Moira 18.08.2006 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 To było sześć lat temu Ale jak mnie pamięć nie myli to żadnego pisma nie dostaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 18.08.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 odkrywki zrobione. drenu nie stwierdziłem . Myszka i Moira , dostaliście jakieś specjalne pismo potwierdzające z melioracji że nie ma żadnych drenów na planowanym obszarze zabudowy ?? czy tylko potwierdzenie z pieczątką na mapce?? aigel Mamy taki wpis na mapie, gdzie niby byly one zaznaczone:napis brzmi odbyla sie wizja lokalna podczas której nie stwierdzono kanalika melioracyjnego, dodatkowo pan z melioracji zalecil aby kierownik budowy dokonal wpisu,ze przy wykopie fundamentów nie stwierdzono kanalika. To wszystko. W razie co bedziemy dzis na dzialce kolo 19 - mozesz podejsc do nas, to opowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 18.08.2006 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Odebrałam odbiór - Nic nie ważne jak to że możemy legalnie mieszkać - szkoda tylko, że adres będzie taki smutny - a tyle miałam pomysłów na nazwę ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Moira gratuluję odbioru. osobiście nie wiem na jakiej ulicy chciałabym mieszkać, może na Spokojnej A tak swoją drogą kto decyduje o nazwie ulicy? Gmina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 18.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Odebrałam odbiór - Nic nie ważne jak to że możemy legalnie mieszkać - szkoda tylko, że adres będzie taki smutny - a tyle miałam pomysłów na nazwę ulicy. gratki. jaki adres bedzie ?? melioracja załatwiona ! To chyba już koniec papierów ..na razie .. zbieram oferty od wykonawców, geodeta wytycza i jedziemy z fundamentami ( wrzesień) aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 21.08.2006 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Adres: izabela dwadzieścia cośtam B. - We wsi nie ma nazwy głównej ulicy to tym bardziej nie moze być nazwana żadna boczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 23.08.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 a my nie mamy odbioru - gdzie nam do odbierania a elektrownia juz nam nadala numer 29A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 24.08.2006 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Myszkas to wy jesteście 29? Ostatnio śmieciarze pytali się o nr 29 - a ja oczywiście nie wiedziałam. Podpisaliście już umowę na wywóz śmieci A to A to też dziwne -od której strony oni zaczynają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 24.08.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Podpisaliście już umowę na wywóz śmieci no co Ty to pewnie o sasiada chodziło pewnie ma inna literkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_s 04.09.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam , wszystkich serdecznie....jesteśmy w trakcie budowy w Michałówku...jeszcze nam trochę zejdzie, ale miło wiedzieć, że jest się na kim wesprzeć w razie potrzeby..(pytań). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 04.09.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam , wszystkich serdecznie....jesteśmy w trakcie budowy w Michałówku...jeszcze nam trochę zejdzie, ale miło wiedzieć, że jest się na kim wesprzeć w razie potrzeby..(pytań). a gdzie konkretnie w michalówku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 04.09.2006 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Edis ja też jestem z Wesołej, a teraz mieszkam w Izabeli. Może się znamy? Wychowałam się w Zielonej? A ty w której części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 04.09.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam po sąsiedzku rozglądam się za drewnem do kominka - gdzie i za ile kupowaliście? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 04.09.2006 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Dąb po 120 zł za m3. Ale nie porąbany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 04.09.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Dąb po 120 zł za m3. Ale nie porąbany. z dowozem? (w moim przypadku do Miedzeszyna) co to znaczy nie porąbany - całe drzewo, czy metrowe kawałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 04.09.2006 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Metrowe kawały, bo drewno grube. Z dowozem, bo wzieliśmy 20 m3 na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 04.09.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Metrowe kawały, bo drewno grube. Z dowozem, bo wzieliśmy 20 m3 na raz. pasuje! poproszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_s 04.09.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Mieszkam dokładnie na osiedlu Stara Miłosna.a buduję sie w Michałówku...no cóż jeszcze nie ma tam ulicy, ale jest przepiękna polana na samym końcu wsi...Stoi tam już kilka domków,trzy są w budowie,mój to jedyny parterowy na tej polanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 05.09.2006 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Metrowe kawały, bo drewno grube. Z dowozem, bo wzieliśmy 20 m3 na raz. pasuje! poproszę o namiar Wysłałam na prv. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_s 07.09.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Hurra !!!! wreszcie doczekałam się glazurnika. Przetrzymał nas 3 miesiące, mam nadzieję ,że warto było czekać.....Jak narazie to na dzień dobry pan M..podniósł cenę??!! bo rzekomo glazura niewymiarowa, czy będzie z niego kolejny "Wampirek"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts