Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Michałówek i Izabela

Moira

Recommended Posts

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moira,

mamy szansę na to żeby tej trasy obok nas nie było, tylko nie mamy szans żeby to przewalczyć MY jako Izabela czy Michałówek.

Nadzieja w wojsku, które się z tym projektem nie zgadza,

nadzieja w ekologach, którzy twierdzą , że na tych terenach są zwierzęta będące pod ochroną,

nadzieja w GDDKiA - oni też negują ten pomysł.

Sami nic nie zrobimy, jest nas za mało, czymże jest Michałówek w porównaniu z Wesołą.

po pierwszym spojrzeniu na mapkę wydaje mi sie ze łącznik chcą zrobić przez jeziorko sąsiada i duży pokój sołtysa ???

Poprawcie mnie jeśli sie myle ...

aigel

Witam,

znalazłam adres:

http://www.halinow.pl/135-40d175201ec65.htm

mnie co prawda nie będzie, ale będzie mąż.

Moira, nie wiem czy jeszcze można dopisać się do protestu. Wiem tylko, że listę miał nasz radny. Tam trzeba było podać pesel i nazwisko, można było nawet telefonicznie ( chyba :-? )

Pozdrawiam

Witam,

ręce opadają. Moira ma racje co do tej lokalizacji NIESTETY !!!! :evil:

Wklejam ze strony Halinowa link do baardzo interesujących danych

http://www.halinow.pl/images_menus_big/135/45dac8c69eda9/mapa.jpg

Mama nadzieję, że jednak Halinów, wojsko, ekolodzy i nie wiem kto jeszcze storpedują pomysł pana Szyszki :evil:

A macie może coś dokładniejszego, bo z tej mapki, to tak nie za bardzo można dowiedzieć się którędy mają przebiegać te drogi...

Jeśli macie - podeślijcie mi coś dokładniejszego. PLS.

• 2 weeks później...
my raczej wszelkie formalnosci załatwiamy w Otwocku.No jak tam Kraftz u Ciebie, wprowadzasz sie juz? U nas przestój z robotą, w maju sie grodzimy i od kwietnia wykańczamy w środku moze na wigilie zdązymy :D

Na wigilię ale chyba Wielkanocy? :D

Też mieliśmy przerwę ale bardziej organizacyjną niż zimową (co to za zima :wink: ) - czekamy na zakończenie formalności z gazownią. Za parę dni ma przyjechać majster od wykończeniówki i zacznie się jazda. Już mnie nogi bolą od wędrówek po Bartyckiej. Najgorzej z tymi glazurami - nie wiadomo co wybrać...

• 2 weeks później...

Witam, witam sąsiadów.

masz rację robota wre domówkó przybywa (dwa w ciągu tygodnia) . u mnie z powodu wzrostu zaludnienia :lol: zdecydowałam się w końcu na rolety i firanki :D

Ale ja się cieszę, więcej ludzi będzie weselej. A poza tym dysponuję kasetą wideo nagraną po wylaniu naszego stropu, na której "gdzie okiem nie sięgnąć" to bezkresne pole - ale będzie rarytas za kilka lat.

Witajcie,

myszkaxs 60 domków :o w Izabeli???? No nieźle,jeszcze trochę a wyrośnie nam po tej stronie Warszawy drugi "Izabelin" .A swoją drogą to skąd takie dokładne informacje masz?

U nas w ulicy zaczynają budowę w tym roku dwaj sąsiedzi. Ciesze się podobnie jak Moira, kiedy kupowaliśmy działkę wokół było znacznie puściej.

Pozdrawiam wszystkich

Witajcie,

myszkaxs 60 domków :o w Izabeli???? No nieźle,jeszcze trochę a wyrośnie nam po tej stronie Warszawy drugi "Izabelin" .A swoją drogą to skąd takie dokładne informacje masz?

nasz hydraulik rozmiawiał z geodeta który tyczył dom i tak mu powiedział, a on ma informacje z gminy moze tyle jest wniosków o pozwolenie na budowę i stad wie. Koło Moiry bedą 3, koło Ciebie 2 to juz pięc w takiej bliskości, aile jesze w strone początku wsi bedzie to nie wiadomo ale zostało 55. :D 8)

Witam.

Wczoraj trafiłem na Wasze forum i zainteresowały mnie „Wasze okolce” – blisko Warszawki a z waszych wypowiedzi wnioskowałem, że okolica dziewicza. Z racji tego, że mieszkam dość blisko postanowiłem sobie do Was (Izabela i Michałówek) pojechać aby popatrzeć jaka to okolica.

Podoba mi się - zastanawiam się i nad kupnem u Was działeczki. Czy możecie mi coś doradzić. Troszkę się niepokoję tym co napisaliście na ostatnich stronach forum – obwodnica, A2. Może znacie kogoś kto chciałby sprzedać działkę w tej okolicy ?

Łukasz

• 2 weeks później...
Witam.

Może znacie kogoś kto chciałby sprzedać działkę w tej okolicy ?

Łukasz

Witam kolegę.

Czasami mam wrażenie, że nasza działka to ostatnia, która była tam do sprzedania... ;) bo wszystko zostało tam już sprzedane...

Tym listem chciałbym powitać wszystkich moich nowych sąsiadów w Izabeli i Michałówku :) Jestem w trakcie załatwiania formalności z działką więc już nie mogę się doczekać, żeby dalej pchnąć robotę do przodu. Wiem, jeszcze będę to przeklinał, ale jak w niedzielę byłem na działeczce i posłuchałem śpiewu ptaków i szumu wiatru to gdybym miał ze sobą łopatę to sam bym chyba zaczął fundamenty kopać :)

Pozdrowionka dla Was wszystkich!

Rafał.