Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zgroza...

Boewulf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 131
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

z jednej strony Julie, Oliwie, Oliwiery i Kacpry a z drugiej Stasie, Antosie i Marysie...

o wypraszam!!!!

Mój ANTONI.

A jak wnuka FRANKA chrzciliśmy to się proboszcz strasznie ucieszył że w końcu od dawien dawna chrzci imiennika.

Antki, Franki Jasie i Stasie i tak są dla mnie bardziej przyswajalni niż Rayan, Brayan i Oswald

nie wypraszaj ;-)

pisałam o modzie i jej, hmm., dwubiegunowości :)

Moja kuzynka dała córce LIWIA... Nie dało jej się wybić z głowy. I tak wszyscy wołają Oliwia.. Mało tego, niezrażona zaistniałym faktem, po 3 latach, synkowi nadała imię: NATANIEL! Musiała w USC pisać podanie, z uzasadnieniem, dlaczego chce takie imię.. Pytana o to, dlaczego tak krzywdzi dzieci (nazwisko bardzo pospolite), odpowiedziała: "bo ja tak chcę i już!". Kobieta 28-letnia, ze średniej wielkości miasta, wykształcenie wyższe! Strach życzyć jej kolejnego potomka..

Inna historyjka..

30 lat temu, świeżo upieczony tatuś, w stanie.. wskazującym na ogromnąradośćzpowodunarodzincórki :D poszedł do urzędu zapisać dziecię.. Tatuś w tym stanie miał ogromną wenę i wybrał imię: ZYTA.. (miał przykazane zapisać Małgorzata). Matka dziecka, gdy już wydobrzała ździebko, pobiegła sprostować. Dało się przeprawić tylko na Edyta ;)