jarekkur 14.03.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Dzieki, choc niewiele tam informacji. Szukam opisu takiego, jak ktos wrzucil o bambusie w temacie mu poswieconym - wady i zalety oraz uwagi przy kladzenie podlogi. A co myslicie o tym, zeby np. w sypialni bezposrednio na wylewke polozyc wykladzine dywanowa? Wykładzinę dywanową można również położyć na podłożu cementowym czy anhydrytowym a nawet na mało znanym w Polsce asfaltowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staszek500 16.03.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 A nie będzie zbyt zimno? Tzn. taka wylewka i na niej tylko wykładzina? Mnie by się tam deski prosiły, może przemysłówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta34 26.02.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 nie ma nic lepszego na podłogę niż naturalne drewno i nie chodzi już tylko o wygląd sama mam podłogi drewniane również z baltic wood i sprawdzają się w każdym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marusiaa 17.07.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 (edytowane) Widzę, że pytanie dośc dawno zadane, jednak jeśli ktoś będzie tu zaglądał to ja mogę szczerze polecić [reklama debiutanta] Kupowałam u nich panele a teraz jestem w trakcie remontu i zastanawiam się nad podłogą drewnianą. Mają duży wybór no i fajnych doradców,dlatego myślę, że warto przejrzeć ich asortyment. Zwłaszcza, jeśli sami nie jesteśmy zdecydowani. Edytowane 17 Lipca 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasier 10.01.2017 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Paneli bym już teraz nie wziął, w starym mieszkaniu mieliśmy i po paru latach użytkowania po prostu się pościerały, oczywiście była to też kwestia ścieralności paneli, ale tym razem woleliśmy po prostu parkiet, zwłaszcza że przy małym dziecku nie chcieliśmy brać pierwszej lepszej podłogi ( szczególnie zimnych i nie miłych w dotyku paneli ). Drewno to zawsze drewno a żona ma duże problemy z alergią. Z tego względu ściągaliśmy specjalne płyty meblowe, farby itd. Znajomy lekarz a później facet w salonie z podłogami nam potwierdził że w przypadku zakupu mebli a szczególnie właśnie parkietu trzeba zwrócić uwagę na zawartość min. formaldehydów. Są dwie fajne firmy podłogowe Bauwerk i Timberwise, o których trochę czytaliśmy i kładą duży nacisk na kwestie związane ze zdrowiem. Wybraliśmy Bauwerka bo był trochę tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts