DPS 08.01.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 I to jak pięknie wykładałeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.01.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 A nawiasem mówiąc - nad morze bym chciała, owszem, bardzo.. Ale tak ekstremistycznie i fundamentalistycznie - dom na skarpie z widokiem na morze i z własnym zejściem na plażę... A to, obawiam się, chyba się by nie udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 No tak. I jak czytam, że upusty, że sam wszystko wyłożył, pociągnął, zrobił, że deszczownica, że to i tamto, to aż mi się w środku coś robi. Też bym kciała tak... Ładnie położone płytki masz i fajną deszczownicę. A tak przy okazji - czy możesz polecić jakąś deszczownicę, która nie zabija ceną, a i do baterii wannowej da się ją podłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Siedzę cicho... szeptem tylko powiem: "Dobry wieczór". I dodam, że psunia jest cudowna ... też szeptem, chociaż aż się prosi, żeby to wykrzyczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.01.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Wiochman - pięknie!I miejsce i to co zrobiłeś (zrobiliście)... Jeszcze chciałam napisać, że jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.01.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witam A ja zaraz będę płakała... z zapartym tchem prawie - przeczytałam wszystko... a tutaj mój umysł krzyczy -jeszcze jeszcze... a tutaj koniec w dzienniku Widoki - niesamowite... Z tarasu piękny widok, musze napisać -piękny... Zamek i ile ciekawych miejsc... W takich miejscach mozna się zakochać bez opamiętania. To co mi się podoba -to wiejski styl -kuchnia, schody, ta ścianaz cegły i kominek... Ja zaczęłam od stylu wiejskiego domu, okiennice itp. w przyszłości, ale zaczęłam łapać się, że gdy wchodzę do kogoś kto ma kuchnię z kafli - piszę o tych duzych, co zajmuja pół kuchni -to stoję juz w kuchni dotykam jak świrnięta. Misiek woła mnie, a ja patrzę i patrzę... Oboje chcielismy belki ozdobne na suficie, jedna jest narazie, ale sporo przed nami... takiej kuchni nie będę miała, ale jest ładna. Ja poproszę o jeszcze... A ekipa - to dobrze, że tylko 3 włoski siwe - poprawimy Ot majstry jedne Domek ma swój charakter To idę powzdycham jeszcze w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.01.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Wpadłam z rewizytą... a właściwie to już wpadnięta byłam, tylko teraz ślad zostawiam... Piękne klimaty tworzycie, i ta kuchnia Idę szukać cegły... przekonałam się ostatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.01.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Wpadłam z rewizytą... a właściwie to już wpadnięta byłam, tylko teraz ślad zostawiam... Piękne klimaty tworzycie, i ta kuchnia Idę szukać cegły... przekonałam się ostatecznie Tak myslałam, że suma sumarum, a z cegły będziesz miała Przyszłam przywitać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ooooj, chyba już wiem, do kogo pójdę, jak kiedyś będę remont kominka robiła. Też mamy kominek jako podstawowe ogrzewanie, ale takiej sprytnej wężownicy nie mamy. Wiem, rozmawialiśmy o niej, ale nie umieliśmy tego sami zrobić, nie znamy się na tyle na hydraulice... Kuchnia fajna, choć nieduża, ale jak jest butla gazowa, to dacie radę na obie strony kuchni w razie większego gotowania. No i fajna ta ściana ceglana, ładna. A psica - słodka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 23.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 znajduje się zasobnik z dwoma wężownicami 300l. Na czopuchu i fragmencie rury dymowej skręciłem z rury Cu fi 22 x 20mb wężownicę i połączyłem ją z górną wężownicą zasobnika. ... Do dolnej wężownicy zasobnika podpięte są 2 kolektory płaskie . ... Witam, napisz coś więcej o tym zasobniku. Typowy ? Samoróbka ? Dlaczego kominek do górnej a solary do dolnej ? Chcę zrobić dokładnie coś takiego u siebie więc Twoje rozwiązanie spada mi z nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 25.01.2010 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Zasobnik Ariston a dolna wężownica do solarów dlatego ze solary przy małym słońcu ogrzeją ci już dół zasobnika chociażby wstępnie natomiast przy dużym słońcu mają więcej do ogrzania bo cały zbiornik, więc jest większy zład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A może by tak w dzienniku cuś skrobnął Pan wio... niemiastowy ... skoro już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Otóż to, panie tego, otóż to.... Dobrze mówisz Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 27.01.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Na razie przeżywam załamania nerwowe w związku z brakiem roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.01.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 To tak jak ja.......... tylko u mnie inaczej to się objawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboCop1719505877 27.01.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 wiochman fajny dom( z pomysłem) świetnie że udało się zachować te drzewa obok chałupy, niesamowita okolica (ten zamek, ehh), piękna działka, co Ty zrobisz z tymi 6h ? Na jednym ze zdjęć, które podpisałeś że pozostałości po poprzednim domu, to jakaś płyta nagrobna, niestety słaba jakość fotografii pozdrawiam i byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 27.01.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Z tymi hektarami to wciąż myślę co zrobić. Na razie to wystąpiłem z wnioskiem o oddrzewienie około 1 ha. Będę miał opału na parę lat.A ten obelisk, to z tego co słyszałem, postawiony jest w miejscu gdzie zastrzelono amerykańskiego lotnika, podczas ucieczki ze stalagu w Żaganiu. Opisuje tą ucieczkę amerykański film z 63 roku http://www.filmweb.pl/f11669/Wielka+ucieczka,1963Ale ile w tym prawdy? Nie wiem...Ale , kto wie. Stalag ten jest jakieś 20km od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboCop1719505877 27.01.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 niezła historia! ciekawe co tam jeszcze wykopiesz NIESAMOWITE MIEJSCE PS. "Wielka ucieczka" jeden z moich ulubionych filmów, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 28.01.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Miejsce które masz w opisie też nabuzowane historią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpgWesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts