Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Michałówek i Izabela

Moira

Recommended Posts

Zadzwoniłam do Sołtysa, rozmawiałam z Żoną, mają powiadomić kogo się da.

Ponieważ ja nie będę mogła zwonić się z pracy, poprosiłam żeby już sami kontaktowali się z panią redaktor.

Trzymam kciuki! Pękam z ciekawości! Jutro trzeba oglądać WOT!

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie widziałam :(

A kto tak szybko zareagował, że droga "się równała".

Miejmy nadzieję, że to dobrego początki i ktoś w końcu "rozbije" kase dla naszej wsi w gminie.

To niesłychane, żeby gdzieś np. pod Węgrowem ( nie mam nic do tego miasteczka) we wsi Stara Wieś ( nic nie mam do tej wsi) krowy chodziły po chodniku wyłozonym kostką bauma, a w położonej zaledwie 20 km od centrum stolicy gminie nie można było sobie poradzić z pozyskaniem pieniędzy Unijnych na takie cele jak droga!

Dla jasności, nie mam absolutnie nic do małych zadbanych miejscowości. Wręcz przeciwnie, jestem pełna podziwu dla zaradności gmin. Wszędzie tak powinno być!

Pzdr.

Chcieli wyrównać przed 12 :evil: , zanim kamera sie pojawi, na szczescie wszystko udalo sie nakrecic przed przyjazdem :) . W programie, który byl tylko krótkim 2min fragmentem naszych wypowiedzi byla tez wypowiedz wicestarosty, który powiedział ze w 2010 r ta droga remontowana nie bedzie. Pani obiecała przyjechac z kamerą po deszczach jeszcze raz.

• 1 month później...
  • 4 months później...