Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Michałówek i Izabela

Moira

Recommended Posts

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć dziewczyny :)

( bo ostatnoi piszą tu same kobitki )

wpadam tu ostatnio tak rzadko że nie nadążam czytać o Waszy postępach budowlanych :oops: ... ale coś tam czasem mi wpadnie w oko ;)

Dana i Moira - ja też w podobny wieku :) jestem i córkę mam w wieku córki Dany

Walę do was z prośbą/pytankiem: potrzebuję za darmochę lub za niewielkie pieniążki trochę gruzu budowlanego do wypełnienia dziur w naszej drodze. Jeśli ktoś z Was by miał do oddania lub wiedziałby o takowym - poproszę o kontakt telefoniczy ( numer do mnie mają Moira i Cudka ).

A może by tak jakieś lokalne spotkanko ?? Co Wy na to ??

Cześć jak miło cię czytać.

Długo będziesz mieć dostęp do Internetu?

Jeśli chodzi o gruz to mam znajomego, który czasami ma ładny gruz budowlany i odstąpi za cenę transportu. Zadzwonię dziś do niego i zapytam się kiedy będzie miał.

A co u ciebie jeszcze słychać oprócz robót ogródkowych?

Witajcie, wogóle was nie widać. Zresztą ja też coraz rzadziej przychodzę. Powiedzcie, jak świętowałyście 1 maja?

Ja na nowo zachwycałam się działką, świeżym powietrzem i błogą ciszą. Cudownie :lol:

Tylko coraz częściej słyszę o budowaniu trasy, chyba Terespolskiej, zbyt blisko nas :evil:

Aha, jeszcze jedno.

Widziałam już ogłoszenia o pokazach lotniczych w Góraszce w dniach 15-16 maja.

Moira, cudka jeżeli chciałybyście wpaść, to zapraszam. Chyba lepiej posiedzieć w niedzielę, bo w sobotę to zawsze się coś znajdzie do roboty (przynajmniej mój mąż). Zaproponujcie godzinę. Z mojej strony oferuję grilla i polowe warunki :)

Witajcie dziewczyny,

dawno się nie odzywałam, ale czytam regularnie :o . U nas trwa przepychanka z mediami a raczej tymi którzy utrudniają :evil: Ziemia dziewicza, jeszcze nie tknięta łopatą :evil: Ile razy mąż pojedzie na działkę żeby zobaczyć czy już można zaczynać budowę , tyle razy wraca samochodem zabłoconym po same lusterka :evil: Nie ma mowy żeby wjechały tam ciężkie samochody :evil: Tak więc wg. planów mieliśmy "kończyć" pewien etap w czerwcu, a przy tegorocznej pogodzie i wiecznych mokradłach :x wokół naszej działki nie wiem czy w czerwcu zaczniemy :cry: i na dodatek "pod górkę" z nowymi sąsiadami.

Za zaproszenie dana15 b. dziekuję. Jeżeli tylko czas pozwoli chętnie poznam miłych sąsiadów.

Moira, napisz ile czekaliście na prąd?

Pozdrawiam

Mądre posunięcie. Nam co prawda nikt nie obiecywał działki z prądem, ale też nie mówił, że media w drodze będa w przyszłości przez niego oprotestowane :evil: Kto nam to załatwia nie wiem. Pogubiłam się w tym. Dobrze , że mąż nad wszystkim czuwa. :wink:

A czy wspomniany Pan Książek jest jakąś magiczną postacią w drodze po prąd???

Aha, jeszcze jedno.

Widziałam już ogłoszenia o pokazach lotniczych w Góraszce w dniach 15-16 maja.

Moira, cudka jeżeli chciałybyście wpaść, to zapraszam. Chyba lepiej posiedzieć w niedzielę, bo w sobotę to zawsze się coś znajdzie do roboty (przynajmniej mój mąż). Zaproponujcie godzinę. Z mojej strony oferuję grilla i polowe warunki :)

Dana, a ja mogę się się wprosić na tego grilla?? Przyznaję że raz się już wprosiłam :oops: :oops: więc się tak nieśmiało przypominam...

Moira, kiedyś korzystałam z internetu w pracy, teraz tułam się po kawiarenkach :( więc po prostu bywam tu czasami. Ale może kiedyś w końcu dociągną do mojej chatki kabel telefoniczny...;)...