Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Depresja poswiateczna

maysee

Recommended Posts

Witam. Jak sie czujecie dzisiaj w pracy? Jest depresyja? Mnie przytloczyl wszechswiat. Rano jak przyszedlem to kawe robilem chyba z 30min zeby tylko odlozyc czas rozpoczecia pracy. Teraz siedze na FM a czas leci. A jak pomysle, ze mam sie za cos zabrac to mi sie ciemno przed oczami robi. Kurde zaraz pojde, zamelinuje sie w labie na caly dzien. A niech tam mowia, ze bumelant (wazne zeby mowili - leniwy ale zdolny!). Jak u Was?

http://img502.imageshack.us/img502/7761/bumelant2.jpg

• Odpowiedzi 74
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dla mnie najgorsza jest myśl, że teraz to już trzeba tyrać do letniego urlopu bez perspektywy dłuższych łykendów :( Nie wiem jak tam majowy. Nawet mi sie nie chce sprawdzać bo to i tak daleko.

Nawet grype już miałam, więc nie ma co liczyć :( :wink:

ja mam w perspektywie jeszcze kulig za 19 dni ... piątek, sobota , niedziela ... :D

a potem ... tak jak Ty :( :roll:

No to pozazdrościć. Jak Ty będziesz na kuligu, to ja nawet sobotę mam zajętą :(

Jedyne pocieszenie w tej poświątecznej depresji, to że dnia przybywa i wiosna coraz bliżej. Ech, tak mi dobrze było w domku z choinką i w ciepełku. A dzisiaj wstawanie po ciemku i skrzybanie samochodu. Nie wspomnę o budzeniu dziecka, które sie zupełnie przestawiło i nie mogło sie zwlec :roll:

No właśnie. Dzieci i nauczyciele mają jeszcze ferie :evil:

...

No właśnie. Dzieci i nauczyciele mają jeszcze ferie :evil:

Jakie ferie, ja dzisiaj do wieczora w szkolce kochanej. Uczniow tez nie brakowalo :o Niemniej jednak nie chcialo mi sie tak, jak i przedmowcom moim. Szkoda mi tej samotnej choinki w domu, tego śniegu, co taki nieuzyty lezy...Proza zycia wziela gore. A tak pieknie bylo...:)