morfeusz1 05.01.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wczoraj w dziale psycholog dyżurny założyłam nowy temat - jak pomóc bliskim - ciężka choroba członka rodziny. Prosiłam w nim o jakies wskazówki, rady, jak wesprzeć Babcię, Mamę - wujek zachorował na nowotwór z przerzutami. Dzisiaj nie ma tego tematu.... Czy mogę wiedzieć dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 masz go tutaj: http://forum.muratordom.pl/nowotwor-z-przerzutami-jak-walczyc-niekonwencjonalnie,t177212.htm przenieśli do w działu porad życiowych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 05.01.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 masz go tutaj: http://forum.muratordom.pl/nowotwor-z-przerzutami-jak-walczyc-niekonwencjonalnie,t177212.htm przenieśli do w działu porad życiowych .... daggulka - bardzo dziękuję za linka ale to niestety nie ten temat w tym dziale wątek założyłam wczesniej z pytaniem o metody walka z rakiem. Wczoraj natomiast założyłam wątek w dziale z psychologiem - jak rozmawiac o tej chorobie z najbliższymi, jak ich wspierać. Sa to dwa rózne problemy. Szkoda, że żaden moderator się nie odezwie najwyraźniej zostałam zlekceważona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 weź se w profilu kliknij wszystkie swoje posty i zobaczysz gdzie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 05.01.2010 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dzięki za podpowiedź edit kliknęłam i nie ma go. Widać został skasowany... ale dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts