Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

tropical islands Berlin

Recommended Posts

Iiiiieeee tam, żarcia nie możesz.

Każdy przywozi, źrą ile wlezie, nie widziałam jeszcze, żeby kogoś pogonili.

A to tamtejsze żarcie bardzo paskudne jest, więc zawsze swoją przekąskę i wodę do picia bierzemy. :lol:

E tam, od Depsi do tego miejsca to nie daleko. Jak Depsia w jeden dzien odwiedzila i sie wymoczyla to i kazdy tak moze. :wink:

Trzeba u Depsi w gospodarstwie agroturystycznym zamowic noclegi i jadelko (wiadomo, ze dobrze ugosci - kto Depsi sliwek we winie, chlebka, buleczek cieplutkich i innych smakolykow nie smakowal, niech zaluje :wink: ) i jezdzic dookola, po swiecie. :D

Iiiiieeee tam, żarcia nie możesz.

Każdy przywozi, źrą ile wlezie, nie widziałam jeszcze, żeby kogoś pogonili.

A to tamtejsze żarcie bardzo paskudne jest, więc zawsze swoją przekąskę i wodę do picia bierzemy. :lol:

A widzisz - więc znajomi przepłacili niepotrzebnie.

PS - kurna, że u nas nikt nie wpadł na to żeby cos takiego zbudować - zarobek miałby niezły...

E tam, od Depsi do tego miejsca to nie daleko. Jak Depsia w jeden dzien odwiedzila i sie wymoczyla to i kazdy tak moze. :wink:

Trzeba u Depsi w gospodarstwie agroturystycznym zamowic noclegi i jadelko (wiadomo, ze dobrze ugosci - kto Depsi sliwek we winie, chlebka, buleczek cieplutkich i innych smakolykow nie smakowal, niech zaluje :wink: ) i jezdzic dookola, po swiecie. :D

Na menedżerkę Cię zatrudnię chyba. :lol:

Od granicy do Tropical Islands jedzie się godzinkę samochodem, bardzo dobrą autostradą niemiecką. :wink:

zerknęłam na link. miejsce świetne ale trzy osobowa rodzina za same noclegi to ok 200 Euro...............

Trzeba wziąć porządny duży ręcznik kąpielowy. Tam szeroka plaża jest, na której można sobie spac na piasku za darmo.

Pokąpiesz się, potem pośpisz, znów się pokąpiesz...

Chociaż powiem Wam, że ja na drugi dzień już bym nie została, zanudziłabym się na śmierć, bo ileż można kąpać się i leżeć na piasku? :lol:

Warto obejrzeć wieczorny show o 19.30, scena na wodzie daje piękne dodatkowe efekty.

Przy polskiej granicy jest dużo agrogospodarstw, warto się wybrać i zwiedzić inne miejsca w okolicy, na przykład Zieloną Górę czy inne miasta. Wiosna, kiedy jest nieco cieplej, jest mnóstwo ciekawych miejsc do zwiedzania, zapraszam do poczytania tutaj. :D