Gość 09.03.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Zadzwoniłam do Sołtysa, rozmawiałam z Żoną, mają powiadomić kogo się da.Ponieważ ja nie będę mogła zwonić się z pracy, poprosiłam żeby już sami kontaktowali się z panią redaktor. Trzymam kciuki! Pękam z ciekawości! Jutro trzeba oglądać WOT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 09.03.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Super, on musi byc bo wie najwiecej od strony administracyjnej. Trzymajmy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 10.03.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Pani redaktor dzwoniła, bedą we wsi około 10.30, takze dajcie znać komu mozecie ze wczesniej beda niz planowali. Bo jak nikt nie przyjdzie to bedzie głupio,ze tyle hałasu a zainteresowania brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Wiem, że byli z kamerą. Wiem, że było nawet sporo mieszkańców I poza tym nic więcej. Piszcie jak wiecie więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 10.03.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Oglądajcie WOT o 17.30 ma byc relacja z naszego nagrania. Ale efekt posredni juz jest droga sie równała , zamierzenie mialo byc takie ze zdążą przed telewizją ale na szczescie przeliczyli sie i materiał został nagrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Nie widziałam A kto tak szybko zareagował, że droga "się równała". Miejmy nadzieję, że to dobrego początki i ktoś w końcu "rozbije" kase dla naszej wsi w gminie. To niesłychane, żeby gdzieś np. pod Węgrowem ( nie mam nic do tego miasteczka) we wsi Stara Wieś ( nic nie mam do tej wsi) krowy chodziły po chodniku wyłozonym kostką bauma, a w położonej zaledwie 20 km od centrum stolicy gminie nie można było sobie poradzić z pozyskaniem pieniędzy Unijnych na takie cele jak droga! Dla jasności, nie mam absolutnie nic do małych zadbanych miejscowości. Wręcz przeciwnie, jestem pełna podziwu dla zaradności gmin. Wszędzie tak powinno być! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 11.03.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Chcieli wyrównać przed 12 , zanim kamera sie pojawi, na szczescie wszystko udalo sie nakrecic przed przyjazdem . W programie, który byl tylko krótkim 2min fragmentem naszych wypowiedzi byla tez wypowiedz wicestarosty, który powiedział ze w 2010 r ta droga remontowana nie bedzie. Pani obiecała przyjechac z kamerą po deszczach jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 12.03.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Moze znacie jakiegos elektryka, który pomoglby zamontować kilka drobiazgów w domu. Roboty nieduzo i chyba raczej malo czasochlonna wiec zadna firma co to kladzie instalacje na osiedlach nie chce przyjsc. Próbowalismy sami, ale czestość wysadzania korków jest zbyt duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 23.04.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) Witajcie. Zna ktoś może zduna, który zbudowałby piec i grill oraz czy ktos moze polecić sprawdzona firmę lub fachowca od automatyki do bram. Z góry dzieki za namiary. Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez myszkaxs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 06.09.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 wiadomo coś o kolejnej wizycie WOT ?? aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts