anSi 03.01.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Rozrywam sie ratujac warszawskich alkoholikow . Jedni mieli psa o imieniu " Balbina " .... No to ubaw po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.01.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ten miewam jak cie czytam . Kochanie czy nie robi ci sie drugi podbrodek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.01.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 lump - od wnuczki socjalisty spodziewałabym się większej empatii.Mogłaś chociaż kością z Balbiną się podzielić - a nie uczestniczyć w zyskach. A jakie papierosy można za piątkę zapalić ? bo wygląda, że strasznie przepłacam -zawsze daję dychę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ten miewam jak cie czytam . Niezmiernie mi milo Vice versa - niestety - nie moge powiedziec Kochanie czy nie robi ci sie drugi podbrodek ? Przyjrze sie uwaznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.01.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 lump - od wnuczki socjalisty spodziewałabym się większej empatii. Mogłaś chociaż kością z Balbiną się podzielić - a nie uczestniczyć w zyskach. A jakie papierosy można za piątkę zapalić ? bo wygląda, że strasznie przepłacam - zawsze daję dychę. A co to jest " empatia " ? Koscia to moge sie podzielic jak cos sie chapnie na smetarzu . Ty wiesz po ile teraz stoja kosci ? ? Czy ty myslisz , ze ja wygralam w Lotto ? i o tym nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.01.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ten miewam jak cie czytam . Niezmiernie mi milo Vice versa - niestety - nie moge powiedziec Kochanie czy nie robi ci sie drugi podbrodek ? Przyjrze sie uwaznie... Podobno rozluznienie daje swietne rezultaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Podobno rozluznienie daje swietne rezultaty . lekarzu lecz sie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.01.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Rozrywam sie ratujac warszawskich alkoholikow . Jedni mieli psa o imieniu " Balbina " .... No to ubaw po pachy AnSi - nie martw się . W przeciwieństwie do różnych lumpów, co się podszywają - te prawdziwe to bardzo dbają o swoje zwierzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A co to jest " empatia " ? to jest właśnie to, czego u Ciebie deficyt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.01.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Podobno rozluznienie daje swietne rezultaty . lekarzu lecz sie sam Nie jestem lekarzem ani nawet felczerem , ale czytalam w magazynach kolorowych . Tam sa dobre rady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.01.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A co to jest " empatia " ? to jest właśnie to, czego u Ciebie deficyt ... Ni hu- hu . Juz taki jestem zimny dran . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.01.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A co to jest " empatia " ? taka choroba. dziedzicznie genetyczna - albo odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.01.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Rozrywam sie ratujac warszawskich alkoholikow . Jedni mieli psa o imieniu " Balbina " .... No to ubaw po pachy AnSi - nie martw się . W przeciwieństwie do różnych lumpów, co się podszywają - te prawdziwe to bardzo dbają o swoje zwierzaki Ja tam o nic nie dbam . A co to jest " empatia " ? Odpowiadamy na pytania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Nie jestem lekarzem ani nawet felczerem , ale czytalam w magazynach kolorowych . Tam sa dobre rady . No to wszystko jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ja tam o nic nie dbam . A co to jest " empatia " ? Odpowiadamy na pytania . a w tym kolorowym magazynie to Ci nie napisali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.01.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A co to jest " empatia " ? taka choroba. dziedzicznie genetyczna - albo odwrotnie Jestem z domu dziecka . Adoptowali mnie z genami . Dziedzicze jednak ziemie . Jednym slowem genetycznie jestem obciazona sporym terenem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.01.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Zochna i TY ją masz ,a dodatkowo trujesz się papierochami ? No ,tego to się po Tobie ZUPEŁNIE nie spodziewałam .. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.01.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ja tam o nic nie dbam . A co to jest " empatia " ? Odpowiadamy na pytania . a w tym kolorowym magazynie to Ci nie napisali? Mniej wiecej to samo co mozna przeczytac na forum . Szalone podejscia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Jestem z domu dziecka . Adoptowali mnie z genami . Dziedzicze jednak ziemie . Jednym slowem genetycznie jestem obciazona sporym terenem . A teren wyjalowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.01.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Jednym slowem genetycznie jestem obciazona sporym terenem . żeby tylko lump, żeby tylko ponieważ w okolicach północy kondycja opada - to ja już się będę żegnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts