dorbie 10.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 A teraz jest 11miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 za mało nas .... w takich akcjach ma szanse ktoś kto ma za sobą poparcie w głosach naprawdę dużej rzeszy ludzi .... tak podejrzewałam, że za mało nas .... ale oczywiście klikałam zawzięcie codziennie z 4 komputerów za całą swą rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Ja mam tylko jeden komp.... niestety...Ale to i tak dobrze.... Na tyle dzieciaków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.01.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 nagroda nr 4 - Zestawy do pielęgnacji skóry dziecka /12. miejsce/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.01.2010 02:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Witajcie. Otrzymałem od rodziców Olusi: Proszę napisać na muratorze,że bardzo serdecznie dziękujemy za głosy,bez nich nie zajęlibyśmy nawet tego 12 miejsca i że bardzo sie cieszymy z tego zestawu do pielęgnacji dziecka,na pewno się przyda dla naszych Skarbów,podziękowania od Agi Mariusza Oli i Kacpra pozdrawiam serdecznie i dziękuję za utworzenie wątku na muratorze ... ze swej strony chciałbym dodać, że bardzo żałuję, iż tak późno dowiedziałem się o Konkursie. Uważam, że stać by Nas było na lepsze miejsce gdzybyśmy wiedzieli od początku jego trwania. Cóż, miałem nadzieję, że uda Nam się utrzymać w pierwszej dziesiątce. Nie udało się, ... trudno. Dziękuję bardzo serdecznie Wszyskim biorącym udział za zaangazowanie i pozostaję z pozdrowieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 też żałuję że nie wiedzieliśmy wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 13.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 poszło. ale nie doczytałam do kiedy ten konkurs... mam nadzieję, że zdążę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Czasami lepiej doczytać ...już PO konkursie - 4 miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 13.01.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 tiaaa... no cóż. Może następnym razem się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Czasami lepiej doczytać ...już PO konkursie - 4 miejsce... Zajęła Ola 12 miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.01.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 za mało nas .... Za mało ... ale ja nie wiedziałam na przykład ... a szkoda. W moich komentarzach można śmiało agitować mnie do takich akcji ...i pewnie nie tylko w moich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts