Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto robił Wam schody?

gniezniok

Recommended Posts

Witam

Szukamy firmy która za rozsądne pieniadze robi schody. Samonośne, bez podstopnic, dwuzabiegowe. Ceny jakie dostaje przyprawiają o zawrót głowy - stąd pytanie czy może znacie jakiegoś zdolnego stolarza lub firme

pozdrawiam

Jakie rozsądne pieniadze ? 5000-6000 zł ( dębowe ) :roll:

Witam

Szukamy firmy która za rozsądne pieniadze robi schody. Samonośne, bez podstopnic, dwuzabiegowe. Ceny jakie dostaje przyprawiają o zawrót głowy - stąd pytanie czy może znacie jakiegoś zdolnego stolarza lub firme

pozdrawiam

Polecam : LINK - przepiękne i bardzo solidne schody - jakość wykonania - na najwyższym poziomie .

moze i schody robia ladne, ale zostalem potraktowany przez nich jak wiejski burak... (wie Pan, my robimy schody od 33 tys w gore) grrrrrr

A co - ubodło to Twoje Warszawskie ego ??

:lol:

Zostałeś tak potraktowany bo nie podałeś tytułu szlacheckiego lub nr posesji na Wiejskiej.a zacząłeś od targowania się.

Dziwne rzeczy wypisujecie - podczas moich rozmów z nimi byłem bardzo grzecznie obsłużony i potraktowany - bezpłatna wizyta u mnie w domu na wizji lokalnej przed wykonaniem projektu / drugi koniec Polski / , nawet przed rozpoczęciem negocjacji i finalizowaniem zamówienia ...

A wg Waszej terminologii jestem typowy wiejski burak z podkrakowskiej wiochy zabitej dechami :lol:

warszawskie??? ech... taki ze mnie Warszawiak jak z pablito lider forum :)

a kwestie ceny zaczal sam handlowec (no co ma z golodupcem gadac...)

a moze po prostu mialem pecha i trafilem na zly moment / dzien...

PS

co nie zmienia ze schody robia ladne... choc nie pasujace do kazdego domu...

PS2

a schody beda moze nie tak wybajerzone, ale za 1/3 ceny minimalnej

Już precyzuje... Dałem do wyceny w kilku firmach które można bez problemu namierzyć za pośrednictwem google a które mają coś do zaoferowania.

Ceny samych stopni bo tylko to mnie interesuje w granicach 18000-24000zl

Nie wiem czy to mało czy dużo, dla mnie sporo ZA dużo.

Max przewiduje połowe tego...

Ja za samonośny dąb bez fajerwerków (taka stylowa prostota) z balustradami (schody pełne) i kilkoma "drewienkami" wykańczającymi okolice schodów zapłaciłem koło 10 000 (nieco chyba nawet poniżej). Wszystko szybko, terminowo, kulturalnie z umową. Ekipa robiła też u znajomego i kilku osób z Grupy Stare Babice. Ta sama ekipa robiła mi parapety drewniane i wszystkie dębowe wykończenia w domu.

Są góralami ale robią w całej PL.

Pan Dochnal : 602 341 420

Polecam.

warszawskie??? ech... taki ze mnie Warszawiak jak z pablito lider forum :)

No cóz - zaczerpnąłem to z podpisu pod Twoim avatarem :lol:

a kwestie ceny zaczal sam handlowec (no co ma z golodupcem gadac...)

a moze po prostu mialem pecha i trafilem na zly moment / dzien...

No to jak widać schodzą na psy - nic dodać nic ująć - bo jak tak handlowiec rozpoczyna rozmowę to nic dobrego z tego nie będzie ...

PS

co nie zmienia ze schody robia ladne... choc nie pasujace do kazdego domu...

W rzeczy samej :D

PS2

a schody beda moze nie tak wybajerzone, ale za 1/3 ceny minimalnej

Pochwal się jakie .