daggulka 03.01.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Daj spokój Daga, bo maglem zalatuje Troll - jak wskazuje historia - żywi się właśnie zainteresowaniem innych. Im mniej się zwraca na niego uwagę tym krócej żyje. bardzo dobry pomysł ..... ino nerwów nie zawsze mi staje ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ... A jak komus to potrzebne to niech i sadzi. I tak Ty nie masz z tym nic wspolnego. Prawdziwy z Ciebie dobry duszek No ale to oczywista oczywistosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Daj spokój Daga, bo maglem zalatuje Troll - jak wskazuje historia - żywi się właśnie zainteresowaniem innych. Im mniej się zwraca na niego uwagę tym krócej żyje. bardzo dobry pomysł ..... ino nerwów nie zawsze mi staje ..... Uśmiechnij się Nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ide się pouśmiechać na spacer z psiorem..... na sanki .... ulepię bałwanka w kształcie trolla przed domem .... może mi wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ide się pouśmiechać na spacer z psiorem..... na sanki .... ulepię bałwanka w kształcie trolla przed domem .... może mi wyjdzie Na pewno Ci wyjdzie. Nie powiesz mi, że jakiś troll jest Ci w stanie NA SERIO zepsuć humor Daaaaaga - luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 dagus - w razie braku inspiracji - moja podobizne w awatarze masz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Na pewno Ci wyjdzie. Nie powiesz mi, że jakiś troll jest Ci w stanie NA SERIO zepsuć humor a coś Ty ... żeby aż tak, to nie anSi ... aże takich zdolności nie mam .... pisząc troll miałam na myśli, ze mu marchewke przylepię nie tam gdzie zwykle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 znakiem tego balwan w calej okazalosci bedzie - coby mu te marchewke bylo gdze wsadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.01.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Trochę mnie rozczarował ten wątek! Myślałam że o trollach będzie i hobbitach itp, itd... A tu o mąciwodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 03.01.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Trochę mnie rozczarował ten wątek! Myślałam że o trollach będzie i hobbitach itp, itd... A tu o mąciwodach Na Hobbita 1 produkcji P. Jacskona musimy poczekac jeszcze ponad rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 03.01.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 No bo zgoda buduje, niezgoda rujnuje taka makatke moja babcia w kuchni miala nie wiem .... nie znam się .... moja babcia miała makatkę z napisem : zimna woda zdrowia doda .... Wracając jeszcze na chwilę do makatek, to u mojego dziadka w kuchni też taka wisiała (ale dopiero po śmierci babci), a na niej przysłowie "Kto rano wstaje, ten leje, jak wół do karety" dziadek mówił, że to staropolskie przysłowie, ale podejrzewam, że sam to wymyślił i wydziergał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 No bo ja to dostałam pewne wiadomości na priv ( nie jedną wiadomość, nie,nie - kilka osób do mnie napisało) z ostrzeżeniem, że jak zacznę z niektórymi osobami to będą mnie ścigać po wątkach. Retro najwyraźniej zignorował ostrzeżenie i nadal sobie bezkarnie poczyna. Ale ja się trochę boję, bo podobno jest stowarzyszenie troli tutaj i jak się podpadnie to przerąbane ... kurcze, a do mnie nikt nie pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 03.01.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 kurcze, a do mnie nikt nie pisał Agnieszka do mnie też nikt nie pisał to może, ja napisze do Ciebie, a Ty do mnie i i się tez będziemy mogli pochwalić, że piszą do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 OJJ ......uważaj , bo jest jeszcze jakaś MARYSIA.....a co za dużo to nie zdrowo... cytat z Tinka : ,,Witam !- trochę się pochwalę - MARYSIA TINKA "...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 03.01.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A tam, tamta Marysia to jakaś taka nieczuła jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent161 03.01.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Noo ! i emocje opadły pewnie przestraszyli się tego kuligu za free w łostatnich saniach hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.01.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Trochę mnie rozczarował ten wątek! mnie też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Trochę mnie rozczarował ten wątek! mnie też!!! rozczarował .... czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.01.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Daga mialo byc "Trolowisko" a jest..., normalnie.... W dodatku kazdy tu kazdego lubi, fe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.01.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 No bo on się powinien chyba nazywać - kto komu chce wykałaczka pogrzebać i gruszkę od lewatywy włożyć.Zrobiło się napastliwie i głupio.I nie podoba mi się jeszcze publiczne uznawanie za Trolla .Też bym miał swoje typy - niektóre bardzo popularne w kręgach forumowych - więc wolę milczeć.Oficjalnie - ze swej strony - uznaję dyskutujących na forum za przyjaznych, mniej przyjaznych i głupich,Ale głupim - tego nie powiem bo nie chcę - i już.Też mnie mogą wtedy tak ocenić co niektórzy - więc wolę unikać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts