wiktor_p 14.01.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Jak Wam idzie załatwianie pozwolenia na budowe w starostwie?JA wasnei bede skladal i wszyscy mnie strasz, ze bedzie trudniej je dostac niz w gminie. Jakie sa Wasze doświadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirko 14.01.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Ja składałem dokumenty o pozwolenie jeszcze w gminie, lecz w trakcie procedury skończyły się ich uprawnienia i przekazali całą sprawę do starostwa. Nie było tam żadnych dodatkowych problemów. I już w tym tygodniu mam otrzymać pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 15.01.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 ja przedwczoraj złożyłem do starostwa projekt zamienny. Wydaja sie bardziej kompetentni. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 15.01.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 jak wszędzie , zależy to od ludzi , we Wrocławiu wszstkie dotychczasowe formalności załatwiali dosyć sprawnie i kompetentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Athena7 15.01.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 dobrzykowice napisał- jak wszędzie , zależy to od ludzi , we Wrocławiu wszstkie dotychczasowe formalności załatwiali dosyć sprawnie i kompetentnie To jest najlepsza kwintesecja- zgadzam sie w pełnej rozciągłości. Ja naprzykład miałem zgodę na budowę wydana jeszcze w gminie (ub rok , prawdziwe schody zaczęły sie w starostwie- szkoda mówić. "Wszystko zależy od ludzi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 15.01.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 W Poznaniu - dokumenty złożyłem 11.12. a dzisiaj odebrałem pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 16.01.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 A ja spieszyłem się przed końcem roku aby wszystkie sprawy załatwić jeszcze w Gminie i udało mi się. Trwało to około 2 tygodni. Ile bym czekał na to samo w Starostwie nawet nie chcę myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts