kala67 06.09.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Byłem i dlatego polecam – zarówno miejscowość jak i same apartamenty. Czysto, przyjemnie dobra i nieuciążliwa lokalizacja. Co do samej Chorwacji - jestem nią zauroczony od ponad 15 lat . Witaj Siwy !! ciesze się , że Ci sie podobało i wróciłeś zadowolony:) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.09.2010 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Wkurzyłam się bo to forum ostatnio obcina zdjęcia i połowę pięknych widoków zeżarło. Nie zeżarło, tylko schowało Kliknij prawym w pokaż obrazek i zobaczysz całe zdjęcie. A w ogóle, jak tam pięknie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 10.09.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 To może ja też dodam coś od siebie. Wróciliśmy tydzień temu z Supetaru. Jesteśmy zachwyceni! Było bosko! Za rok też planujemy tam pojechać. Za Twoim pośrednictwem Alu oczywiście. Jeszce raz dzięki, dawno nie mieliśmy tak fajnych wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.09.2010 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 To może ja też dodam coś od siebie. Wróciliśmy tydzień temu z Supetaru. Jesteśmy zachwyceni! Było bosko! Za rok też planujemy tam pojechać. Za Twoim pośrednictwem Alu oczywiście. Jeszce raz dzięki, dawno nie mieliśmy tak fajnych wakacji. ciesze się Jolu i oczywiście zapraszam w przyszłym roku!! może masz jakies foteczki do wklejenia tutaj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuzankaT. 13.10.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 (edytowane) Kala piękna ta Chorwacja:))) Powoli oswajam mojego małżonka z miejscem urlopu w przyszłym roku. Muszę to robić tak aby w konsekwencji wyszło że to On wpadł na pomysł aby skorzystać z Twojej oferty. Czy możesz mi podać orientacyjny koszt za dobę dla rodziny 2+2. Dzieciaki 8-9 lat. Termin na drugą połowę czerwca 2011. Edytowane 13 Października 2010 przez ZuzankaT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.10.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Nie zeżarło, tylko schowało Kliknij prawym w pokaż obrazek i zobaczysz całe zdjęcie. A w ogóle, jak tam pięknie!!!! Dzięki Słoneczko. Jaka ja niegramotna jestem aż się sama nad sobą użalać powinnam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.10.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Niestety u mnie w kompie nie jest aktywny - pokaż obrazek :cry: Cieszę się, jeśli u innych działa. W końcu to dla was na pokuszenie te zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.10.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Kala piękna ta Chorwacja:))) Powoli oswajam mojego małżonka z miejscem urlopu w przyszłym roku. Muszę to robić tak aby w konsekwencji wyszło że to On wpadł na pomysł aby skorzystać z Twojej oferty. Czy możesz mi podać orientacyjny koszt za dobę dla rodziny 2+2. Termin na drugą połowę czerwca 2011. Zuzanka w czerwcu apartament 4 osobowy kosztował 40 euro za dobe. zapraszam:) http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TG2ZMeJMr4I/AAAAAAAAGXw/zAMNGkOMOjQ/s640/PICT0745.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.10.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 tyle czasu miałyśmy na gadanie , ale widocznie za mało, bo nie starczyło tematu chorwacyjnego;)miałam tyle podpytać, doradzić się....musimy koniecznie się spotkać, aby rozwiać wszelkie nieścisłosci:wiggle: to kiedy dla mnie zarezerwowałaś termin??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.10.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 tyle czasu miałyśmy na gadanie , ale widocznie za mało, bo nie starczyło tematu chorwacyjnego;) miałam tyle podpytać, doradzić się.... musimy koniecznie się spotkać, aby rozwiać wszelkie nieścisłosci:wiggle: to kiedy dla mnie zarezerwowałaś termin??? Akuś......wolisz czerwiec, lipiec czy sierpień??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.10.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Akuś......wolisz czerwiec, lipiec czy sierpień??? no właśnie z tym miałam się doradzić.... ja jestem wysoko ciśnieniowiec... ostatnia szansa aby jechać w czerwcu, bo Bartu pomaturalny już będzie a Kubuniu jeszcze nie szkolny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.10.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 to najlepiej tak w połowie czerwca??proponuje apartament 5 osobowy tj. dwie sypialnie, kuchnia z pełnym wyposażeniem, łazienka,miejsce wypoczynkowe w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.10.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 a pogoda, tzn tempka jaka u nich wtedy? ciepełko już jest? woda?woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.10.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 w czerwcu jest już tam fajnie, ciepło, woda w morzu cieplejsza niż w naszym;) ...ale wiesz jak to jest z pogodą...w czerwcu mogą tam być nawet większe upały niż w sierpniu :) za wszystko moge ręczyć, ale pogoda nie zależy ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.10.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 uuuu to muszę porozmawiać z rodzinką, czy zechcą czekać aż do sierpnia z wyjazdem....na mnie wysokie tempki źle działają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 aka.......źle mnie zrozumiałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.10.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 wydaję mi się, że dobrze!dla mnie wysoko ciśnieniowca raczej jechać w VIII tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 nieeeeeeeeeeew sierpniu zazwyczaj jest bardziej goraco niz w czerwcu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.10.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 aaaaaaaaaaaaaa i to nie pokamałam, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.10.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Akuś.........na pokuszenie http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TG2WGx5aTXI/AAAAAAAAGWM/wwhCQZ9Spds/s640/PICT0522.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts