Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TROLLOWISKO.......

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 188
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

BOBICZEK co chcesz tłumaczyć ? tu niektórzy z nagonki żyją i clubbingu szeroko pojętego . Nie liczy się kto i CO powiedział - liczy się NICKZRZESZONY , zakumplowany i tyle ...

....Jest dużo wpisów pokasowanych ludzi ,którzy się z ,,TOWARZYSTWA"wypisali ....

Zobacz co się dzieje w wątku Claudii ,

Ewuniamii zlikwidowała wszystkko w proteście ..i inni . BYŁ WĄTEK O ZMIANACH - jest o'key - komu się nie podoba ma spadać ...Tyle o ,,szacunku" tutaj ......

Forma jest tu jak najbardziej adekwatna .....nie musi się podobać .

kolejna teoria spiskowa świadcząca o jakże bogatym życiu emocjonalnym ...

wszyscy są be .... wszyscy się trzymają razem ..... tylko nieliczne jednostki które osobno zostaja zastraszone .... jak MARTINA1..... na priv ... bidulka....

i wszystko by było super, gdybyś przedstawiła dowody ... jakoś sensownie wytłumaczyła ....

hm.... gdzieś to już ostatnio przerabialiśmy z Twojej bodajże inicjatywy przy czym się okazało , ze to jeden z Twoich bajerów ....

wszyscy spiskują po kątach .... na priv i w wewontkach zastraszają biedną MARTINE .... no masakra jakaś .... :-?

ja nie wiem, czy to jakieś fobie nie podpada.... :-?

I nie podoba mi się jeszcze publiczne uznawanie za Trolla .

Też bym miał swoje typy - niektóre bardzo popularne w kręgach forumowych

czyli , jeśli dobrze rozumiem - według Ciebie to nie jest takie oczywiste , kto jest trollem.....

że ten kto według mnie jest trollem ..... niekoniecznie trollem jest według Ciebie ....

hm .... :roll:

popatrzmy na definicję zapożyczoną ze stronki http://tuitam.7.forumer.com/a/troll-definicja_post22.html.................................................................. Autorem powyższego tekstu jest DominikaS, moderator na forum wizaz.pl.[/i]

:lol: :lol: :lol:

I POMYŚLEĆ ,ŻE TO ,,NAUKOWE" STANOWISKO ZAJĘŁA SPECJALISTKA OD WIZAZU... :lol: ja przynajmniej z encyklopedii zapodałam...

I POMYŚLEĆ ,ŻE TO ,,NAUKOWE" STANOWISKO ZAJĘŁA SPECJALISTKA OD WIZAZU... :lol: ja przynajmniej z encyklopedii zapodałam...

to, że naukowe to Lump napisała .... jak widać się według Ciebie chyba na nauce nie zna ... i tu wyjątkowo przyklasnę ... :roll:

ja nie wspominałam, aczkolwiek wydało mi się to na tyle czytelne , że warte zacytowania ... :D

BOBICZEK co chcesz tłumaczyć ? tu niektórzy z nagonki żyją i clubbingu szeroko pojętego . Nie liczy się kto i CO powiedział - liczy się NICKZRZESZONY , zakumplowany i tyle ...

....Jest dużo wpisów pokasowanych ludzi ,którzy się z ,,TOWARZYSTWA"wypisali ....

Zobacz co się dzieje w wątku Claudii ,

Ewuniamii zlikwidowała wszystkko w proteście ..i inni . BYŁ WĄTEK O ZMIANACH - jest o'key - komu się nie podoba ma spadać ...Tyle o ,,szacunku" tutaj ......

Forma jest tu jak najbardziej adekwatna .....nie musi się podobać .

kolejna teoria spiskowa świadcząca o jakże bogatym życiu emocjonalnym ...

wszyscy są be .... wszyscy się trzymają razem ..... tylko nieliczne jednostki które osobno zostaja zastraszone .... jak MARTINA1..... na priv ... bidulka....

i wszystko by było super, gdybyś przedstawiła dowody ... jakoś sensownie wytłumaczyła ....

hm.... gdzieś to już ostatnio przerabialiśmy z Twojej bodajże inicjatywy przy czym się okazało , ze to jeden z Twoich bajerów ....

wszyscy spiskują po kątach .... na priv i w wewontkach zastraszają biedną MARTINE .... no masakra jakaś .... :-?

ja nie wiem, czy to jakieś fobie nie podpada.... :-?

Już TY tu nie dorabiaj ideologii, wątek Ewunii skasowany =fakt, inne też się znajdą ..A zastraszanie mam gdzieś - domyśl się gdzie :lol:

Najbardziej mnie bolało że taki przystojny i bogaty, a tu kurde nie zauważają, no...... :D

No cos Ty! Zauwazaja, tylko nie chca sie do tego przyznac. :wink:

No na pewno mozna o Tobie powiedziec jeszcze to, ze za duzo ruszasz glowa. :D :wink: :wink:

... no i się martwimy, ... abyś od tego ruszania, "wstrząśnienia mózgu" nie doznał Prezesie :( ;)

pozdrówka

[

... no i się martwimy, ... abyś od tego, 'wstrząśnienia mózgu" nie doznał :( ;)

pozdrówka

no nie, statyczny do bólu będę jak TY :D

... masz rację :) ... jarać się odzwyczajam :evil: ... więc coraz bardziej sztywnieję :roll:

pozdrówka

ps - i nie odpisuj tak szybko :lol: (poprawić nie zdązyłem - nim doczytałem o tej tolerancji) ;)

DAGA

I jeszcze jedno oba te wątki TY założyłaś ....w ramach taniej sensacji - ....

no to skoro sie prosisz , to masz ....

ten pierwszy za sprawą Twojej świadomej manipulacji mną na priv .... z powodu jakichś bzdurnych urojeń rozpętałam wtedy niepotrzebną burzę na forum ....

przypomnę wszystkim : MARTINA1 ponoć na priv dostała maila z ostrzeżeniem że ma na kogośtam uważać, czy kogoś tam się wystrzegać ... ponoć ewuniami także ... cóż za dziwny zbieg okoliczności ....

na szczęście sie w pore opamiętałam .... faktów oczywiście nikt do dziś nie poznał ...

ten wątek założyłam ponieważ miałam dość bzdur wypisywanych przez Ciebie i co poniektórych ....

tyle w temacie ...

cała dyskusja jest typowo polska .... ;-)

trollowanie w wątku o unikaniu trollowania - to potrafimy tylko my !

debata, o zapobieganiu debat, jakbym widział Sejm ....

utworzenie wątku uważam za błąd (zapewne intencje były czyste), niech każdy ma swoje zdanie nt trolli i trollowania, pouczanie innych kto zasługuje na to miano i co należy z kimś takim postępować jest co najmniej niegrzeczne i prowadzi do kolesiostwa ....

To oczywiście TYLKO TWOJA OPINIA -

Łatwo tam zaglądnąć i policzyć kto i co dostał ..

NIE PONOĆ - tylko dostałam - nie ja jedna, nie tylko też Ewunia.... .Faktem wg Ciebie byłoby zapodanie PRYWATNEJ KORESPONDENCJI - co od razu zapowiedziałam nie zrobię ...

Bardzo wątpię ,że jesteś podatna na moje wpływy ... :lol:

Odnośnie wypisywanych bzdur przez innych to co człowiek to opinia .....każdy każdego może sobie poklasyfikować ...to akurat może zadziałać w obie strony....

Bardzo wątpię ,że jesteś podatna na moje wpływy ... :lol:

przestałam być podatna kiedy mi się oczy otworzyły , czyli po naszej pierwszej i ostatniej prywatnej korespondencji kiedy próbowałaś mi wkręcić jakieś chore teorie spiskowe dziejów ...

ja lubię konkrety - masz mi coś do powiedzenia - to pisz prosto z mostu , krótko i na temat .... swoje czary mary se uprawiaj na kimś innym .... Lump jest bardziej podatny , powinien łyknąć .... :-?

więc tu Ci przyznam rację ... nie jestem podatna na wpływy .... pechozol ....

Co wy o tym sadzicie .

wy o tym sądzicie , że się nudzisz .

Może w grę planszową zagraj :D

Rozrywam sie ratujac warszawskich alkoholikow .

Jedni mieli psa o imieniu " Balbina " .

Co do 5 zlotych na papierosy to powiedzialam, ze mozemy pojsc razem pozebrac troche . :D Mi jakis piatak tez sie przyda na chleb zytni .

I nie zazdrosc, ze mam sobie z kim pograc w Kondotiera a ty nie :D