Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TROLLOWISKO.......

daggulka

Recommended Posts

Daj spokój Daga, bo maglem zalatuje :) Troll - jak wskazuje historia - żywi się właśnie zainteresowaniem innych. Im mniej się zwraca na niego uwagę tym krócej żyje.

bardzo dobry pomysł ..... ino nerwów nie zawsze mi staje ..... :roll: :-?

• Odpowiedzi 188
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Daj spokój Daga, bo maglem zalatuje :) Troll - jak wskazuje historia - żywi się właśnie zainteresowaniem innych. Im mniej się zwraca na niego uwagę tym krócej żyje.

bardzo dobry pomysł ..... ino nerwów nie zawsze mi staje ..... :roll: :-?

Uśmiechnij się :) Nie warto :)

ide się pouśmiechać na spacer z psiorem..... na sanki .... ulepię bałwanka w kształcie trolla przed domem .... może mi wyjdzie :roll:

Na pewno Ci wyjdzie. Nie powiesz mi, że jakiś troll jest Ci w stanie NA SERIO zepsuć humor :) Daaaaaga - luz :)

Na pewno Ci wyjdzie. Nie powiesz mi, że jakiś troll jest Ci w stanie NA SERIO zepsuć humor :)

a coś Ty ... żeby aż tak, to nie :roll:

anSi ... aże takich zdolności nie mam ....

pisząc troll miałam na myśli, ze mu marchewke przylepię nie tam gdzie zwykle ... :wink: :lol:

No bo zgoda buduje, niezgoda rujnuje

taka makatke moja babcia w kuchni miala :)

nie wiem .... nie znam się .... moja babcia miała makatkę z napisem :

zimna woda zdrowia doda .... :roll: :lol:

Wracając jeszcze na chwilę do makatek, to u mojego dziadka w kuchni też taka wisiała (ale dopiero po śmierci babci), a na niej przysłowie

"Kto rano wstaje, ten leje, jak wół do karety"

dziadek mówił, że to staropolskie przysłowie, ale podejrzewam, że sam to wymyślił i wydziergał

:D :D :D

pozdrawiam

No bo ja to dostałam pewne wiadomości na priv ( nie jedną wiadomość, nie,nie - kilka osób do mnie napisało) z ostrzeżeniem, że jak zacznę z niektórymi osobami to będą mnie ścigać po wątkach.

Retro najwyraźniej zignorował ostrzeżenie i nadal sobie bezkarnie poczyna.

Ale ja się trochę boję, bo podobno jest stowarzyszenie troli tutaj i jak się podpadnie to przerąbane ...

kurcze, a do mnie nikt nie pisał :cry:

No bo on się powinien chyba nazywać - kto komu chce wykałaczka pogrzebać i gruszkę od lewatywy włożyć.

Zrobiło się napastliwie i głupio.

I nie podoba mi się jeszcze publiczne uznawanie za Trolla .

Też bym miał swoje typy - niektóre bardzo popularne w kręgach forumowych - więc wolę milczeć.

Oficjalnie - ze swej strony - uznaję dyskutujących na forum za przyjaznych, mniej przyjaznych i głupich,

Ale głupim - tego nie powiem bo nie chcę - i już.

Też mnie mogą wtedy tak ocenić co niektórzy - więc wolę unikać...