retrofood 04.01.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Przyznam sie, ze i mi literatura polskiego pozytywizmu -poza Lalką PRUSA - nie za bardzo lezy... leży, leży! Tyle, że na makulaturze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.01.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Zaiste zacny przedmiot. Wszystkie lektury przeczytane za wyjatkiem "Nad Niemnem" - no nie szlo ugryzc Orzeszkowej i juz. Kocham Nad niemnem Przerobiłam to w wyobraźni na 100 sposobów. Realnych i a'la Disney A dzisiaj wzięłam urlop. Idę do pracy jutro I wiecie, dzisiaj już zaczęłam nawet pisać atrykuł Tęsknię za pracą (nie mylić z miejscem pracy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.01.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ... leży, leży! Tyle, że na makulaturze... I niech tam zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... No właśnie. Dzieci i nauczyciele mają jeszcze ferie Jakie ferie, ja dzisiaj do wieczora w szkolce kochanej. Uczniow tez nie brakowalo Niemniej jednak nie chcialo mi sie tak, jak i przedmowcom moim. Szkoda mi tej samotnej choinki w domu, tego śniegu, co taki nieuzyty lezy...Proza zycia wziela gore. A tak pieknie bylo... Chodziło mi o ferie zimowe. U nas za 2 tygodnie, czyli w pierwszym terminie. Dla mnie to też troche oddechu, bo Młoda jedzie na narty, więc nie będę co rano walczyć o wstawanie z łóżka do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.01.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Chodziło mi o ferie zimowe. U nas za 2 tygodnie, czyli w pierwszym terminie...: U nas w tym roku ferie w ostatnim terminie czyli w polowie lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 05.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A ja już nie wiem co mam w domu robić! Mieszkanko posprzątane, zakupy zrobione, obiad ugotowany... Nawet badania okresowe zdążyłam zrobić. Wczoraj nie wiedziałam w co łapki włożyć... jutro też mam całe zaplanowane... a dziś? Co z dziś? Dobrze że w czwartek już do pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 05.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a ja mam poświątecznego doła bo....chce mi się popracować a tu posucha.... w dodatku leżę chora i nawet śniegiem się nacieszyć nie mogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A ja już nie wiem co mam w domu robić! dobrze jest się rozebrać i ubrania pilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a ja mam poświątecznego doła bo....chce mi się popracować a tu posucha.... w dodatku leżę chora i nawet śniegiem się nacieszyć nie mogę . a u mnie wszystkie dołki śnieg zasypał i są same górki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 05.01.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a ja mam poświątecznego doła bo....chce mi się popracować a tu posucha.... w dodatku leżę chora i nawet śniegiem się nacieszyć nie mogę . a u mnie wszystkie dołki śnieg zasypał i są same górki! pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Chodziło mi o ferie zimowe. U nas za 2 tygodnie, czyli w pierwszym terminie...: U nas w tym roku ferie w ostatnim terminie czyli w polowie lutego U nas taka sama kaszana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a ja mam poświątecznego doła bo....chce mi się popracować a tu posucha.... w dodatku leżę chora i nawet śniegiem się nacieszyć nie mogę . a u mnie wszystkie dołki śnieg zasypał i są same górki! pozazdrościć nie ma czego, bo człowiek się zaraz zasapie... bo my tu górale równinni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Jedź na Białoruś. Nauczysz się żyć w kołchozie http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7420596,Bialoruskie_kolchozy_stana_sie_centrami_turystycznymi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 05.01.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A ja już nie wiem co mam w domu robić! dobrze jest się rozebrać i ubrania pilnować. No to też siedzę rozebrana, pilnuję tych ubrań... A tu nawet listonosz nie zajrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A ja już nie wiem co mam w domu robić! dobrze jest się rozebrać i ubrania pilnować. No to też siedzę rozebrana, pilnuję tych ubrań... A tu nawet listonosz nie zajrzy... Trzeba było jakiś list do siebie wysłać (choćby pustą kopertę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 05.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wiedziałam, że o czymś zapomniałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 05.01.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No to też siedzę rozebrana, pilnuję tych ubrań... A tu nawet listonosz nie zajrzy... Przyjedź do mnie, mam milion razy dziennie razy siedem do sprzątnięcia takie różne... (siku, koopa), powiem: mam w co ręce włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.01.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ooooo Leo! Szczeniorki masz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 05.01.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Mam I potrzebuję mnóstwo domestosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 05.01.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Jessssoooooo! My mieliśmy na jeden dzień dzidziusia do pilnowania Ale szczeniorki??? x 7 ??? I to na zawsze... aż urosną... i będą koopać na dwór... Nie dzięki - wolę ponudzić się w domu! Nie żebym coś przeciwko szczeniaczkom miała! Po prostu nie lubię Domestosa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts