TYMOTEUSZ123 04.01.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam zamawiam z południa Polski watę Isovera Super-mata /lambda 0,033/ chyba najcieplejsza na rynku, będzie jechała do mnie prawdopodobnie w czwartek, dostawca ma wolne miejsce na pace, cena bardzo przystępna, w Trójmieście takiej nie dostałem, znalazłem dostawcę na Allegro: pph-henko z Radomska, przy mniejszych ilościach do 4 palet ma o złotówkę drożej niż na allegro,nie pośredniczę w tej transakcji, mam interes w podziale kosztów transportu, jak ktoś jest zainteresowany to proszę się bezpośrednio umawiać z tym sprzedawcą. pozdrawiam w trudach budowy i życzę wszystkim co by ten 2010 był nieco lżejszy niż poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TYMOTEUSZ123 05.01.2010 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dodaję, że transport będzie jednak w poniedziałek - wtorek (11-12 stycznia), bo się roboty obsunęły wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts