aaggaa 21.03.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 też bardzo mi się podoba i proszę o info. urlopik tak we wrześniu 4 osoby -pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.03.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 też bardzo mi się podoba i proszę o info. urlopik tak we wrześniu 4 osoby -pozdrawiam AGA a co ty sie wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandingo 23.03.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 aga wybierz się z rodzinką to i ja się skuszę na ten wyjazd i będzie git cooliberciuniu może i ty sie z nami wybierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.03.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 aga wybierz się z rodzinką to i ja się skuszę na ten wyjazd i będzie git cooliberciuniu może i ty sie z nami wybierzesz? No jak Aga jedzie to i ja pojadę hehehe No można by się we Wrześniu wybrać. Kala jak z pogodą we wrześniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.03.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 aga wybierz się z rodzinką to i ja się skuszę na ten wyjazd i będzie git cooliberciuniu może i ty sie z nami wybierzesz? No jak Aga jedzie to i ja pojadę hehehe No można by się we Wrześniu wybrać. Kala jak z pogodą we wrześniu? hej !! w zeszłym roku byłam właśnie we wrzesniu........ i powiem Wam rewelacja......woda w morzu nagrzana, cieplutka, owoce na drzewach dojrzałe, winogrono, figi, kiwi......POLECAM!!!!!!!!! ..a jak do tego dodac towarzystwo Coolibra.........to poprostu bezcenne wakacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 23.03.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 aga wybierz się z rodzinką to i ja się skuszę na ten wyjazd i będzie git cooliberciuniu może i ty sie z nami wybierzesz? Wy mnie kużwa wszędzie znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandingo 23.03.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 aga ciebie po zapachu wszędzie wywącham i zajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.03.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 aga ciebie po zapachu wszędzie wywącham i zajdę Ty lepiej jej nie wąchaj tylko przekup w Piątek jak będziesz z nią plotkowała żeby jechali z nami do tej Chorwacji,. Tylko nie mów że ci mówiłem Tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandingo 23.03.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 ok użyję mocnych argumentów(a takie posiadam w zanadrzu) żeby z nami jechali,spoko loko i moja rozczochrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 24.03.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ja też wezmę jakieś argumenty na te ploteczki -rozczochrańcu jeden i cicho sza bo to tajemnica ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.03.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 29.03.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam kala napisz mi proszę jakie miesiące sa najlepsze dla rodzin z małymi dziećmi, żeby nie było męczących upałów, ale też żeby się troszkę opalić czy zawsze jest tam tak tłoczno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.03.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam kala napisz mi proszę jakie miesiące sa najlepsze dla rodzin z małymi dziećmi, żeby nie było męczących upałów, ale też żeby się troszkę opalić czy zawsze jest tam tak tłoczno? proponuje......czerwiec i wrzesień jest ciepło i mniej ludzi... pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.04.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Kala, masz zawalona skrzynkę...priva się nie da wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.04.2010 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 malka.............zrobiłam porządek w swojej poczcie..............ślij priva !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.04.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 uczę się poruszac po nowym forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/R40d0qr53tI/AAAAAAAAAmg/_QTgfb7MMnY/s640/PICT0192.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.04.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 mam wolny apartament 3 osobowy od 22.06 do 4.07 Supetar, wyspa Brać zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 04.05.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ...skoro kazdy ma prawo do jednego ogłoszenia....... ZAPRASZAM NA WYPOCZYNEK DO CHORWACJI OFERUJE APARTAMENTY 2,3,4 i 5 OSOBOWWE MAMY TAM ZAPRZYJAŻNIONĄ CHORWACKĄ RODZINE WŁAŚCICIEL MÓWI PO POLSKU APARTAMENT ZNAJDUJE SIE W DALMACJI, NA WYSPIE BRAĆ MIEJSCOWOŚC SUPETAR POŁĄCZENIE PROMOWE JEST ZE SPLITU MIEJSCOWOŚC JEST PRZEPIĘKNA!!! OSOBIŚCIE JEŻDZIMY TAM OD 8 LAT W TYM ROKU WYBIERAMY SIE PO RAZ DZIEWIĄTY !!! NAPRAWDE POLECAM !!!! DOMEK JEST PIĘTROWY APARTAMENTY POSIADAJĄ SYPIALNIE, KUCHNIE Z PEŁNYM WYPOSAŻENIEM, ŁAZIENKE, MIEJSCE WYPOCZYNKOWE, MIEJSCE PARKINGOWE. WŁAŚCICIEL MIESZKA W INNYM DOMU ) WIĘĆ MOŻNA CZUĆ SIE SWOBODNIE DLA ZAINTERESOWANYCH WYSLE DODATKOWE ZDJĘCIA I WSZYSTKIE INFORMACJE BLISKO PLAŻA -200M CENTRUM MIASTECZKA Z KAFEJKAMI I PROMENADĄ TEZ BLISKO - 300M CHORWACI BARDZO PRZYJAZNIE NASTAWIENI DO POLAKÓW ZAPRASZAM!!!! W RAZIE PYTAN PROSZE PISAC NA GG 3953570 można jakieś szczegóły na priv .. 2 + 1 (trzylatek ) I połowa sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts