agnieszkakusi 05.01.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Tropical Islands w Berlinie. No właśnie...zastanawiamy się nad wyjazdem. Czy ktoś może mi coś napisac na ten temat? Ceny, noclegi, atrakcje. Na ile jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulka 05.01.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Super pomysł na dzisiejszą pogodę Też bym się chętnie wybrała. Jeśli chodzi o ceny, to chyba te na stronie internetowej są aktualne: http://www.tropical-islands.de/pl/goscie/atrakcje.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Agnieszko - wydaje mi się , że DPS bywała tam. Może skrobnij do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.01.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Też chcieliśmy i to na kilka dni, ale... koszta życia tam - nie możesz mieć własnego żarcia np...a wszystko liczone w euro, sporym euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Iiiiieeee tam, żarcia nie możesz. Każdy przywozi, źrą ile wlezie, nie widziałam jeszcze, żeby kogoś pogonili. A to tamtejsze żarcie bardzo paskudne jest, więc zawsze swoją przekąskę i wodę do picia bierzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 zerknęłam na link. miejsce świetne ale trzy osobowa rodzina za same noclegi to ok 200 Euro............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.01.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 E tam, od Depsi do tego miejsca to nie daleko. Jak Depsia w jeden dzien odwiedzila i sie wymoczyla to i kazdy tak moze. Trzeba u Depsi w gospodarstwie agroturystycznym zamowic noclegi i jadelko (wiadomo, ze dobrze ugosci - kto Depsi sliwek we winie, chlebka, buleczek cieplutkich i innych smakolykow nie smakowal, niech zaluje ) i jezdzic dookola, po swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.01.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Iiiiieeee tam, żarcia nie możesz. Każdy przywozi, źrą ile wlezie, nie widziałam jeszcze, żeby kogoś pogonili. A to tamtejsze żarcie bardzo paskudne jest, więc zawsze swoją przekąskę i wodę do picia bierzemy. A widzisz - więc znajomi przepłacili niepotrzebnie. PS - kurna, że u nas nikt nie wpadł na to żeby cos takiego zbudować - zarobek miałby niezły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 E tam, od Depsi do tego miejsca to nie daleko. Jak Depsia w jeden dzien odwiedzila i sie wymoczyla to i kazdy tak moze. Trzeba u Depsi w gospodarstwie agroturystycznym zamowic noclegi i jadelko (wiadomo, ze dobrze ugosci - kto Depsi sliwek we winie, chlebka, buleczek cieplutkich i innych smakolykow nie smakowal, niech zaluje ) i jezdzic dookola, po swiecie. Na menedżerkę Cię zatrudnię chyba. Od granicy do Tropical Islands jedzie się godzinkę samochodem, bardzo dobrą autostradą niemiecką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 zerknęłam na link. miejsce świetne ale trzy osobowa rodzina za same noclegi to ok 200 Euro............... Trzeba wziąć porządny duży ręcznik kąpielowy. Tam szeroka plaża jest, na której można sobie spac na piasku za darmo. Pokąpiesz się, potem pośpisz, znów się pokąpiesz... Chociaż powiem Wam, że ja na drugi dzień już bym nie została, zanudziłabym się na śmierć, bo ileż można kąpać się i leżeć na piasku? Warto obejrzeć wieczorny show o 19.30, scena na wodzie daje piękne dodatkowe efekty. Przy polskiej granicy jest dużo agrogospodarstw, warto się wybrać i zwiedzić inne miejsca w okolicy, na przykład Zieloną Górę czy inne miasta. Wiosna, kiedy jest nieco cieplej, jest mnóstwo ciekawych miejsc do zwiedzania, zapraszam do poczytania tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Mój syn (lat 15) był z klasą na wycieczce. Generalnie zadowolony, choć twierdzi że spanie całą noc na plaży, na leżaku było niwygodne, a na piasku się nie dało bo robaczki chodziły. Ale zadowolony wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts