mickey30 05.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam, Pisałem już o tym w innym wątku. Płytkarz dziadyga najprawdopodobniej przy fugowaniu narozrabiał. Dopiero teraz odczyściłem podłogę w salonie i kuchni(gres polerowany 60x60) i okazuje się że wzdłuż wszystkich spoin występują smugi, których nie idzie dopolerować. Czy jest jakiś środek którym można by to odczyścić? Tak żeby smugi zniknęły a wrócił blask-jak na całej powierzchni płytki... Za info z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robo2206 05.01.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Musisz postępować tak jak z lakierem samochodowym , tzn. pasta polerska (im drobniejsza tym lepiej ) lub papier wodny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 05.01.2010 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dzięki Robo, qrcze z tą pastą to sam nie wiem, może jeszcze ktoś ma jakieś suestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 05.01.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Może tylko są zabrudzone fuga. Ja spróbowałabym odplamiaczem HG ( na poczatek w jakimś malo widocznym miejscu)http://www.hgpolska.pl/component/option,com_produkty/Itemid,78/catid,2/id,12/grupa,plytki-ceramiczne/produkt,hg-odplamiacz/lub jeśli to jest fuga to tego:http://www.hgpolska.pl/component/option,com_produkty/Itemid,78/catid,2/id,19/grupa,plytki-ceramiczne/produkt,hg-srodek-do-usuwania-zaprawy-spoinowej/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 06.01.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 jesli to fuga polecam SannProfi do usuwania zaprawy spoinowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts