Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CHORWACJA....ZAPRASZAM :)

Recommended Posts

ZAPRASZAM NA WYPOCZYNEK DO CHORWACJI

OFERUJE APARTAMENTY 2,3,4 i 5 OSOBOWWE

MAMY TAM ZAPRZYJAŻNIONĄ CHORWACKĄ RODZINE

WŁAŚCICIEL MÓWI PO POLSKU

APARTAMENT ZNAJDUJE SIE W DALMACJI, NA WYSPIE BRAĆ

MIEJSCOWOŚC SUPETAR

POŁĄCZENIE PROMOWE JEST ZE SPLITU

MIEJSCOWOŚC JEST PRZEPIĘKNA!!!

OSOBIŚCIE JEŻDZIMY TAM OD 8 LAT

W TYM ROKU WYBIERAMY SIE PO RAZ DZIEWIĄTY !!!

NAPRAWDE POLECAM !!!!

DOMEK JEST PIĘTROWY APARTAMENTY POSIADAJĄ SYPIALNIE, KUCHNIE Z PEŁNYM WYPOSAŻENIEM, ŁAZIENKE, MIEJSCE WYPOCZYNKOWE, MIEJSCE PARKINGOWE. WŁAŚCICIEL MIESZKA W INNYM DOMU
:)
) WIĘĆ MOŻNA CZUĆ SIE SWOBODNIE

DLA ZAINTERESOWANYCH WYSLE DODATKOWE ZDJĘCIA I WSZYSTKIE INFORMACJE BLISKO PLAŻA -200M

CENTRUM MIASTECZKA Z KAFEJKAMI I PROMENADĄ TEZ BLISKO - 300M

CHORWACI BARDZO PRZYJAZNIE NASTAWIENI DO POLAKÓW

ZAPRASZAM!!!!

W RAZIE PYTAN PROSZE PISAC NA GG 3953570
można jakieś szczegóły na priv ..

• Odpowiedzi 955
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ZAPRASZAM NA WYPOCZYNEK DO CHORWACJI

OFERUJE APARTAMENTY 2,3,4 i 5 OSOBOWWE

MAMY TAM ZAPRZYJAŻNIONĄ CHORWACKĄ RODZINE

WŁAŚCICIEL MÓWI PO POLSKU

APARTAMENT ZNAJDUJE SIE W DALMACJI, NA WYSPIE BRAĆ

MIEJSCOWOŚC SUPETAR

POŁĄCZENIE PROMOWE JEST ZE SPLITU

MIEJSCOWOŚC JEST PRZEPIĘKNA!!!

OSOBIŚCIE JEŻDZIMY TAM OD 8 LAT

W TYM ROKU WYBIERAMY SIE PO RAZ DZIEWIĄTY !!!

NAPRAWDE POLECAM !!!!

DOMEK JEST PIĘTROWY APARTAMENTY POSIADAJĄ SYPIALNIE, KUCHNIE Z PEŁNYM WYPOSAŻENIEM, ŁAZIENKE, MIEJSCE WYPOCZYNKOWE, MIEJSCE PARKINGOWE. WŁAŚCICIEL MIESZKA W INNYM DOMU
:)
) WIĘĆ MOŻNA CZUĆ SIE SWOBODNIE

DLA ZAINTERESOWANYCH WYSLE DODATKOWE ZDJĘCIA I WSZYSTKIE INFORMACJE BLISKO PLAŻA -200M

CENTRUM MIASTECZKA Z KAFEJKAMI I PROMENADĄ TEZ BLISKO - 300M

CHORWACI BARDZO PRZYJAZNIE NASTAWIENI DO POLAKÓW

ZAPRASZAM!!!!

W RAZIE PYTAN PROSZE PISAC NA GG 3953570
można jakieś szczegóły na priv ..

Witam serdecznie !!!!

to ja też poproszę o jakąś ofertę :))))

oczywiście ze zdjęciami :)))

jaki jest jeszcze wolny termin?

moja rodzinka : dwie dorosłe osoby i trójka dzieci ( 16, 10 i 3 lata )

Dzięki i pozdrowionka

cześć, ja właśnie wróciłam z Chorwacji, co prawda my byliśmy na lądzie konkretnie w Tribunij, ale i tak jestem zachwycona, wyjazd był spontan ;) a wszystko przez Ciebie Kala i te Twoje zdjęcia które jeszcze w zimie mi przysłałaś:p, wyjazd miał być odłożony na przyszły rok, bo teraz budowa ale mój małż nie wytrzymieł;) i z kolegą zorganizowali wypad.

Potwierdzam wszystko co pisali już zwiedzający ten piękny kraj. Robiliśmy zwiedzanie połączone z kąpielą, Jeden dzień na Pag, wyspa przepiękna widoki gołych skał nad wodą niezapomniane, kolejny - Split zachwycający zwłaszcza że ja uwielbiam wiekową architekturę, aż szkoda było wracać. Później Wodospady w parku Krka-wspaniała odmiana po słonej wodzie morskiej, rejs na Kornati troche nam nie wyszedł, nie dopytaliśmy czy jest na wyspę ze słonym jeziorem i trafiliśmy na inną, trochę zaśmieconą (zdaje się że morze wyrzuca na nią wszystko co mu zbędne) ale za to woda była niesamowita i cała masa życia podwodnego świata widoczna gołym okiem nawet z brzegu, a jaka rybka na obiad:cool: na statku. Plaża w m. Vodice, masa atrakcji dla dzieci i nie tylko i te kafejki....

Ja jestem zauroczona, wiem, że jeszcze niewiele widziałam i mam nadzieję jeszcze tam wrócić...

Spotkaliśmy pewnego pana z Polski, który kupił apartament w Vodicach i czeka do emerytury żeby wyjechać na stałe. Mógł godzinami opowiadać o fajnych miejscach Chorwacji...coś rozumiem tą jego fascynację...

PS. spacerując po Splicie zastanawiałam się czy nie mijam właśnie jakichś forumowiczów ;)

cześć, ja właśnie wróciłam z Chorwacji, co prawda my byliśmy na lądzie konkretnie w Tribunij, ale i tak jestem zachwycona, wyjazd był spontan ;) a wszystko przez Ciebie Kala i te Twoje zdjęcia które jeszcze w zimie mi przysłałaś:p, wyjazd miał być odłożony na przyszły rok, bo teraz budowa ale mój małż nie wytrzymieł;) i z kolegą zorganizowali wypad.

Potwierdzam wszystko co pisali już zwiedzający ten piękny kraj. Robiliśmy zwiedzanie połączone z kąpielą, Jeden dzień na Pag, wyspa przepiękna widoki gołych skał nad wodą niezapomniane, kolejny - Split zachwycający zwłaszcza że ja uwielbiam wiekową architekturę, aż szkoda było wracać. Później Wodospady w parku Krka-wspaniała odmiana po słonej wodzie morskiej, rejs na Kornati troche nam nie wyszedł, nie dopytaliśmy czy jest na wyspę ze słonym jeziorem i trafiliśmy na inną, trochę zaśmieconą (zdaje się że morze wyrzuca na nią wszystko co mu zbędne) ale za to woda była niesamowita i cała masa życia podwodnego świata widoczna gołym okiem nawet z brzegu, a jaka rybka na obiad:cool: na statku. Plaża w m. Vodice, masa atrakcji dla dzieci i nie tylko i te kafejki....

Ja jestem zauroczona, wiem, że jeszcze niewiele widziałam i mam nadzieję jeszcze tam wrócić...

Spotkaliśmy pewnego pana z Polski, który kupił apartament w Vodicach i czeka do emerytury żeby wyjechać na stałe. Mógł godzinami opowiadać o fajnych miejscach Chorwacji...coś rozumiem tą jego fascynację...

PS. spacerując po Splicie zastanawiałam się czy nie mijam właśnie jakichś forumowiczów ;)

Kama .......a może wstawisz tutaj jakies foteczki dla zachęty innych???:)

.....a można zapytac ile płaciliście za apartamenty??

• 1 month później...