Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze- nasza winorośl

Recommended Posts

• Odpowiedzi 94
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj sąsiadko Kamillo!

zapisuję się jako czytacz :wink:

trzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe budowanie

do wystąpienia o PnB wystarczy Wam zapewnienie dostaw energii elektrycznej, takie zapewnienie powinni wydać szybko jeśli już projektują tam sieć,

skoro to nowe osiedle to dobrze myślę że na południu? macie decyzję WZ czy jest plan miejscowy?

nie na południu, tylko na ulicy Rubinowej - założe się, że nie wiesz gdzie jest ta ulica :)

dzisiaj dzwoniłam do energetyki zgubili dokumenty :evil: czekam już dwa miesiące i powiedziała, że nie jest mi w stanie powiedzieć ile mam czekać :evil: , zapewnienia nie chcą mi samego dać, powiedziała, że daja tylko razem z warunkami. I tylko przez tą energetyke nie moge złożyć dokumentów o pozwolenie. :cry:

wczoraj dopiero mi włączyli neta , była awaria vectry przez 4 dni.

w czwartek zadzwoniła do mnie Pani z zeroku i powiedziała, że mam warunki i moge po nie jechać do Skarżyska, powiedziałam żeby mi je przysłała bo musiałabym brać urlop, tak więc myśle, że jutro przyjdą tylko ciekawe co tam napisali . :roll:

• 1 month później...
Cześć Agulka

Super domek budujecie, projekt indywidualny taki "w moim stylu" chodzi mi o rozmieszczenie wewnątrz

jaki masz kolor dachu? podoba mi się :)

okna już wiem, że mahoń :)

Mój synek jest w podobnym wieku co Twój. Mój 20 czerwca skończy 3 latka.

Trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę.

domek tez jest w moim stylu :lol: dlatego jest indywidualny....... szwagier zrobił jak chciałam :D

Synus nasz we wrześniu skończy 3 latka

Dachówka BRASS celtycka, ciemnoczerwona jest na naszym dachu :lol: :lol: :lol: :lol: