byry007 05.08.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Fajny domek można powiedzieć że daliście mu drugie życie wanna podwójna ho ho i jeszcze obniżona tylko po zazdrościć pozdrowienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 03.09.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 witam. wpadłam z rewizytą. domek piękny, przestronny. urządzacie go tak na ciepło, z klimatem. bardzo mi się podoba. czekam na następne zdjęcia z realizacji marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 13.10.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 witam obserwuję wasze poczynania od jakiegos juz czasu i musze pochwalic, piekny domek sie wylania, na zewnatrz rewelacja, a w srodku bajka... a to jeszcze nie koniec od kilku miesiecy oszalalam na punkcie luksferow i jak zobaczylam w twoich scianach w wiatrolapie luksfery tylko upewnilam sie w swoim przekonaniu-ja planuje je umiescic w gornej lazience. Bede trzymac kciuki i nadal was podgladac... jak wielki brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 24.12.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://images44.fotosik.pl/539/c4a4f6ad480bd184.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 25.01.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Witam, Beatko pięknie tam u Was, można się zakochać. Pomysł ze szklanymi drzwiami super. Czekam na dalsze relacje, bo uwielbiam etap wykończeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 04.04.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Witajcie, jestem z rewizytą.Piękny dom będziecie mieli, zazdroszczę, że tyle już za wami.Powodzenia na dalszej drodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
water-sprite 08.04.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Witam się u Ciebie Słusznie ktoś wcześniej napisał, że daliście drugie życie temu domkowi. Na pierwszych zdjęciach wyglądał na opuszczony i niszczejący, a teraz to już nie domek to rezydencja. Dużo pracy włożone, ale i dużo serca a to wszystko za sprawą pomocników, których macie na miejscu. To prawdziwy skarb Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 08.04.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Wspaniale, wspaniale - idzie Wam cudnie, można pozazdrościć tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 26.06.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witam sąsiadkę po dłuższej przerwie:). Widzę, że działacie sami. Jakie plany na najbliższy czas? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 28.06.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Brawo dla inwestora za piękny podwieszany sufit A Pani inwestorka dzielnie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 01.07.2013 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Witam sąsiadkę po dłuższej przerwie:). Widzę, że działacie sami. Jakie plany na najbliższy czas? Pozdrawiam:) Witam sąsiada sufit w holu był do ogarnięcia samemu . Nawet nie przypuszczaliśmy, że pójdzie nam tak sprawnie, a przy tym zaoszczędziliśmy grosza. Sutit nie jest jeszcze skończony, musimy dokupić taśmę LED, sterownik z pilotem, transformatory, wzmacniacze sygnału i resztę żarówek. Na reszcie sufitu musimy położyć jeszcze gładź i wszystko raz jeszcze przetrzeć i pomalować, założyć taśmę i obsadki. Szkoda, że urlop był tak krótki i nie zdążylśmy zrobić wszystkiego. Do końca roku mamy w planach wymurowanie i obsadzenie bramy, założenie siłowników do jej otwierania, załżenie wideofonu,a także zakup drzwi wewnętrznych. Chcieliśmy też w tym roku zrobić kostkę ale w tej w chwili doprowadzana jest woda i działka będzie rozkopywana więc wstrzymaliśmy się. Jak uda nam się założyć wideofon i cała insalacja w holu będzie skończona to planujemy położyć w wiatrołapie, holu i klatce schodowej tynk trawertyn. Jak się uda zrealizować te plany to będziemy bardzo szczęśliwi . Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 01.07.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Brawo dla inwestora za piękny podwieszany sufit A Pani inwestorka dzielnie pomaga Monia dzięki za miłe słowa i wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 12.07.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Śliczny domek.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 12.07.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Wow niezła metamorfoza patrząc na początkowy stan domu i efekt na dzień dzisiejszy. B. ładny domek i piękna okolica. Ten strumyk- cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 13.07.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Przychodzę z rewizytą zobaczyć co u Was się dzieje No i widać, że się dzieje pięknie macie. Okolica cudna i jakie widoki. Gratuluję, domek zapowiada się ślicznie Zazdroszczę wanny. Ja też o takiej marzyłam ale zabrakło miejsca. Może w następnym domu… Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 21.07.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Bardzo fajny, klimatyczny domek rośnie . Już nie mogę się doczekać fotek ze skończonego wiatrołapu- luksfery bardzo fajnie doświetliły u Was to pomieszczenie i sama zaczynam się zastanawiać nad takim rozwiązaniem. Pozdrawiam i trzymam kciuki za postępy :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 05.08.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Ulala widze mocno nowocześnie, ale b. ladnie. Ciekawa fototapeta pod szafkami. Ogólnie- nie za ciemno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 05.08.2013 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Nie za ciemno ?- bardzo dobre pytanie !!! Ja forsuje pierwszą opcje biało - czarna a mąż czerwono - czarną. Nie możemy się jeszcze ostatecznie zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 07.08.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Też bym była za biało czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
water-sprite 26.08.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Witaj beatagl , widzę że pracowity mieliście urlop. Ten styropian to jakiś specjalny? Nie będzie się topił od rozgrzanych światełek? Chociaż pewnie będą LEDy, a one się nie nagrzewają, dobrze myślę?Ja właściwie w sprawie kuchni, mi też wydaje się że czerwono-czarna będzie za ciemna.ale gdyby górne szafki były białe a dolne czerwone, pewnie wypracujecie jakiś kompromis. A co myślisz o funkcjonalności takiej kuchni? Nie myślicie żeby np zlewozmywak dać pod okno a tylko płytę zostawić na wyspo-stole? Nie żebym się wymądrzała ale bardzo mało miejsca pomiędzy zlewem i płytą a z tyłu tyle pustego blatu. Jakoś mi to nie pasuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts