morfeusz1 04.01.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Pracownicy wykańczający mieszkanie nie zakręcili wody przed wyjściem z mieszkania (31.12.09) Mieli klucz do szafki na korytarzu, aby zakręcić dopływ wody - sami o ten klucz poprosili. Czy ktoś z Was miał taką sytuację? Na razie stwierdziliśmy jedną szafke do wymiany i jeden front (jest lakierowany) poniewaz widać, ze spuchło. Nie mozemy na razie stwierdzić jak zresztą, bo chyba mogła ta woda jakoś wsiąknąć i spuchnięcie moze wyjść za parę dni. Czy dobrze myślimy? I co robić????? Czy włączyć tam farelkę by osuszyć te meble na ile się da, czy włączenie farelki czyli nawiewu ciepłego powietrza spowoduje jakieś gorsze uszkodzenia? Proszę o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 04.01.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Mąż podłączył farelkę, ale nie bezpośrednio na meble, tylko w oddali trochę, by po prostu ogrzać pomieszczenie. Nie wiem czy dobrz robimy. Załamka szkoda mebli, czasu, dodatkowych pieniędzy na wymianę korpusów i frontów. Trzeba się wszystkim patrzec na ręce i sprawdzać dokładnie wszystko kazdego dnia. Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 04.01.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Niestety tak jest, wszystkim trzeba patrzyć na ręce miałam podobnie, ale akurat zalałam sąsiada. Też suszyłabym z daleka. Bo z bliska to się drewno może odkształcić. Bardzo ci współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 04.01.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 będziemy suszyc (z daleka) i zobaczymy.... A tak się cieszyłam z tej kuchni.... nawet nie widziałam jej, jak została skończona, bo byla zabezpieczona folią. Szlag mnie trafia jak o tym wszystkim myslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 04.01.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 WSPOLCZUJE!Dobrze, ze poczuwa sie do winy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts