bobiczek 03.01.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 BOBICZEK co chcesz tłumaczyć ? BOBICZU! Wolę BOBICZKU! Zawsze Ci co mnie tolerują zwracają się vel Bobiczku! Ewentualnie - Prezesie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Co wy o tym sadzicie . wy o tym sądzicie , że się nudzisz . Może w grę planszową zagraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 BOBICZEK co chcesz tłumaczyć ? tu niektórzy z nagonki żyją i clubbingu szeroko pojętego . Nie liczy się kto i CO powiedział - liczy się NICKZRZESZONY , zakumplowany i tyle ... ....Jest dużo wpisów pokasowanych ludzi ,którzy się z ,,TOWARZYSTWA"wypisali .... Zobacz co się dzieje w wątku Claudii , Ewuniamii zlikwidowała wszystkko w proteście ..i inni . BYŁ WĄTEK O ZMIANACH - jest o'key - komu się nie podoba ma spadać ...Tyle o ,,szacunku" tutaj ...... Forma jest tu jak najbardziej adekwatna .....nie musi się podobać . kolejna teoria spiskowa świadcząca o jakże bogatym życiu emocjonalnym ... wszyscy są be .... wszyscy się trzymają razem ..... tylko nieliczne jednostki które osobno zostaja zastraszone .... jak MARTINA1..... na priv ... bidulka.... i wszystko by było super, gdybyś przedstawiła dowody ... jakoś sensownie wytłumaczyła .... hm.... gdzieś to już ostatnio przerabialiśmy z Twojej bodajże inicjatywy przy czym się okazało , ze to jeden z Twoich bajerów .... wszyscy spiskują po kątach .... na priv i w wewontkach zastraszają biedną MARTINE .... no masakra jakaś .... ja nie wiem, czy to jakieś fobie nie podpada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 I nie podoba mi się jeszcze publiczne uznawanie za Trolla . Też bym miał swoje typy - niektóre bardzo popularne w kręgach forumowych czyli , jeśli dobrze rozumiem - według Ciebie to nie jest takie oczywiste , kto jest trollem..... że ten kto według mnie jest trollem ..... niekoniecznie trollem jest według Ciebie .... hm .... popatrzmy na definicję zapożyczoną ze stronki http://tuitam.7.forumer.com/a/troll-definicja_post22.html.................................................................. Autorem powyższego tekstu jest DominikaS, moderator na forum wizaz.pl.[/i] I POMYŚLEĆ ,ŻE TO ,,NAUKOWE" STANOWISKO ZAJĘŁA SPECJALISTKA OD WIZAZU... ja przynajmniej z encyklopedii zapodałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 I POMYŚLEĆ ,ŻE TO ,,NAUKOWE" STANOWISKO ZAJĘŁA SPECJALISTKA OD WIZAZU... ja przynajmniej z encyklopedii zapodałam... to, że naukowe to Lump napisała .... jak widać się według Ciebie chyba na nauce nie zna ... i tu wyjątkowo przyklasnę ... ja nie wspominałam, aczkolwiek wydało mi się to na tyle czytelne , że warte zacytowania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 BOBICZEK co chcesz tłumaczyć ? tu niektórzy z nagonki żyją i clubbingu szeroko pojętego . Nie liczy się kto i CO powiedział - liczy się NICKZRZESZONY , zakumplowany i tyle ... ....Jest dużo wpisów pokasowanych ludzi ,którzy się z ,,TOWARZYSTWA"wypisali .... Zobacz co się dzieje w wątku Claudii , Ewuniamii zlikwidowała wszystkko w proteście ..i inni . BYŁ WĄTEK O ZMIANACH - jest o'key - komu się nie podoba ma spadać ...Tyle o ,,szacunku" tutaj ...... Forma jest tu jak najbardziej adekwatna .....nie musi się podobać . kolejna teoria spiskowa świadcząca o jakże bogatym życiu emocjonalnym ... wszyscy są be .... wszyscy się trzymają razem ..... tylko nieliczne jednostki które osobno zostaja zastraszone .... jak MARTINA1..... na priv ... bidulka.... i wszystko by było super, gdybyś przedstawiła dowody ... jakoś sensownie wytłumaczyła .... hm.... gdzieś to już ostatnio przerabialiśmy z Twojej bodajże inicjatywy przy czym się okazało , ze to jeden z Twoich bajerów .... wszyscy spiskują po kątach .... na priv i w wewontkach zastraszają biedną MARTINE .... no masakra jakaś .... ja nie wiem, czy to jakieś fobie nie podpada.... Już TY tu nie dorabiaj ideologii, wątek Ewunii skasowany =fakt, inne też się znajdą ..A zastraszanie mam gdzieś - domyśl się gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 DAGA I jeszcze jedno oba te wątki TY założyłaś ....w ramach taniej sensacji - .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Najbardziej mnie bolało że taki przystojny i bogaty, a tu kurde nie zauważają, no...... No cos Ty! Zauwazaja, tylko nie chca sie do tego przyznac. No na pewno mozna o Tobie powiedziec jeszcze to, ze za duzo ruszasz glowa. ... no i się martwimy, ... abyś od tego ruszania, "wstrząśnienia mózgu" nie doznał Prezesie pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 [ ... no i się martwimy, ... abyś od tego, 'wstrząśnienia mózgu" nie doznał pozdrówka no nie, statyczny do bólu będę jak TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 [ ... no i się martwimy, ... abyś od tego, 'wstrząśnienia mózgu" nie doznał pozdrówka no nie, statyczny do bólu będę jak TY ... masz rację ... jarać się odzwyczajam ... więc coraz bardziej sztywnieję pozdrówka ps - i nie odpisuj tak szybko (poprawić nie zdązyłem - nim doczytałem o tej tolerancji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 DAGA I jeszcze jedno oba te wątki TY założyłaś ....w ramach taniej sensacji - .... no to skoro sie prosisz , to masz .... ten pierwszy za sprawą Twojej świadomej manipulacji mną na priv .... z powodu jakichś bzdurnych urojeń rozpętałam wtedy niepotrzebną burzę na forum .... przypomnę wszystkim : MARTINA1 ponoć na priv dostała maila z ostrzeżeniem że ma na kogośtam uważać, czy kogoś tam się wystrzegać ... ponoć ewuniami także ... cóż za dziwny zbieg okoliczności .... na szczęście sie w pore opamiętałam .... faktów oczywiście nikt do dziś nie poznał ... ten wątek założyłam ponieważ miałam dość bzdur wypisywanych przez Ciebie i co poniektórych .... tyle w temacie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 03.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 cała dyskusja jest typowo polska .... trollowanie w wątku o unikaniu trollowania - to potrafimy tylko my ! debata, o zapobieganiu debat, jakbym widział Sejm .... utworzenie wątku uważam za błąd (zapewne intencje były czyste), niech każdy ma swoje zdanie nt trolli i trollowania, pouczanie innych kto zasługuje na to miano i co należy z kimś takim postępować jest co najmniej niegrzeczne i prowadzi do kolesiostwa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 masz rację , jacekp71 ... założenie tego wątku było moim błędem ... faktycznie zrozumiałam jedno .... w przypadku tych których mam na myśli - milczenie jest złotem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To oczywiście TYLKO TWOJA OPINIA - Łatwo tam zaglądnąć i policzyć kto i co dostał .. NIE PONOĆ - tylko dostałam - nie ja jedna, nie tylko też Ewunia.... .Faktem wg Ciebie byłoby zapodanie PRYWATNEJ KORESPONDENCJI - co od razu zapowiedziałam nie zrobię ... Bardzo wątpię ,że jesteś podatna na moje wpływy ... Odnośnie wypisywanych bzdur przez innych to co człowiek to opinia .....każdy każdego może sobie poklasyfikować ...to akurat może zadziałać w obie strony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 03.01.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 róbmy swoje, tak dobrze jak umiemy resztę pozostawmy naturalnej selekcji .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Bardzo wątpię ,że jesteś podatna na moje wpływy ... przestałam być podatna kiedy mi się oczy otworzyły , czyli po naszej pierwszej i ostatniej prywatnej korespondencji kiedy próbowałaś mi wkręcić jakieś chore teorie spiskowe dziejów ... ja lubię konkrety - masz mi coś do powiedzenia - to pisz prosto z mostu , krótko i na temat .... swoje czary mary se uprawiaj na kimś innym .... Lump jest bardziej podatny , powinien łyknąć .... więc tu Ci przyznam rację ... nie jestem podatna na wpływy .... pechozol .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To raczej TWOJE SZCZĘŚCIE mi nie zależy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.01.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 masz rację , jacekp71 ... założenie tego wątku było moim błędem ... faktycznie zrozumiałam jedno .... w przypadku tych których mam na myśli - milczenie jest złotem .... Faktycznie . Dokladnie . Dokladnie tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 [ ... no i się martwimy, ... abyś od tego, 'wstrząśnienia mózgu" nie doznał pozdrówka no nie, statyczny do bólu będę jak TY Zarowno na statyke jak i na gwaltowne wstrzasnienia proponowane sa cieple oklady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.01.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Co wy o tym sadzicie . wy o tym sądzicie , że się nudzisz . Może w grę planszową zagraj Rozrywam sie ratujac warszawskich alkoholikow . Jedni mieli psa o imieniu " Balbina " . Co do 5 zlotych na papierosy to powiedzialam, ze mozemy pojsc razem pozebrac troche . Mi jakis piatak tez sie przyda na chleb zytni . I nie zazdrosc, ze mam sobie z kim pograc w Kondotiera a ty nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts