojego Retra , ja mam swoją MARTINE , Lumpa .... równowaga w przyrodzie jest najważniejsza .... może trochę da do myślenia ..... takie wiesz: jak kuba bogu ..... i takie tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent161 03.01.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Daga może jeszcze znajdzie się miejsce w kuligu w ostatnich saniach dla wszystkich zwaśnionych ? !tam w zaspach wszystkie złości szybko zostaną zapomniane Proponuje przejazd za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Widzisz jest pewna różnica - NIE JAK LECI i dla zasady - tylko w zależności od okoliczności .... Ma to coś wspólnego ze sprawiedliwością ,a nie WYPUNKTOWYWANIEM za nick ...... Był bardzo konkretny wątek i to Retruś prowadził go na manowce ------- WIĘC w zależności od okoliczności ... A i jeszcze jedno lubię Retro - ale wczoraj mając ,,dobry humorek " dyskutował w każdym temacie w którym byłam właśnie w taki sposób .. I absolutnie nie uważam bym była z Nim zwaśniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Był bardzo konkretny wątek i to Retruś prowadził go na manowce ------- WIĘC w zależności od okoliczności ... hm ..... i kto to mówi, kto zarzuca ...... świętość chodząca , czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 03.01.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Jeszcze nie czytałem calosci ale .......................... juz sie wpisuje w to trollo dzemollo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Jeszcze nie czytałem calosci ale .......................... juz sie wpisuje w to trollo dzemollo nie trza było długo czekać ... jeszcze tylko Lumpa brakuje i bedzie komplit.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 03.01.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ...... co by przykrosci Wam nieeeeee !!!!! robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 03.01.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 lumpa ? toz łobiad zje i..... dołączy co by nikogo nie zawieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Był bardzo konkretny wątek i to Retruś prowadził go na manowce ------- WIĘC w zależności od okoliczności ... hm ..... i kto to mówi, kto zarzuca ...... świętość chodząca , czapki z głów POTWIERDZĘ NIESKROMNIE - a niech tam.... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.01.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Daga może jeszcze znajdzie się miejsce w kuligu w ostatnich saniach dla wszystkich zwaśnionych ? !tam w zaspach wszystkie złości szybko zostaną zapomniane Proponuje przejazd za free Ja bym poszedł dalej. Zorganizujmy Wiosenne Trollowisko, gdzieś w Polsce. Będzie konfrontacja znakomitości, które może osiągną apogeum po spożyciu „dotrollnika”. Ja tam, już się piszę na taka imprezę. I to bez obaw, że ktoś mnie zdetronizuje – w gębie jestem mocniejszy niż w pisaniu, choć znam kilka osób (na FM i w realu), które mogą tego dokonać i to mimo swojej wrodzonej dobroci. Ale uwaga, po spotkaniu może okazać się, że są Trolle i kundelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Nie wiem czy tytuł sam sobie nadany się liczy sSIWY12 - jak nie to musisz coś zmienić .... A i pewnie na 2 fronty nie da się ....robić . - to tak jakby ktoś chciał się I tu i tu .. załapać (do KPP klubu poprawionej poprawności - już istniejącego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Bom jam samozwańcem jest! A sam sobie odbierać nie bendem.Jak chcesz mieć swój, to se wymyśl, albo weź udział w WT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ale mogą CI odebrać tytuł ...i co? uznać ,że się NIE należy ....- było już tak - oj było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Daga może jeszcze znajdzie się miejsce w kuligu w ostatnich saniach dla wszystkich zwaśnionych ? !tam w zaspach wszystkie złości szybko zostaną zapomniane Proponuje przejazd za free Ja bym poszedł dalej. Zorganizujmy Wiosenne Trollowisko, gdzieś w Polsce. Będzie konfrontacja znakomitości, które może osiągną apogeum po spożyciu „dotrollnika”. Ja tam, już się piszę na taka imprezę. I to bez obaw, że ktoś mnie zdetronizuje – w gębie jestem mocniejszy niż w pisaniu, choć znam kilka osób (na FM i w realu), które mogą tego dokonać i to mimo swojej wrodzonej dobroci. Ale uwaga, po spotkaniu może okazać się, że są Trolle i kundelki. niezłe, niezłe .... ja się nie piszę .... przy moim cholerycznym charakterze w konfrontacji z niektórymi osobnikami mogłoby się skończyć rękoczynem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A Daga NIE MOŻE ...żadne tam wymówki ...............- klub KPP.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A Daga NIE MOŻE ...żadne tam wymówki ...............- klub KPP.... kolejna Twoja teoria ..... marnujesz się , kryminały powinnaś pisać .... choć też nie - z powieści w odcinkach też Cie wywalili.... to nie wiem .... może zajmij się czymś konstruktywnym , dom zbuduj - bedziesz miała przynajmniej powód żeby tu bywać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts