e.chianti 03.01.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam wszystkich, mam pytanie czy ktos z was wie czym mozna pomalowac/pokryc drzwi od szafy w sypialni? Drzwi sa prawdopodobnie z plyty wiórowej, pokrytej laminatem. Tak wiec zdjecie laminatu i pokrycie lakierem nie wchodzi w rachube - wg wszystkich zapytanych stolarzy - wszyscy proponuja przygotowanie nowych z MDF i pokrycie lakierem. Dlatego tez moze ktos z Was zna sposob aby staly sie BIALE, a nie jak dotychczas imitacja debu bielonego . Pozdrawiam e.c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrisowaty 10.01.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 U siebie odnawiałem stare meble kuchenne. Do malowania użyłem farby Designer Aqua Lackfärg f-my Beckers. Kolor z mieszalnika dobierałem do płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts