Parkiet 09.01.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Toteż właśnie jestem na forum i pytam, ale tylko Ty odpowiadasz. Coś robię źle? Jasna podłoga z teaku w cenie kompletnej 200zł za 1 m2 - to trudno skojarzyć, stąd mało podpowiedzi w tym temacie. Proponuję podłogę z jasnych desek lub deszczułek jesionowych. Naturalne - pięknie wysłojone tło, tworzy ciepły klimat i daje dużą swobodę w nowoczesnej aranżacji pomieszczeń. Ponadto drewno jesionu jest znacznie twardsze od teaku a poza tym jest tańsze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stasheck 09.01.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Toteż właśnie jestem na forum i pytam, ale tylko Ty odpowiadasz. Coś robię źle? Jasna podłoga z teaku w cenie kompletnej 200zł za 1 m2 - to trudno skojarzyć, stąd mało podpowiedzi w tym temacie. Idiota ze mnie, dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 10.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 mam jesion w mieszkaniu.lakierowany...super sie myje, brudu nie widac...po okresie fascynacji egzotykami bo piekne doszłam do wniosku, ze w przyszłym domu tez jesion i to najlepiej 3 gatunek aby mial jak najwiecej barw, bo wtedy wyglada najpiękniej tzw jesion kolorowy...no i cena nizsza niz za egzotyki a naprawde wyglada jesion ładnie i pasuje super do wielu wystrojów zwłaszcza nowoczesnych.,.. polecam jesion..bo nawet jak sie zrobi wgniecienie to nie widac... i nie trzeba na mopie latac non stop jak przy egzotykach.. praktyczny ładny i zawsze modny a to tez wazne...zeby było z gustem za 10 lat również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 10.01.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 mam jesion w mieszkaniu.lakierowany...super sie myje, brudu nie widac...po okresie fascynacji egzotykami bo piekne doszłam do wniosku, ze w przyszłym domu tez jesion i to najlepiej 3 gatunek aby mial jak najwiecej barw, bo wtedy wyglada najpiękniej tzw jesion kolorowy...no i cena nizsza niz za egzotyki a naprawde wyglada jesion ładnie i pasuje super do wielu wystrojów zwłaszcza nowoczesnych.,.. polecam jesion..bo nawet jak sie zrobi wgniecienie to nie widac... i nie trzeba na mopie latac non stop jak przy egzotykach.. praktyczny ładny i zawsze modny a to tez wazne...zeby było z gustem za 10 lat również No i tak trzymać, brawo. Popieram. Tym bardziej, że masa egzotyków laduje w Polsce z prestępczego wyrębu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts