Moira 22.04.2004 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Cudka zapytam męża czy nie ma nic przeciwko - bo jak dla mnie to flaszeczke dobrego winka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Witajcie, Moira, jeszcze raz dzięki za pamięć. Rozmawiałam z mężusiem, nadrobiłam luki w wiedzy budowlanej (przynajmniej tej podstawowej) i wiem np. że skrzyneczkę już mamy Tak więc gorąco pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 23.04.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Wiecie, pomyślałam sobie, że fajnie, że mamy to forum, bo można też wymienić się różnymi rzeczami. (Nie tylko doświadczeniami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 23.04.2004 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Tak Dana . Na razie mogę zaproponować drewniane skrzyneczki (nadają się na kwiatki) oraz parę sztuk cegły klinkierowej burgund (pozostałej z komina). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 23.04.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Nam też zostało kilka klinkierówek Oj, jutro to już nie daruję, grill obowiązkowy Pozdrawiam wszystkich działkowych grillowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 24.04.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Cześć dziewczyny ( bo ostatnoi piszą tu same kobitki ) wpadam tu ostatnio tak rzadko że nie nadążam czytać o Waszy postępach budowlanych ... ale coś tam czasem mi wpadnie w oko Dana i Moira - ja też w podobny wieku jestem i córkę mam w wieku córki Dany Walę do was z prośbą/pytankiem: potrzebuję za darmochę lub za niewielkie pieniążki trochę gruzu budowlanego do wypełnienia dziur w naszej drodze. Jeśli ktoś z Was by miał do oddania lub wiedziałby o takowym - poproszę o kontakt telefoniczy ( numer do mnie mają Moira i Cudka ). A może by tak jakieś lokalne spotkanko ?? Co Wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 26.04.2004 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Cześć jak miło cię czytać.Długo będziesz mieć dostęp do Internetu?Jeśli chodzi o gruz to mam znajomego, który czasami ma ładny gruz budowlany i odstąpi za cenę transportu. Zadzwonię dziś do niego i zapytam się kiedy będzie miał. A co u ciebie jeszcze słychać oprócz robót ogródkowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 01.05.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Witajcie, wogóle was nie widać. Zresztą ja też coraz rzadziej przychodzę. Powiedzcie, jak świętowałyście 1 maja? Ja na nowo zachwycałam się działką, świeżym powietrzem i błogą ciszą. Cudownie Tylko coraz częściej słyszę o budowaniu trasy, chyba Terespolskiej, zbyt blisko nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 05.05.2004 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Dana trasa Terespolska to nic innego jak Mińska - więc jej już nie będą budować. Pewnie słyszysz o autostradzie. Z tego co kiedyś usłyszałam autostrada (ta co będzie biegła przez Ursynów) ma przebiegać przez Majdan gdziś koło stacji paliwowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 05.05.2004 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Możliwe, że to właśnie ta autostrada. Coś niebezpiecznie blisko nas Może nie będą jej tak szybko budować? Oby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 05.05.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Aha, jeszcze jedno. Widziałam już ogłoszenia o pokazach lotniczych w Góraszce w dniach 15-16 maja. Moira, cudka jeżeli chciałybyście wpaść, to zapraszam. Chyba lepiej posiedzieć w niedzielę, bo w sobotę to zawsze się coś znajdzie do roboty (przynajmniej mój mąż). Zaproponujcie godzinę. Z mojej strony oferuję grilla i polowe warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 06.05.2004 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Dana dzięki za zaproszenie. Sie zobaczy.A co do studniarzy podeślę ci jutro namiary, bo muszę zapytać się męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Witajcie dziewczyny, dawno się nie odzywałam, ale czytam regularnie . U nas trwa przepychanka z mediami a raczej tymi którzy utrudniają Ziemia dziewicza, jeszcze nie tknięta łopatą Ile razy mąż pojedzie na działkę żeby zobaczyć czy już można zaczynać budowę , tyle razy wraca samochodem zabłoconym po same lusterka Nie ma mowy żeby wjechały tam ciężkie samochody Tak więc wg. planów mieliśmy "kończyć" pewien etap w czerwcu, a przy tegorocznej pogodzie i wiecznych mokradłach wokół naszej działki nie wiem czy w czerwcu zaczniemy i na dodatek "pod górkę" z nowymi sąsiadami. Za zaproszenie dana15 b. dziekuję. Jeżeli tylko czas pozwoli chętnie poznam miłych sąsiadów. Moira, napisz ile czekaliście na prąd? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 06.05.2004 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Cudka na skrzyneczkę czekaliśmy jakieś góra 0,5 roku. Z tym że zatrzymaliśmy cześć ceny działki do czasu ustanowienia tej skrzyneczki (facet obiecywał działkę z prądem, więc kasę dostał jak już był prąd). A czy może Książek wam załatwia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Mądre posunięcie. Nam co prawda nikt nie obiecywał działki z prądem, ale też nie mówił, że media w drodze będa w przyszłości przez niego oprotestowane Kto nam to załatwia nie wiem. Pogubiłam się w tym. Dobrze , że mąż nad wszystkim czuwa. A czy wspomniany Pan Książek jest jakąś magiczną postacią w drodze po prąd??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 07.05.2004 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Nie - ale Książek to jakiś pracownik ZE Otwock, który nam wszystko załatwiał. Wiem że wszystko zależne było od jego chęci pracy, więc mój mąż go często nagabywał osobiście i telefonicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 08.05.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Aha, jeszcze jedno. Widziałam już ogłoszenia o pokazach lotniczych w Góraszce w dniach 15-16 maja. Moira, cudka jeżeli chciałybyście wpaść, to zapraszam. Chyba lepiej posiedzieć w niedzielę, bo w sobotę to zawsze się coś znajdzie do roboty (przynajmniej mój mąż). Zaproponujcie godzinę. Z mojej strony oferuję grilla i polowe warunki Dana, a ja mogę się się wprosić na tego grilla?? Przyznaję że raz się już wprosiłam więc się tak nieśmiało przypominam... Moira, kiedyś korzystałam z internetu w pracy, teraz tułam się po kawiarenkach więc po prostu bywam tu czasami. Ale może kiedyś w końcu dociągną do mojej chatki kabel telefoniczny...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 08.05.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Pewnie Becik, przepraszam, dawno Cię tu nie było i dlatego nie napisałam Twojego imienia. Oczywiście jesteś zaproszona z rodzinką. Proponuję godzinę ok. 14 najwcześniej i do wieczorka można siedzieć i patrzeć w niebo i sączyć.... co nie co Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 12.05.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Dziewczyny zamawiajcie słońce na weekend. Odpalenie grilla ok. 14. Napiszcie, czy wam pasuje, czy lepiej później? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 12.05.2004 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Dana,mi pasuje, i prawdopodobnie będziemy. Zajrzyj proszę na priva . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts