Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze- nasza winorośl

Recommended Posts

nie wiem jak jest normalnie z prądem, elektryk wszystko mi załatwiał, wszystkie odbiory i podłączenia, wprawdzie elektryk pracuje w zeorku, ale nie wiem czy mi coś załatwiał czy nie.

W te mrozy- rozłożona jest cała papa na parterze, oraz wszędzie folia i styropian, od jutra hydraulicy rozłożą podłogówkę i będziemy czekać, aż będzie na plusie to zrobimy wylewki. Mam nadzieje, że uda się w tym roku je zrobić, jak by troche przeschły, to w styczniu zrobilibyśmy ocieplenie poddasza.

• Odpowiedzi 94
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
nie wiem czy ktoś czyta ten mój "dziennik", ale powklejam kilka zdjęć tak ku pamięci :)

ja tam czytuję, choć nie zawsze regularnie przyznam ;)

serwis niestety nie zgodzę się z Tobą w tej kwestii:

Najlepsza droga do prądu to elektryk pracujący w jakimś zeorku czy gazownik w gazowni :) chore to:(
z naciskiem na to pogrubasione ;) nie ma żadnej pewności że taki np konkretnie gazownik pracujący w lokalnej gazowni spowoduje szybszy przepływ gazu przez rury, wiem z własnego doświadczenia - bo wciąż się borykam się z prawidłową instalacją pieca i innych części instalacji wykonywanych przez owego pana, no może jak się weźmie fachowców z gazowni a nie fachoffcuff również z gazowni to to coś zmieni

Kamilahttp://img192.imageshack.us/img192/8281/anioeky.gif

Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia

towarzyszy Wam przez cały Nowy Rok.

Życzę, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania,

spełnił zamierzenia i dążenia budowlane i zawodowe

oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań.

Pozdrawiam świątecznie :)

WESOŁYCH ŚWIĄT

• 2 weeks później...

cześć, mogę i ja, mogę i ja? wcisnąć swoje zdanie?

piszę zanim pogonisz :p

biała - moje marzenie... ale mąż postawił veto... bo za jasno

ciemna dołem, biała górą - nasz wypracowany i zakupiony w ikea kompromis ;) ( mi się podoba)

cała ciemna - chyba będzie, bo jakoś nie mogę tych białych frontów w paczkach namierzyć (więc też mi się podoba)

a tak na poważnie to faktycznie najlepiej mi się widzi ta biała opcja z drewnianym blatem, najmniej jakoś ta mieszana (i to mnie dziwi) patrz wyżej może to kwestia ścian, że za blade i jakoś te białe szafki giną, sama się zastanawiałam co zrobić z własną

podobają mi się za to na wizualkach bardzo propozycje tapet, chociaż te płytki też wyglądają nieźle (ale jestem za tapetą)

puść wizualki do wątku o projektach kuchni, to Ci je zjadą na wszystkie możliwe sposoby ;), ale i podpowiedzą też, ja jestem nieobiektywna