Moira 23.10.2006 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Dorota przejeżdżałam w sobotę przez wieś i zaglądałam na twoją działkę, ale nie było widac żadnych osadników więc nie zajechała. W tygodniu mogę zapomnieć o sąsiedzkiej kawce - pracuję do późna i w domu jstem już po 7 wieczorem i nic mi się już nie chce. Więc dla mnie liczy się weekend, a i nie każdy tylko co drugi. Jak byś mogła sprawdzić na liście, czy widnieje tam ulica "Rumiankowa"? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorotaC 23.10.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 W sobotę mnie nie było, w niedzielę byłam tylko przez godzinę, więc były małe szanse na spotkanie w nastepny WE też nici ze spotkania, bo wyjeżdżam i wracam po 1.11., więc może 04.11 .... Co do ulicy - Rumiankowej nie ma takiej w spisie ulic, więc spokojnie możesz pisać wniosek, ale jak podasz mi swój prywatny e-mail, to na niego podeślę Ci pełną listę. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 25.10.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 W sobotę mnie nie było, w niedzielę byłam tylko przez godzinę, więc były małe szanse na spotkanie w nastepny WE też nici ze spotkania, bo wyjeżdżam i wracam po 1.11., więc może 04.11 .... Co do ulicy - Rumiankowej nie ma takiej w spisie ulic, więc spokojnie możesz pisać wniosek, ale jak podasz mi swój prywatny e-mail, to na niego podeślę Ci pełną listę. Pzdr To prawda ze od poniedziału do czawrtku w godz 8-16 nie ma prądu w Izabeli ?? poz aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 25.10.2006 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 W poniedziałek prąd był, wczoraj nie było od 9 do 18, dziś też ma nie być w tych samych godzinach, ale co do czwartku to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 25.10.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 W poniedziałek prąd był, wczoraj nie było od 9 do 18, dziś też ma nie być w tych samych godzinach, ale co do czwartku to nie wiem. ło nieźle ... i jak tam żyć ??? dzięki za info poz aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 25.10.2006 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Aigel - to naprawdę wyjątkowa okazja. Mieszkam już 6 rok i tylko przez pierwsze 2 lata były to częste przypadki. Ostatnio jest na prawdę nieźle - nie przypomniam sobie kiedy ostatnio nas odłączyli - ale niestety jak to robią to z reguły wtedy kiedy się zimno robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 25.10.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Aigel - to naprawdę wyjątkowa okazja. Mieszkam już 6 rok i tylko przez pierwsze 2 lata były to częste przypadki. Ostatnio jest na prawdę nieźle - nie przypomniam sobie kiedy ostatnio nas odłączyli - ale niestety jak to robią to z reguły wtedy kiedy się zimno robi nowe linie podłączają ... sieć rośnie jak grzyby po deszczu.. tylko dlaczego mnie k.... nie podłączyli ??? aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 25.10.2006 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Aigel a to ty budujesz się własnie teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 25.10.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Aigel a to ty budujesz się własnie teraz? etam buduje... to za dużo powiedziane.. . aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 16.11.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Aigel a to ty budujesz się własnie teraz? etam buduje... to za dużo powiedziane.. . aigel przypominam że jest tu taka grupa ... na której nikt sie nie oddzywa ;-( aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 16.11.2006 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witaj Aigel,nikt się nie oddzywa, bo zima idzie i tłuszczyk trzeba hodować w domowych pieleszach.to chyba tylko u ciebie taki ruch w interesie - stuki, puki i piła - nie zazdroszczę twoim wykonawcom takiej roboty jak w przedostatni weekend - gdy tak wiało i było zimno. Pozdrowienia dla sąsiadów. Ps: czy nie wiecie przypadkiem czy zmieni nam się sołtys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 16.11.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witaj Aigel, nikt się nie oddzywa, bo zima idzie i tłuszczyk trzeba hodować w domowych pieleszach. to chyba tylko u ciebie taki ruch w interesie - stuki, puki i piła - nie zazdroszczę twoim wykonawcom takiej roboty jak w przedostatni weekend - gdy tak wiało i było zimno. Pozdrowienia dla sąsiadów. Ps: czy nie wiecie przypadkiem czy zmieni nam się sołtys? U mnie skończyli ocieplac fundamenty w sobotę . W poniedziałek zasypywali tylko i koniec na ten rok. Sprzątanie mi zostało PS. Nie wiem, a co chcesz kandydowac ?? aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 17.11.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 czy wiecie moze skąd załatwic taki stary asfalt zmielony co to go zrywają z ulic, zeby polozyc nowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 17.11.2006 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A ja myślałam, że ty już więźbę kładziesz - więc to nie twój domek buduje się w pobliżu Romanów? witaj Myszkaxs - niestety nie wiem, ale Tadeusz (ten żółty dworek przy nas) kiedyś brał skądś właśnie taki zużyty asfalt - porozmawiaj z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 17.11.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A ja myślałam, że ty już więźbę kładziesz - więc to nie twój domek buduje się w pobliżu Romanów? witaj Myszkaxs - niestety nie wiem, ale Tadeusz (ten żółty dworek przy nas) kiedyś brał skądś właśnie taki zużyty asfalt - porozmawiaj z nim. a kto to są Romany ?? aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 17.11.2006 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Romany - to dom ostatni dom przy drodze z opuszczoną budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 17.11.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Romany - to dom ostatni dom przy drodze z opuszczoną budową. no to przy mojej drodze ... ale na fundach nie bede kładł więźby ... no co Ty ..?? )) poz aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 04.12.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Romany - to dom ostatni dom przy drodze z opuszczoną budową. no to przy mojej drodze ... ale na fundach nie bede kładł więźby ... no co Ty ..?? )) poz aigel Dużo Wam pokradli rzeczy z budowy ?? zauwazyłem ze ktoś sprzątnął mi z działki 20 palet ... Może to ktoś chciał mi pomóc posprzątac ??? Czy to normalne w okolicy ?? aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieroy 15.12.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Witam. Obecnie mieszkam w Starej Miłosnej od 2 m-cy. Bardzo podoba mi sie ta okolica. Ale zamierzam kupić działkę w Waszej okolicy - Izabela. Może wiecie o jakichś wolnych - ok. 1000 m. Byłbym wdzięczny za namiary na właścicieli. I ewentualnie aktualne ceny.Pozdrawiam i mam nadzieję, że niedługo i ja dołączę do budujacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 22.12.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Z okazji Świat Bożego Narodzenia i nadchodzącego nowego 2007 roku serdeczne zyczenia spokoju i cierpliwości w wykanczaniu naszych domków życzą Monika i Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts