30Agulka 03.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 ja też dzis całe popołudnie spedziłam z moją Lalą i teraz z czystym sumieniem oddałam ją dziadkom na czytanie bajek u mnie juz były bajki w Tv i czytane też, teraz smacznie odlatują do krainy snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.03.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 u mnie juz dziecko śpi a i ja sie kłade bo jutro idę sprzątac do domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.03.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 obejrzałam i tak sobie myślę, że za pozostawienie podcienia : + i tak duży salon 20m2+jadalnia 10m2 + wyraźne podzielenie na strefy jadalna i salonową, a ja lubię zakamarki + miejsce zadaszone na ewentualne drewniane stoły na balkonie w razie deszczu, i można siąść i oglądać deszczyk za powiększeniem salonu: - większy salon tylko po co? no chyba że robisz duuuże imprezy - miejsce na komodę ale i dodatkowy kawałek podłogi do sprzątania - nie lubię podcieni (ale to może tylko ja) - podcień jest i tak za mały, żeby tam postawić stół ogrodowy na stałe, chyba że malutki no to chyba już widać, że ja bym nie likwidowała, tyle, że wygodniejsze w wykonaniu byłoby bez podcienia, bo odpadają podciągi, załamania fundamentów, robienie słupa, docieplanie podłogi piętra w tym miejscu, więc i przełoży się to w koszta no to chyba jeszcze bardziej namieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 09.03.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dzięki za opinię no własnie nie wiem co zrobić, bo teraz korci mnie, aby go zlikwidować, ale: w razie deszczu schować szybko hustawkę, krzesła, pranie itp za zlikwidowaniem, bo i tak jest za mały tak jak pisałaś i "nie da" się np zrobić grilla, bo więcej osób się nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.03.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 a to zlikwiduj, zgłosisz sobie altanę do 25m2 na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.07.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 cześć, wreszcie do Ciebie dotarłam, widzę, że nowe forum i Tobie płata figle to w końcu gdzie ten dziennik? w blogu czy po staremu? nurtuje mnie to GWC, możesz coś więcej napisać albo wysłać mnie gdzie napisane? ciekawam też jaki to koszt, powiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 07.08.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Kama dopiero dzisiaj tu dotarłam, tak pisałam na nowym blogu a tu nie zaglądałam, ale znowu się przeniosę o tam nie mogę się przyzwyczaić.Koszt GWC prześlę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.08.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) Witaj, http://x.garnek.pl/ga3032/ff64d113dbf095a8446813a2/8446813.jpg dla Mamy dobrze, że już jesteś, widzę że ruszyliście ostro, to ja czekam na info o GWC Edytowane 9 Sierpnia 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAC-11 05.10.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Hej! Co słychać?Dach skończony? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 10.10.2010 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Tak dach skończony został we wtorek, w ten piątek mają przyjść ocieplać dom i wstawiamy okna. Zaraz wrzuce zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 20.10.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Inwestor mały i duży bardzo podobni ) pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 21.10.2010 04:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 (edytowane) dzięki za wpis daj znać jak "coś" dojdzie zresztą wykrakałeś mi ten styropian, jak się spytałeś czy ekipa nie narzeka na układanie takiego z frezem Edytowane 21 Października 2010 przez kamilla_1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 21.10.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Dużo pytasz a o frez nie pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 21.10.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 bo nie przypuszczałam, że z frezem mogłoby być coś nie tak, myślałam, że będę miała szczelniej i bez mostków niestety nie jestem sama wszystkiego przewidzieć, o budownictwie wiem tyle co przeczytam na forum i dowiem się od takich osób jak Ty, którzy chętnie udzielą cennych rad. Dużo pytasz oj chyba muszę się już w tych pytaniach ograniczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 22.10.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 (edytowane) Nie ograniczać tylko pytać pozdrawiam adam wyślij do mnie wiadomość Edytowane 22 Października 2010 przez aadamuss24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAC-11 31.10.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Hej Kamila! Gratuluję SSZ http://emotikona.pl/emotikony/pic/0clapping.gif, a daszek cudny U nas okna mają być na dniach, ale ocieplać będziemy dopiero w nowym roku. Mam nadzieję, że problem z ociepleniem już rozwiązany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.11.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 no no ale postępy cieplutki będzie ten Wasz domek PS, dobrze, że do mnie zajrzałaś, bo mi gdzieś Wasz dziennik zginął i nie mogłam odnaleźć widzę znajome sprzęty (tynkarzy) zwłaszcza auto:D (dawno temu było nasze hihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 09.11.2010 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 mam nadzieje, że będzie ciepły i te zainwestowane pieniądze przełożą się później na mniejsze rachunki za gaz co do Tynkarzy to miło Was wspominają, choć bardziej kojarzą Twojego męża niż Ciebie Kama jak robisz buźki, bo nie wiem, umiem tylko bo ze skrótu wojciechcz nie mam więcej zdjęć z montowania okien, prócz tych które zamieściłam, bo na budowie byłam tylko chwilę najpierw montowali takie kotwy do porothermu, widać na jednym ze zdjęć, na końcu tej kotwy, czyli już "w styropianie" przykręcano okno wcześniej do okna na spodniej stronie mocowali czarną folię, po bokach taką białą z siatką wstawiali okna w te kotwy czyli okna były przyczepione na kotwach z każdej strony. Potem od strony zewnętrznej zakładali taśmę rozprężną UV, która pod wpływem temp. rozprężała się, od wewnątrz w szczelinę pomiedzy murem, styropianem i oknem wstrzykiwali piankę rozprężną i jak był wszystko szczelnie przyklejali do muru tą białą taśmę z tą siatką, tak to przynajmniej zapamiętałam jak mi to tłumaczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.11.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 może to i dobrze, bo na koniec ich opierdzieliłam, że mi popłuczyny z betoniary pod krzewy wylewali i jeden umarł i w ogóle nabałaganili wokół domu, a Maciej z nimi zawsze gadał mordki są do wstawiania, na pasku świeci się , jak na nią klikniesz to otwiera się więcej, a jak Ci jeszcze amło to na końcu tego okienka będzie "snow all smilies" naduś i wyskoczy okno w większą ilością mordek. a gdyby u Ciebie nie było to w ustawieniach profilu musisz pozmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 04.12.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 czy tak normalnie można mieć normalny prąd ? witam Jak tam prace w te mrozy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts