Gość ciekawski 14.01.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 witam zrobmy zestawienie ceny 1 m2 sciany zewnetrznejniech kazdy napisze1. material2. (mozliwie wymiary bloczka)3. cene za bloczek lub m24. adres gdzie kupil5. wady5. zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 rozumiem wasze znudzenie tematem (oklepany itd)ale dla mnei jest to wciaz ciekawa sprawa i chetnie poznam parametry waszego wyboru tez mi juz przeszly goraczki zwiazane z wyborem odpowiedniego, najlepszego materialu (paroprzepuszczalnosc, nasiakalnosc i tym podobne bzdury)teraz chce chlodno wybrac jakis material i jest mi w sumie obojetnie jakimam pewne widzimisie prywatne ale i cena jest nie bez znaczeniawasze dane w formie zaproponowanego zestawienie moglyba mi i mysle nie tylko mnie pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 14.01.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Murator i nie tylko tylko robił podobne zestawienia w ubiegłym roku - trzeba trochę pogrzebać w archiwum, zdadzwonić do red. Muratora itd. no i oczywiście pogrzebać w archiwum Forum, oj było na ten temat (w tym również komentarze do zestawienia Muratora). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micmarci 14.01.2004 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 oj to zestawienie to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts