kala67 03.01.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ...skoro kazdy ma prawo do jednego ogłoszenia....... ZAPRASZAM NA WYPOCZYNEK DO CHORWACJI OFERUJE APARTAMENTY 2,3,4 i 5 OSOBOWWE MAMY TAM ZAPRZYJAŻNIONĄ CHORWACKĄ RODZINE WŁAŚCICIEL MÓWI PO POLSKU APARTAMENT ZNAJDUJE SIE W DALMACJI, NA WYSPIE BRAĆ MIEJSCOWOŚC SUPETAR POŁĄCZENIE PROMOWE JEST ZE SPLITU MIEJSCOWOŚC JEST PRZEPIĘKNA!!! OSOBIŚCIE JEŻDZIMY TAM OD 8 LAT W TYM ROKU WYBIERAMY SIE PO RAZ DZIEWIĄTY !!! NAPRAWDE POLECAM !!!! DOMEK JEST PIĘTROWY APARTAMENTY POSIADAJĄ SYPIALNIE, KUCHNIE Z PEŁNYM WYPOSAŻENIEM, ŁAZIENKE, MIEJSCE WYPOCZYNKOWE, MIEJSCE PARKINGOWE. WŁAŚCICIEL MIESZKA W INNYM DOMU ) WIĘĆ MOŻNA CZUĆ SIE SWOBODNIE DLA ZAINTERESOWANYCH WYSLE DODATKOWE ZDJĘCIA I WSZYSTKIE INFORMACJE BLISKO PLAŻA -200M CENTRUM MIASTECZKA Z KAFEJKAMI I PROMENADĄ TEZ BLISKO - 300M CHORWACI BARDZO PRZYJAZNIE NASTAWIENI DO POLAKÓW ZAPRASZAM!!!! W RAZIE PYTAN PROSZE PISAC NA GG 3953570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Kala ja się piszę na urlop w tym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Kala ja się piszę na urlop w tym Roku. wyslę Ci informacje na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 widok z tarasu:http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/R4zvBqr52sI/AAAAAAAAAZY/eX5LAVqb868/s640/PICT0226.JPGhttp://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/R4u3B6r51SI/AAAAAAAAAFE/hUgOQI5jLJM/IMG_0278.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 nie kuś tymi zdjęciami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 nie kuś tymi zdjęciami... coolibeerku.....ja nie kuszę tylko szczerze polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 04.01.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ja bym też poprosiła trochę szczegółów: np. wielkość i wyposażenie apart. dwuosobowego, jakie ceny, jaka plaża, od kiedy jest ciepło, tzn temp. ok. 25 st.Ew. jakieś zdjęcia chętnie zobaczę.Adres: [email protected]Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2010 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ambroma....wysłałam Ci szczegóły, opis apartamentów i zdjęcia na meila. Do wyboru są dwa apartamenty 2-osobowe. Jeden w osobnym małym domku bez klimy: http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SJWIq0v_pEI/AAAAAAAAB0U/FiKoBIfzL5o/s640/PICT0042.JPG albo wiekszy z klimatyzacja: http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SX8xT4mfUII/AAAAAAAACzs/6b2jnmstOLI/DSC00267.JPG w razie pytan.....pisz smiało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 04.01.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Kala też jestem zainteresowana czekam na szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 04.01.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 kala, ja też poproszę o więcej info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2010 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Kala też jestem zainteresowana czekam na szczegóły ida..poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 kala, ja też poproszę o więcej info na priv piszcie odrazu ilu osobowy apartament Was interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markii 04.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ja bym jednak aż tak bardzo tej wyspy nie polecał dla aktywnych turystów, już chyba lepiej wybrać jako bazę miejscowości: Trogir , Omniś z fajną plażą , czy nawet Makarska i nie być "uziemionym" na wyspie ,którą można przejechać samochodem wokół w pół dnia a później żeby coś zobaczyć na "stałym lądzie" bulić za każdym razem za prom ( oczywiście atrakcją samą w sobie może być widok delfinów) . W miesiącach letnich tylko kwatery z klimatyzacją ! - to podstawa. Po za tym najlepszy czas w mojej ocenie na wypoczynek to miesiące maj i wrzesień (później jest zdecydowanie jak dla mnie za gorąco) ceny przy negocjacjach w prywatnych kwaterach bez wstępnego zamawiania od jednej osoby na "lądzie" od 7 euro do max 15 w 2007 r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 A ja BARDZO polecam ta wyspę !!! Trogir i Makarska jest w sezonie zapchana po brzegi....własnie dlatego ,że jest łatwo dostepna i stanowi dobrą baze wypadową Na samej wyspie Brać jest mnóstwo rzeczy do zwiedzania, w trakcie jednego pobytu nie ma możliwości aby zobaczyc wszystko!! Natomiast przejechac w pól dnia samochodem to i całą Chorwacje można ale chyba nie o to chodzi podczas wakacji???? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Kala dobrze gadasz polać wódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Kala dobrze gadasz polać wódkę na kuligu rakije chorwacką wypijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Moją? Nieeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ...mam jeszcze jakieś zapasy....więc o swoja rakijkę bądź spokojny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markii 05.01.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A ja BARDZO polecam ta wyspę !!! Trogir i Makarska jest w sezonie zapchana po brzegi....własnie dlatego ,że jest łatwo dostepna i stanowi dobrą baze wypadową Na samej wyspie Brać jest mnóstwo rzeczy do zwiedzania, w trakcie jednego pobytu nie ma możliwości aby zobaczyc wszystko!! Natomiast przejechac w pól dnia samochodem to i całą Chorwacje można ale chyba nie o to chodzi podczas wakacji???? pozdrawiam. I tak to już jest na tym świecie , że jednym podobają się wyłącznie kręcone bruntetki a innym tylko bondynki ( albo blondyni ) . Jednych nudzi Paryż a zachwyca Moskwa . Nie upieram się i wierzę, że napewno odpocząć na tej wyspie też można doskonale . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.01.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 oj można odpocząć, można !!! i oderwać sie od trosk i spraw budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts