zuziab 05.01.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam, na wiosnę planuje z moim misiem rozpocząć budowe naszego domu. Szukam kierownika budowy, z okolic kraków, nowa huta.Budowa będzie w miejscowości Prusy.Proszę o jakieś namiary i opinie na jakiegoś rzetelnego i niedrogiego pana kierownika budowy.pozdroZ. ps. nasz domek będzie wg projektu http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=434&IdKolekcji=2&nr=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.01.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Poszukaj w moim podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 07.01.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Wysłałem Ci priva, napisz czy odczytałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S-i-R-o 11.01.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 To ja pozwolę sobie polecić swojego kierownika budowy, sprawdzony przeze mnie i moich znajomych. tel. 505 135 748 ps. Widzę że budujemy się z tych samych okolicach pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziab 19.01.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 mnowak355, dziekuje dostałam. S-i-R-o, dzieki, zadzowniłam, pan wydaje się bardzo konkretny a zarazem miły.Zgodził się nanagocjacje cenowe, jestem z nim umówiona na spotkanie, Nie wiem jaką cene ustalić ,moi znajomi płacili 2600 za swojego. jak teraz stoją ceny usługi kierownika budowy ? Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazimierz50 09.03.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Witam, na wiosnę planuje z moim misiem rozpocząć budowe naszego domu. Szukam kierownika budowy, z okolic kraków, nowa huta. Budowa będzie w miejscowości Prusy. Proszę o jakieś namiary i opinie na jakiegoś rzetelnego i niedrogiego pana kierownika budowy. pozdro Z. ps. nasz domek będzie wg projektu http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=434&IdKolekcji=2&nr=6 Mogę polecic Pana Krzyśka, konkretny i do dogadania, jestem bardzo zadowolony z jego usług - tel. 515 55 61 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalisko1980 01.12.2018 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Szukam sprawdzonego kierownika budowy z okolic Wieliczki. Aby byl blisko i czesto na budowie. Poszukiwane cechy to dokladnosc ,upierdliwosc i wysokie wymagania jakosciowe w stosunku do wykonawcy..Dzialka znajduje sie w Przebieczanach. Gmina Biskupice.Zaczynam Wiosna-lato 2019. Dom parterowy jednorodzinny z poddaszem do adaptacji.Prosze o kontakt poprzez forum lub email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts