MARTINA1 03.01.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A TY znów w imieniu większości się wypowiadasz - kumpli i zakumplowanych ? Czy solo - taka privatna opinia ? a TAK W OGÓLE CO CIĘ TO OBCHODZI ? ja do Twojego bywania tutaj się nie wtryniam i radzę vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 oczywiście , że moja opinia ...... nie muszę się zasłaniać kumplami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 No bo ja to dostałam pewne wiadomości na priv ( nie jedną wiadomość, nie,nie - kilka osób do mnie napisało) z ostrzeżeniem, że jak zacznę z niektórymi osobami to będą mnie ścigać po wątkach.Retro najwyraźniej zignorował ostrzeżenie i nadal sobie bezkarnie poczyna.Ale ja się trochę boję, bo podobno jest stowarzyszenie troli tutaj i jak się podpadnie to przerąbane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A Daga NIE MOŻE ...żadne tam wymówki ...............- klub KPP.... Jesli Daga nie moze - to Martina pomoze .... może zajmij się czymś konstruktywnym , dom zbuduj - bedziesz miała przynajmniej powód żeby tu bywać .... No bo zgoda buduje, niezgoda rujnuje taka makatke moja babcia w kuchni miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 No bo zgoda buduje, niezgoda rujnuje taka makatke moja babcia w kuchni miala nie wiem .... nie znam się .... moja babcia miała makatkę z napisem : zimna woda zdrowia doda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 No bo ja to dostałam pewne wiadomości na priv ... Ja tez dostalam...jedna. Ale to byla bardzo mila wiadomosc Czyli....??? No wlasnie, co o tym mam myslec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ja też dostaję wiadomości na priv .... ba , mnóstwo wiadomości ostatnio ... ale wszystkie są miłe i nie dotycza bieżącego tematu oraz zastraszania z zaległego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 CYTAT Z DAGI: ,, ZIMNA WODA ZDROWIA DODA" -To sobie zapodajcie po szklance - tylko uważać na gardełka i pić powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 No bo ja to dostałam pewne wiadomości na priv ... Ja tez dostalam...jedna. Ale to byla bardzo mila wiadomosc Czyli....??? No wlasnie, co o tym mam myslec? wniosek : tylko jedna osoba Cię lubi ? Reszta życzy Ci spotkania z trollem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 nie wiem .... nie znam się .... moja babcia miała makatkę z napisem : zimna woda zdrowia doda .... I jak tu nie lubic babcinych makatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ale zabawny tytuł wątku. Jak dla mnie tytuł "trolla" tak samo skomplikowany do zidentyfikowania jak i tytuł "nietykalnych". Ale ja sie z choinki urwałam, więc to może dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ale zabawny tytuł wątku. Jak dla mnie tytuł "trolla" tak samo skomplikowany do zidentyfikowania jak i tytuł "nietykalnych". Ale ja sie z choinki urwałam, więc to może dlatego. Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ... wniosek : tylko jedna osoba Cię lubi ? Reszta życzy Ci spotkania z trollem tak podejrzewalam, qrcze...tak podejrzewalam. Chyba ze reszta sadzi, ze to ja jestem trollem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.01.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ... wniosek : tylko jedna osoba Cię lubi ? Reszta życzy Ci spotkania z trollem tak podejrzewalam, qrcze...tak podejrzewalam. Chyba ze reszta sadzi, ze to ja jestem trollem A jak komus to potrzebne to niech i sadzi. I tak Ty nie masz z tym nic wspolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 boszszszz... zaś przylazły obśmiać temat ale ja i tak se bede tu wklejać i sie ustosunkowywać do wypowiedzi osób które osobiste wycieczki zaczynają i rozkręcają na wewontkach tematycznych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 daggulko kochana I tak Cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 daggulko kochana I tak Cie lubie gdzie jest haczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 bez haczyka. Ino zatrzask jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 boszszszz... zaś przylazły obśmiać temat ale ja i tak se bede tu wklejać i sie ustosunkowywać do wypowiedzi osób które osobiste wycieczki zaczynają i rozkręcają na wewontkach tematycznych ... Daj spokój Daga, bo maglem zalatuje Troll - jak wskazuje historia - żywi się właśnie zainteresowaniem innych. Im mniej się zwraca na niego uwagę tym krócej żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 No tak se Dagus trolluje , nie obrazaj sie przypadkiem A teraz to w zochny strony na wycieczke jade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts