warmin 05.01.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Siema. Ludzie mam problem. Mam dach dwu-spadowy pokryty blacha, pod blacha znajduje sie folia paroizolacyjna i strop ocieplony wełna mineralna.file:///C:/Documents%20and%20Settings/All%20Users/Dokumenty/Moje%20obrazy/Przyk%C5%82adowe%20obrazy/dach.PNG tak to wygląda. Mam pytanie: czy wolna przestrzeń może powodować skraplanie się wody na foli paroizolacyjnej? odpowiedz znam brzmi tak. Kto mi powie jak naprawić ten błąd. Woda się skropliła i zalała wełne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandacz 05.01.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 zwentylować przestrzeń między blachą a stropem, kratki went w ścianie, kominki went. w pokryciu, fajną fotkę dałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts