kamilla_1980 04.01.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 (edytowane) Witam i zapraszam do komentowania. Wszelkie sugestie, spostrzeżenia, krytyka i porady mile widziane Edytowane 5 Stycznia 2011 przez kamilla_1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.01.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witaj sąsiadko Kamillo! zapisuję się jako czytacz trzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe budowanie do wystąpienia o PnB wystarczy Wam zapewnienie dostaw energii elektrycznej, takie zapewnienie powinni wydać szybko jeśli już projektują tam sieć, skoro to nowe osiedle to dobrze myślę że na południu? macie decyzję WZ czy jest plan miejscowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 07.01.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 nie na południu, tylko na ulicy Rubinowej - założe się, że nie wiesz gdzie jest ta ulica dzisiaj dzwoniłam do energetyki zgubili dokumenty czekam już dwa miesiące i powiedziała, że nie jest mi w stanie powiedzieć ile mam czekać , zapewnienia nie chcą mi samego dać, powiedziała, że daja tylko razem z warunkami. I tylko przez tą energetyke nie moge złożyć dokumentów o pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.01.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ja dostałam samo zapewnienie więc dają może pogadaj z projektantem, oni wiele mogą no powiem Ci że nie wiem gdzie ta ulica , co więcej szukam i nie znajduję ale znajdę jeszcze nie wiem jak albo jak nie znajdę to o podpowiedź poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.01.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 dobra poddaję się, mój kom za "gupi" chyba albo ja za niekumata, poproszę o podpowiedź? oczywiście jeśli chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 07.01.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ULica Rubinowa jest koło Diamentowej i Bursztynowej ) a zapewnienie dostałaś ze Skarżyska czy Starachowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.01.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Skarżysko na 99% piękne te nazwy ulic macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.01.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Hej Kamilla, przylazłam za KamaG Fajny domek budujesz. Życzę cierpliwości w załatwianiu formalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 08.01.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 zapraszam, zapraszam w moje skromne progi , a tak na dobrą sprawę to jeszcze nawet progu nie mam Dzisiaj dzwoniłam do zeorku, znaleźli zgubione dokumenty, Pani obiecała, że w poniedziałek wyśle mi warunki, to może w końcu coś ruszy dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 będą i progi trzymam kciuki za ten ZEORK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 15.01.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Kamilla i co u Was, macie te warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 17.01.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 wczoraj dopiero mi włączyli neta , była awaria vectry przez 4 dni. w czwartek zadzwoniła do mnie Pani z zeroku i powiedziała, że mam warunki i moge po nie jechać do Skarżyska, powiedziałam żeby mi je przysłała bo musiałabym brać urlop, tak więc myśle, że jutro przyjdą tylko ciekawe co tam napisali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.01.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 co by nie napisali, to przecie prąd dadzą a to już wystarczy by wystąpić o pozwolenie na bud. , jakby co było nie tak to najwyżęj będziecie warunki zmieniać w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.03.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam. Przyleciałam tu za Karollinką Domek śliczny ............... jak oglądalismy projekty to ten był naszym faworytem, ale niestety ...... mamy inny - nasz Życzę szybkiego pozwolenia na budowę Zaglądać tu będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 02.03.2010 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Zapraszam mam nadzieję, że niedługo coś się zacznie dziać i będzie już można coś pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 02.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Cześć Agulka Super domek budujecie, projekt indywidualny taki "w moim stylu" chodzi mi o rozmieszczenie wewnątrz jaki masz kolor dachu? podoba mi się okna już wiem, że mahoń Mój synek jest w podobnym wieku co Twój. Mój 20 czerwca skończy 3 latka. Trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę. domek tez jest w moim stylu dlatego jest indywidualny....... szwagier zrobił jak chciałam Synus nasz we wrześniu skończy 3 latka Dachówka BRASS celtycka, ciemnoczerwona jest na naszym dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.03.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 wpadlam życzyc miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 03.03.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 03.03.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzień nawet minął ok. Siedzę z synkiem sama w domu, bo M pojechał w delegacje na dwa dni i tak jakoś nic mi się nie chcę. Dobrze, że Bartoszek wyjątkowo grzeczny to mogę na necie posiedzieć (odpukać by nie zapeszyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.03.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 ja też dzis całe popołudnie spedziłam z moją Lalą i teraz z czystym sumieniem oddałam ją dziadkom na czytanie bajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts