michalh 04.01.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam Czy ktoś buduje Bławatka z domowe klimatyhttp://www.domoweklimaty.pl/index.php?page=projects&action=project&project_id=2858 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anila2005 05.01.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam. My z mężem zastanawiamy się nad tym projektem, jednak nic o jego budowie nie słychać na necie i mamy pewne obawy, bo o budowaniu nic nie wiemy- nie będzie się więc kogo radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalh 06.01.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Niestety również na temat budowy pojecia nie mamy,mimo wszystko my sie raczej na ten projekt zdecydujemy. pzdr Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 06.01.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Projekt ten znajduje się na mojej liście ulubionych. Sama się nad nim zastanawiam- nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale jest on bardzo podobny układem do "Terezjasz http://www.domfort.eu/projekt,terezjasz,969,rzuty.htm i "Hektor" http://www.domfort.eu/projekt,hektor,953.htm O Hektorze bardzo dużo informacji i zdjęć z budowy jest na http://www.extradom.pl - gorąco polecam. Nie różnią się one zbytnio o bławatka powierzchnią a i układy w środku mają bardzo podobne.Ja sama mam mętlik w głowie, na który projekt się zdecydować- do tej grupy dochodzi też projekt "maurycy" http://www.domoweklimaty.pl/index.php?page=projects&action=project&project_id=2804&flip=1 Ktoś już zakupił Bławatka? Może ciężko coś o nim znaleźć bo może jest to dość nowy projekt?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anila2005 13.01.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witam. My jednak kupujemy Bławatka. A dalej czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goska82 26.01.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam. Szukamy właśnie z mężem projektu i Bławatek jest naszym numerem 1. Bardzo chętnie zobaczylibyśmy go w rzeczywistości, albo chociaż na zdjęciu. Gdzie będziecie budować anila2005? Czy wprowadzaliście jakieś zmiany w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalh 26.01.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A gdzie będziecie go budowacpzdr Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anila2005 26.01.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 witam. Zmiany będą, ale nie za duże, w końcu po to szukałam projektu przez rok Likwiduję balkon w łazience, okna połaciowe w pokojach i przenoszę wc na dole w miejsce spiżarki, a tam, gdzie teraz wc będzie przejście do kuchni-nie wyobrażam sobie biegania moich dzieciaczków w brudnych butach do kuchni przez salon. Jeszcze pewnie coś pozmieniam- radosna twórczość dopiero pewno się zacznie Budować - jak wszystko dobrze pójdzie będziemy na podkarpaciu. Mam nadzieję, że nie tylko ja zdecydowałam się na ten projekt....w grupie zawsze raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goska82 27.01.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 My będziemy budować w śląskim, okolice Mikołowa, ale najwcześniej za rok. Co do projektu to u nas na pewno zostanie spiżarka - to jedna z rzeczy która musi być. A likwidując okna połaciowe będziesz powiększać te dwa małe w pokojach na górze? Kiedy zaczynacie budowę? Napisz z czego będziecie budować ściany i czy macie już jakąś wycenę stanu surowego otwartego albo zamkniętego? Dziękuję z góry za odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anila2005 29.01.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Oczywiście powiększę okna, pokoje muszą być dobrze doświetlone, budowę zaczniemy- jak dobrze pójdzie- końcem sierpnia, teraz szukamy ekip i dopiero będę liczyć ile zapłacę za SSO- ale już się boję ściany z maxa.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilka1 08.03.2010 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam. Kupiliśmy projekt Bławatek w grudniu, budowę zaczynamy w kwietniu lub w maju. Jedyne zmiany, które wprowadziliśmy to poszerzenie garażu o metr z 3 na 4 metry i likwidacja łazienki przy sypialni. Projekt jest dostępny na rynku od grudnia 2009. Pozdrawiam Lilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anila2005 06.04.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Lilka1 i jak z budową? ruszy w kwietniu? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgonia.M 12.04.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam wszystkich,my zamówiliśmy bławatka i teraz czekamy na pozwolenie na budowę i rozpoczynamy budowę. Zmian raczej nie będzie zbyt dużo. Narazie zdecydowaliśmy się na likwidację łazienki w sypialni ale wszystkie instalacje będą podciągnięte, tak żeby kiedyś można było odtworzyć stan z projektu. Wstępnie będziemy budować z ceramiki+styropian 12 lub 14. Na pewno zlikwidujemy jeden balkonik - ten z tyłu budynku (im mniej balkonów tym lepiej - same z nimi problemy później) oraz zmienimy tam wymiary okna, oczywiście na mniejsze (szkoda utraty ciepła w łazience). Dodatkowo zastanawiamy się nad likwidacją tylnej lukarny, wtedy wstawimy okno dachowe (każda lukarna to mostek termiczny). Nie wiem jeszcze czy nie poszerzymy garażu. Chcemy rozpocząć budowę w maju. Czy ktoś ma może jeszcze jakieś przemyślenia lub zaobserwował coś w trakcie budowy? Jak skalkulowaliście koszty budowy? Nam wyszło ok. 300 tyś. do stanu deweloperskiego.Pozdrawiam!Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilka1 30.04.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam, 2 dni temu zaczęliśmy budowę. Mamy już wykop przygotowany do wylania ław. Zaczęło się dziać. pozdr. lilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anila2005 04.05.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 no fajnie ,fajnie, będą jakieś zdjęcia ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anila2005 04.05.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 i jeszcze zapomniałam zapytać- jakie będą ostatecznie zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korpol 04.07.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 podbijam temat. w przyszłym roku zaczynamy budowę BŁAWATKA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatrycjaN 18.01.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Podbijam Pochwalcie się postępami, zdjęciami. Ja póki co mam działkę i myszkuję wśród projektów. Bławatek póki co faworyt ale mało wiadomości w necie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stejan 20.10.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Witam serdecznie, poszukuje osób z Dolnego Śląska budujących Bławatka. Proszę o kontakt. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwanka83 25.09.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Witam.Mój tata buduje Bławatka, teraz dekarze robią dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts