Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Michałówek i Izabela

Moira

Recommended Posts

Dorota przejeżdżałam w sobotę przez wieś i zaglądałam na twoją działkę, ale nie było widac żadnych osadników więc nie zajechała. W tygodniu mogę zapomnieć o sąsiedzkiej kawce - pracuję do późna i w domu jstem już po 7 wieczorem i nic mi się już nie chce. Więc dla mnie liczy się weekend, a i nie każdy tylko co drugi. Jak byś mogła sprawdzić na liście, czy widnieje tam ulica "Rumiankowa"?

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W sobotę mnie nie było, w niedzielę byłam tylko przez godzinę, więc były małe szanse na spotkanie w nastepny WE też nici ze spotkania, bo wyjeżdżam i wracam po 1.11., więc może 04.11 ....

Co do ulicy - Rumiankowej nie ma takiej w spisie ulic, więc spokojnie możesz pisać wniosek, ale jak podasz mi swój prywatny e-mail, to na niego podeślę Ci pełną listę.

Pzdr

W sobotę mnie nie było, w niedzielę byłam tylko przez godzinę, więc były małe szanse na spotkanie w nastepny WE też nici ze spotkania, bo wyjeżdżam i wracam po 1.11., więc może 04.11 ....

Co do ulicy - Rumiankowej nie ma takiej w spisie ulic, więc spokojnie możesz pisać wniosek, ale jak podasz mi swój prywatny e-mail, to na niego podeślę Ci pełną listę.

Pzdr

To prawda ze od poniedziału do czawrtku w godz 8-16 nie ma prądu w Izabeli ??

poz

aigel

Aigel - to naprawdę wyjątkowa okazja. Mieszkam już 6 rok i tylko przez pierwsze 2 lata były to częste przypadki. Ostatnio jest na prawdę nieźle - nie przypomniam sobie kiedy ostatnio nas odłączyli - ale niestety jak to robią to z reguły wtedy kiedy się zimno robi :cry:

nowe linie podłączają ... sieć rośnie jak grzyby po deszczu.. tylko dlaczego mnie k.... nie podłączyli ???

aigel

• 3 weeks później...

Witaj Aigel,

nikt się nie oddzywa, bo zima idzie i tłuszczyk trzeba hodować w domowych pieleszach.

to chyba tylko u ciebie taki ruch w interesie - stuki, puki i piła - nie zazdroszczę twoim wykonawcom takiej roboty jak w przedostatni weekend - gdy tak wiało i było zimno.

Pozdrowienia dla sąsiadów.

Ps: czy nie wiecie przypadkiem czy zmieni nam się sołtys?

Witaj Aigel,

nikt się nie oddzywa, bo zima idzie i tłuszczyk trzeba hodować w domowych pieleszach.

to chyba tylko u ciebie taki ruch w interesie - stuki, puki i piła - nie zazdroszczę twoim wykonawcom takiej roboty jak w przedostatni weekend - gdy tak wiało i było zimno.

Pozdrowienia dla sąsiadów.

Ps: czy nie wiecie przypadkiem czy zmieni nam się sołtys?

U mnie skończyli ocieplac fundamenty w sobotę .

W poniedziałek zasypywali tylko i koniec na ten rok.

Sprzątanie mi zostało

PS. Nie wiem, a co chcesz kandydowac ??

aigel

• 3 weeks później...
Romany - to dom ostatni dom przy drodze z opuszczoną budową.

no to przy mojej drodze ...

ale na fundach nie bede kładł więźby ... no co Ty ..?? ;-)))

poz

aigel

Dużo Wam pokradli rzeczy z budowy ??

zauwazyłem ze ktoś sprzątnął mi z działki 20 palet ...

Może to ktoś chciał mi pomóc posprzątac ???

Czy to normalne w okolicy ??

aigel

• 2 weeks później...

Witam. Obecnie mieszkam w Starej Miłosnej od 2 m-cy. Bardzo podoba mi sie ta okolica. Ale zamierzam kupić działkę w Waszej okolicy - Izabela. Może wiecie o jakichś wolnych - ok. 1000 m. Byłbym wdzięczny za namiary na właścicieli. I ewentualnie aktualne ceny.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że niedługo i ja dołączę do budujacych.