Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam!

Nasza firma zajmuje sie produkcja wszelkiego rodzaju wyrobow z drewna takich jak schody,drzwi,kuchnie,meble itp. Zapraszamy do wspolpracy, wycena oraz wstepny projekt gratis!!Prosimy o kontakt pod adresem [email protected] lub telefoniczny pod numerem 77 421-50-56 lub kom 601-637-115.

Pozdrawiam

A jakie drewno kolorystycznie pasowałoby na schody do domu z bala - ześwierku izdebiańskiego???

Generalnie jezeli o barwienie zazwyczaj proponuje buk lub klon.Jednak jezeli zalezy Panstwu na uwydatnieniu struktury drewna zdecydowanie bylby to dab lub jesion. Przy czym konstrukcja wykonana z debu lub jesionu zwieksza koszt o ok. 1500-2000 zl. Jezeli bylaby Pani zainteresowana to prosilbym o przeslanie wymiarow otworu w suficie, wysokosci kondygnacji, grubosciu stropu, oraz wytycznych balustrady (czy samo drzewo?czy tralki?czy podluzne wstegi?) na adres [email protected] lub [email protected].

Pozdrawiam serdecznie.

jeszcze chciałam zapytać czy macie jakieś wzory schodów, tralek, balustrad ktore produkujecie?? czy sama mam znaleśc jakieś zdjęcie w necie takich schodów jak bym chciała i dać Wam do wyceny??

Oczywiscie mamy wlasna game tralek i poreczy oraz modele schodow, jednak jezeli ma Pani juz wybranu model schodow wraz z balustrada to bardzo ulatwi nam to prace.

Pozdrawiam

Witam,

poszukuję wykonawcy mebli - chodzi mi o szafkę do łazienki.

Szafka ma być przystosowana do przykrycia blatem (chyba kamiennym), długość ok 150 cm, po lewej stronie umywalka 80 cm wpuszczana w blat, po prawej pod blatem pralka, ale tak, żeby była ona umieszczona jakby wewnątrz mebla, tzn zewnętrzne nogi mebla na skraju za pralką. Pod umywalką, jakieś drzwiczki, jakieś szuflady. Styl raczej raczej nowoczesny, ale nie przesadnie nowoczesny, może być łączona ze szronionym szkłem (drzwiczki)

Czy posiadają Państwo jakieś gotowe propozycje, ewentualnie bazę, którą można by przystosować? I czy takie zlecenie jest możliwe do realizacji