malka 06.01.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 na tvn 24 właśnie jest reportarz o chłopcu o imieniu Milan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.01.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 na tvn 24 właśnie jest reportarz o chłopcu o imieniu Milan Mogli spolszczyć na Mediolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 na tvn 24 właśnie jest reportarz o chłopcu o imieniu Milan Mogli spolszczyć na Mediolan córce pewnie daliby imię Legia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.01.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 na tvn 24 właśnie jest reportarz o chłopcu o imieniu Milan Mogli spolszczyć na Mediolan córce pewnie daliby imię Legia Jakby włoską ligą polecieli, to Fiorentina albo Roma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 06.01.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Romy znam dwie tzn jedna jest Roma a druga Romana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 idąc dalej tym tokiem, w Rosji Dynamo czy Zenit, to norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.01.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Romy znam dwie tzn jedna jest Roma a druga Romana Kurcze, przypomniało mi się, że ja też znam Romanę. Jest chyba jeszcze Ramona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 06.01.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 A ja jak juz slysze Iwo, Nikola, Olivier to juz sie nie dobrze robi. Jak dla mnie Franki, Staski, Kaski i inne pelaski sa ok, ale Natanielow i Brajanow jakos nie zniese. Sama w domu mam Wojtka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 06.01.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 A co myślicie o staropolskim Roch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.01.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 A co myślicie o staropolskim Roch? Nie mam nic przeciwko, ale dla dziecka to takie ostre. Nie da sie zdrobniale czy pieszczotliwie. Roszek? Rosiu? Chyba tylko tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 06.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 do świętego Rocha mam sentyment ze względu na filmy Kolskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.01.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Mój kolega ma na imię January. Bardzo mi się podoba, ale omal nie padłam, jak znajoma sie zastanawiala, czy January to liczba mnoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.01.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ciekawe co byś powiedziała jakby w klasie było 16 dziewczynek o imieniu KAMILA kurde nie podoba się czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.01.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 A mój Wiktor miał być Kacprem dobrze że się inaczej stało bo Kacprów zatrzęsienie z tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ciekawe co byś powiedziała jakby w klasie było 16 dziewczynek o imieniu KAMILA kurde nie podoba się czy jak?? ależ podoba, podoba! szczególnie po ciemku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 06.01.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 z jednej strony Julie, Oliwie, Oliwiery i Kacpry a z drugiej Stasie, Antosie i Marysie... o wypraszam!!!! Mój ANTONI. A jak wnuka FRANKA chrzciliśmy to się proboszcz strasznie ucieszył że w końcu od dawien dawna chrzci imiennika. Antki, Franki Jasie i Stasie i tak są dla mnie bardziej przyswajalni niż Rayan, Brayan i Oswald nie wypraszaj pisałam o modzie i jej, hmm., dwubiegunowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 06.01.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Swoją drogą ile się trzeba natłumaczyć w USC chcąc dać chlopcu na imię Jaksa Się nie dziwię urzędnikowi jakoś. ależ dlaczego? przecież to polski odpowiednik imienia "Ajax", imię jednego z niewielu naszych rycerzy - krzyżowców Do nazwiska "Miechowski" pasuje jak ulał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Do nazwiska "Miechowski" pasuje jak ulał.. a do takiego: Paździoch"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 06.01.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Moja kuzynka dała córce LIWIA... Nie dało jej się wybić z głowy. I tak wszyscy wołają Oliwia.. Mało tego, niezrażona zaistniałym faktem, po 3 latach, synkowi nadała imię: NATANIEL! Musiała w USC pisać podanie, z uzasadnieniem, dlaczego chce takie imię.. Pytana o to, dlaczego tak krzywdzi dzieci (nazwisko bardzo pospolite), odpowiedziała: "bo ja tak chcę i już!". Kobieta 28-letnia, ze średniej wielkości miasta, wykształcenie wyższe! Strach życzyć jej kolejnego potomka.. Inna historyjka.. 30 lat temu, świeżo upieczony tatuś, w stanie.. wskazującym na ogromnąradośćzpowodunarodzincórki poszedł do urzędu zapisać dziecię.. Tatuś w tym stanie miał ogromną wenę i wybrał imię: ZYTA.. (miał przykazane zapisać Małgorzata). Matka dziecka, gdy już wydobrzała ździebko, pobiegła sprostować. Dało się przeprawić tylko na Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 moja ewentualna córka miałaby na imię Liwia i co ? Piękne starorzymskie imie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts